• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Hobi

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Imate li hobi...?...koji je..?
Podelite s nama:)

Da sam zaljubljenik u cvece (posebno ruze) to ste vec shvatili...:laugh:
Moj hobi su i rucni radovi,posebno strikanje i vez.
Strikam i vezem iskljucivo unikate..:roflmao:

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
ja iglu u ruke nikad nisam uzela.........i divim se zenama koje znaju da heklaju....moja majka hekla stoljnake...zavese...

trenutno.......ne znam da li to ljudi bas svrstavaju u hobi........ ali.....pocela sam da sadim razlicite travke (kako ih moj otac zove)....u nedostatku zemljista...po saksijama...majcinu dusicu...zalfiju..maticnjak...ehinaceu...nanu...kamiliciu...persun..celer...itd... i na to mi mogu da vam kazem bas nesto dosta vremena odlazi.....tako da mi je to trenutno hobi...mozda je malo smesno...ali..........:roflmao:

Leptirica

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
23.09.2010.
Broj reagovanja
7
hmmm...hobi pa ovako obozavam cvece u bastici imam svakakve vrste cveca ali moje omiljene su moje ruze imam crvene i zute....posle toga obozavam bastu...u basti imam svoj krompir,luk,paradajz,papriku,grasak,boraniju....jagode,maline,kupine.....i sa time sa zanimam i to mi uvek opusti zivce.....

Skitnica

Fatal woman
Starosedelac
Učlanjen(a)
13.11.2011.
Broj reagovanja
876
Horoskop
Ribe
Imam, pravljenje nakita, biciklizam, putovanja, heklanje i zezanje po netu :mne:

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
...........hicu i ja slican hobi.........:zbunjen: ....samo muskarci imaju manjak interesantnih delova tela........:zbunjen: ....

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
O tom momku smo pričali, ali se ne sećam zbog čega je "morao" da se ovako pati. ;)

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Kome je ovde bolje? Diskutabilno je. :)

Misha

Nadrndani Bengalski tigric
Učlanjen(a)
13.12.2011.
Broj reagovanja
83
Horoskop
Nije određen
U pravu si Stemise, tih 30tak sekundi sto ce neko da zalepi ruku na necije grudi... Oh, vlasnica grudi ima vremena i da se iznenadi-uziva-osmehne-uziva-jos uziva-(zasto se na tome zaustaviti?!) - i naravno, da svrsi.

:roflmao::roflmao::roflmao:

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
U pravu si Stemise, tih 30tak sekundi sto ce neko da zalepi ruku na necije grudi... Oh, vlasnica grudi ima vremena i da se iznenadi-uziva-osmehne-uziva-jos uziva-(zasto se na tome zaustaviti?!) - i naravno, da svrsi.

:roflmao::roflmao::roflmao:
Nemoj da zezaš da i to može da se desi :o

Misha

Nadrndani Bengalski tigric
Učlanjen(a)
13.12.2011.
Broj reagovanja
83
Horoskop
Nije određen
Naravno da moze. Ali ne poznajem ni jednu kojoj je to uspelo za 30sek :roflmao:

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
images

Svi imamo neki hobi, možda i više njih. I dok smo prezaposleni i preopterećeni, volimo da odvojimo barem koju minutu da se zabavimo i relaksiramo onim što volimo. Neki su svoj hobi pretvorili u posao i tako popunili kućni budžet u vreme nezaposlenosti, ili si osigurali dodatnu zaradu. Imam mnogo kolegica koje tako dodatno zarađuju, a još se i lepo zabave. Hobija je mnogo i nekad su se skupljale poštanske marke, salvete, novčići... naravno, ima toga i danas, premda se ljudi možda češće odlučuju za fotografiju, slikanje... A da li vi imate svoj hobi?

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Hobi... Klasičan nemam, ali ako se administriranje foruma može podvesti pod hobi, onda je to. :)

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Promenila sam nekoliko hobija, ali najviše i najduže sam se bavila kreiranjem odeće i asesoara, ustvari, nisam ni prestala s time, ali sada to radim u manjoj meri :)

Icy

White Wolfess
Starosedelac
Učlanjen(a)
15.05.2011.
Broj reagovanja
1.116
Horoskop
Jarac
Iz hobija crtam po noktima, to mi je postao zaštitni znak. Možda će mi se ostvariti želja da se time profesionalno bavim.

Jova

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
10.03.2012.
Broj reagovanja
1.327
Horoskop
Škorpija
Hobi su mi stari Automobili Oldtajmeri.Ali nazalost jos nemam vremena da idem na njihove skupove i druzim se sa njima a nemam jos ni jedan Oldtajmer. Imam jedan Auto koji nema tako reci nikakvu vrednost jer je star 26 godina ali za 4 godine kada bude imao 30 godina bice ko Lutka i pocece da bude pravi Oldtajmer.Pa tada planiram ozbiljnije da se pozabavim ovim Hobijem.

Shesau_

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
10.05.2017.
Broj reagovanja
1.738
Horoskop
Škorpija
Slikanje za svoju dusu,dekupaz,citanje,a od ove godine se po prvi put bavim cvecem i zelenilom u dvoristu.

Vrh Dno