• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Hoće čovek da se ženi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
74
SVIM NEUDATIM DAMAMA KOJE ŽELE PROVESTI ŽIVOT PORED MENE U SVIM LjEPOTAMA MOG DOMA, U NASTAVKU MOGU VIDjETI SVE ČARI MOG DOMA KOJI SAM SA UKUSOM SREDJIVAO MOZDA BAS ZA TEBE!

OVAKVA PRILIKA SE NUDI SAMO JEDNOM U ŽIVOTU!

JAVITE SE DJEVOJKE.
Kontaktinfo: tel. +33 8652 2562
NAVALITE CURE!

255nuiq.jpg

1orfdc.jpg

282p47n.jpg

nfpoci.jpg

2ir3riq.jpg

2vualgm.jpg

2urqsf8.jpg

a2c00w.jpg

vn2kpd.jpg

34i302b.jpg

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
74
Stemis, ne znam samo jel problem što mu stoji broj telefona? Ako jeste, ti obriši ako može. Čovek je sam to stavio kao deo oglasa, ali ako je protiv pravila, može i bez toga. Dovoljno je i ovako.:o

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
:o :D :D

A ja zurila da se udam :uzid: Prosto ne znam na kojoj fotki mi je sladji!!! A tek enterijer
jcomgsign.gif

;) :laugh: :laugh:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ivana G' pid='7921' dateline='1272495997 je napisao(la):
Stemis, ne znam samo jel problem što mu stoji broj telefona? Ako jeste, ti obriši ako može. Čovek je sam to stavio kao deo oglasa, ali ako je protiv pravila, može i bez toga. Dovoljno je i ovako.:o

Prema Zakonu o malim oglasima, ko zloupotrebi mali oglas i objavi ga bez znanja oglašivača, dužan je da se javi oglašivaču radi pomoći.
U konkretnom slučaju, to znači da bi trebala da se javiš na oglas radi udaje. :D

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
74
Heheheheh!:o:laugh::D Preskočićemo onda taj deo zakona...Uostalom, oglas nije mali, nego veeeeliki, a i pomogla sam mu, vidiš da ga promovišem za dž. Ne mogu ja da se udam, zauzeta sam. Inače, neodoljiv je...:D

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Neodoljiv je... Vidis kao je lepo slikom podkrepio oglas.... Zimi u bundi ispred jelke... trebao je u prolece u trenerci ispred jorgovana i da me ubedi....

Inace covek je u pravu, takva prilika se stavrno pruza samo jednom u zivotu :o

Aemilianus

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
31.01.2010.
Broj reagovanja
8
a ,da se javim ja

:o,čoveče koja gajba

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.