Hocu samo da vam kazem/saopstim...

Gđa Blejz

Izmišljen lik
Član
Kada neko krene da filozofira ili kada pročitam neki vrli citat, čujem sopstvenu podsvest kako komentariše : "bla, bla, bla..."
 

Gđa Blejz

Izmišljen lik
Član
Znate onu pesmu "Mujo kuje konja po Mesecu..."? E, ja sam taj Tmujo, samo što u 22h ja farbam ogradu. Jer tako volEm. I čim sam sebe konačno naterala da se bavim nečim korisnim, eto meni pravo pred kapiju auto.
Otkako živim u kući, najveća problem u životu mi je kako da budalama objasnim da mi se ne parkiraju na kapiju i to mi extremno pomera živce. Od ljubaznih poruka, preko čupanja brisača polako dobacujem do skidanja točkova i ostavljanja na klocnama. Da ne dužim priču, u ulici odjednom pojačan saobraćaj, kola se parkiraju svuda naokolo, Mečka staje na kapiju. Izlaze četiri bilmeza. Vozaču, dok zatvara vrata vidim pištolj ležerno zataknut za pojas, zatim i onom sledećem. Niko me ne zarezuje 2 posto, izlazi i četvrti, suvozač. Dok traje iskrcavanje na Normandiju, ja motam po mozgu: "ili su krimosi došli nekoga da gepekuju ili je murija, treće nema". Već mi pritisak raste na 200 i dok četvrti takođe odlazi ja moradoh da progovorim: " Momci, imate li ideju kako ja da izađem iz dvorišta dok ste mi parkirani na kapiji?"
Bizgov broj četiri me pogleda pogledom "umri baba" i procedi: " Brzo ćemo otići". Daklem, crkni buranijo, za bolje i nisi.
Vidim u tom trenutku da se po ostalim kolima presvlače u murjake te se ispostavilo da "udruženom akcijom naših bezbednosnih agencija" verovatno traže droZu ili neki leš u garažama preko puta.
Šta htedoh reći, poručiti? Ako me neko rokne ili ja završim u zatvoru, to je isključivo i samo zato što mi se neko parkirao na kapiju.
 

Tihi

onaj što teče
Član
Ako završiš u mardelju imaš šteku marlbora, a i ogradu če mo ti ofarbati , i onako se nismo dugo videli pa lep povod da se ponovo okupimo ha ha
i naravno da će mo te ogovarati:roflmao::p
 

Gđa Blejz

Izmišljen lik
Član
Danas sam pokisla od glave do pete. Šetam ulicom, potoci teku niz mene a voda mi do gležnjeva. I uopšte nije romantično kao u filmu. A ni ja nisam Odri.
 

Tihi

onaj što teče
Član
Danas sam pokisla od glave do pete. Šetam ulicom, potoci teku niz mene a voda mi do gležnjeva. I uopšte nije romantično kao u filmu. A ni ja nisam Odri.

E a nekad smo dobijali batine što jurimo po kiši i gazimo barice po putu.
Ja sam umakao kiši ali mi je duša bila u nosu, nisam mogao pola sata doći sebi
A setih se da sam kao dete obožavao kišu.
Jeste romantično, ali smo to zaboravili
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Pljusti i ne pita šta košta. Upravo sada. Nego, kad smo kod pokislih, pošteno i lepo sam pokisao još u JNA. Sećam se da sam tada poslednji put pokisao i lepo se osećao zbog toga.
 
Vrh Dno