• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Hitlerova tajna

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Poruke
8.977
Broj reagovanja
4.866
Horoskop
Lav
Hitler je u mladosti bio član jedne stare okultističke organizacije, čiji koreni vuku još iz srednjeg veka. Sama organizacija bila je strogo zatvorenog tipa. I najmanje kršenje njenih pravila skupo se plaćalo. Hitler je još u najranijoj mladosti bio opsednut okultizmom i okružen takvom literaturom gde je upijao svaku reč. Već tada se u njegovom bolesnom umu stvorila ideja o “Novom svetskom poretku”. Poznat je Hitlerov uticaj na velike mase, koje su u njegovom prisustvu prosto padale u neku vrstu transa, što se vidi i na dokumentarnim filmovima sa njegovim govorima, gde masa stoji kao opčinjena, u transu i skoncentrisana jedino na njegove reči. Hitler je već tada znao magijske tehnike koje su mu to omogućavale.
hitler1-300x134.jpg

Nedaleko od Beča, Nemci su imali laboratorije gde su usavršavali hemijsko i biološko oružje. Međutim, izuzetno veliku pažnju nemački naučnici posvećivali su svemiru, koji je u to vreme za ceo svet bio prilično velika nepoznanica. U dokumentima iz arhive Trećeg rajha otkriveno je nešto zapanjujuće. Pronađen je dnevnik Marije Štajner, jednog od Hitlerovih medijuma. Evo šta je nađeno u dnevniku:”Bilo je to 1932. godine. Popodne su me predstavili lično Adolfu Hitleru. Odmah mi je kazao da sam izabrana za jedan jako važan zadatak, sa još nekoliko ljudi iz naše okultne grupe, kojoj je i lično Hitler pripadao. Nas nekoliko sedilo je u krugu i meditiralo. Rečeno nam je da uspostavimo kontakt sa bićima sa drugih planeta, koja treba da nam pomognu da napravimo svemirski brod. U početku se ništa bitno nije dešavalo, a tada jednoga dana, posle dve nedelje, uspostavljen je prvi kontakt. To je bila planeta koja je od Zemlje udaljena hiljadu svetlosnih godina. Na toj planeti živela su bića malog rasta, sive kože, velikih glava i sa prorezima umesto očiju. Oni su nam rekli da prekinemo sa ovim poslom i da to uopšte nije u redu. Kada smo ovo saopštili Fireru bio je jako ljut, i rekao je da će i bez naše pomoći zavladati svetom i celim svemirom.
U arhivi Trećeg rajha nađene su skice na kojima se vidi da je Hitler zaista stvorio svemirsku bazu i mali vasionski brod. Kasnije je sagrađen jedan veći, a pred kraj rata i jedan ogromnih razmera. Nemački naučnici tvrde da je Hitler hteo da pobegne, kada je video da će da izgubi rat, tim vasionskim brodom, i to na planetu sa kojom su njegovi medijumi uspostavili kontakt. Poslao je grupu naučnika da izvrši poslednje pripreme pred poletanje. Sve se to dešavalo na hladnom Severu, a sudeći po nekim podacima možda čak i u Sibiru. Hitler je trebao da se pojavi u bazi dan posle ovih priprema. Međutim, po izjavama naučnika sa projekta, koje su pronađene u dokumentaciji sa njihovog saslušanja pred Gestapoom, nebo se odjednom otvorilo, iz njega je izronio džinovski svemirski brod i prosto usisao Hitlerovu poslednju reč tehnike, njegov lični vasionski brod. Sve se ovo dešavalo naočigled desetine naučnika koji su se posle toga danima pitali šta se to tada desilo. Po njihovom mišljenju ta visoko razvijena bića nisu dozvolila da neko uništi planetu Zemlju i tako ugrozi i život u svemiru. Kažu da je mesec dana nakon ovog događaja Hitler digao ruku na sebe pošto je shvatio da je izgubio i poslednju šansu.
Nemački naučnici su tajno razvijali letelice na bazi diska. Sličnost između ovog tajnog nemačkog projekta iz Drugog svetskog rata i današnjih američkih nevidljivih stelt aviona je ogromna. Očigledno da su Amerikanci na kraju rata od nemačkih naučnika iz operacije Spajalica došli do potrebnih planova za ovakvu vrstu aviona.
hitler3.jpg
U martu 1945. godine iz norveške luke Kristijansand isplovila je nemačka podmornica koja je nosila oznaku U-234. Njen cilj bio je Tokio, a nosila je 550 kilograma uranijum oksida, jedan od oblika uranijuma čija je hemijska oznaka bila U-234. Identično kao i oznaka podmornice! Podmornicom U-234 komandovao je Johan Hajnrih Feler, a on sam nije imao pojma šta prenosi. Ali podmornica nikada nije došla do Tokia. Kapetan podmornice Feler je 4. maja uhvatio signal britanske radio stanice i saznao da je Hitler mrtav, a potom je odlučio da se preda. Uranijum je odmah izvađen i smesta poslat u Ouk Ridž. Kako su svedoci pričali, amerikancima je očajnički trebao ovaj uranijum, i sve bi uradili da dođu do potrebne količine. Već u augustu, Hirošima i Nagasaki bili su svedoci toga. Razoreni su zahvaljujući uranijumu koji je trebalo da završi u njihovoj zemlji, mada Pentagon zvanično nikada nije priznao da je ovaj nemački uranijum namenjen Japanu, poslužio za razaranje Hirošime i Nagasakija.
Godine 1986. danski ronilac Age Jansen pronašao je olupinu nemačke podmornice U-534, koja je izvučena na površinu 1993. godine. U zadnjem delu podmornice otkrivena su dva torpeda T-11 koja su imala pasivno navođenje! Iako su postojale neke glasine o tome, ipak se nije verovalo da Nemci poseduju tako nešto. Međutim, podmornica U-534 krila je još tajni. Naučnici koji su ispitivali podmornicu, shvatili su da su dva propelera ove podmornice bila dizajnirana tako naprednim rešenjima do kojih su Britanci došli tek šezdesetih godina!Pronađeni su i ostaci nekog tajanstvenog aparata koji je omogućavao komunikaciju pod vodom, zatim i uređaj koji je omogućavao da podmornica ostane pod vodom dok joj rade dizel motori, dovodeći specijalnim cevima vazduh sa površine! Sve ovo bilo je nezamislivo za saveznike koji su bili zatečeni ovakvim otkrićima. Očigledno da je podmornica U-534 bila na nekom vrlo važnom i tajnom zadatku. U notesu jednog člana posade bio je crtež podmornice, u njemu nacrtan drveni kovčeg, a preko njega veliki znak pitanja. Priča se da je U-534 nosila neke važne magijske rekvizite, a možda čak i originalno Koplje Sudbine, koje je predstavljalo simbol Hitlerove moći od kada ga je odneo iz muzeja Hofburg u Beču.
hitler6-214x300.jpg
Jezero Teplic nalazi se među vrhovima Alpa i predstavlja veliku misteriju još od kraja rata. Ukoliko se istraži i otkrije šta su to nacisti tamo sklonili pred kraj Drugog svetskog rata, možda će se napokon saznati tajna Hitlerovog tajnog oružja. Jezero Teplic je vulkanskog porekla i prepuno je podvodnih pećina. Mnogi ronioci se sa tih zadataka nikada nisu vratili. Pretpostavke su bile da se radi o zatrovanosti nepoznatim supstancama, jakih izvora zračenja ili čak električne energije. Jedan izvor govori da je sada potpuno jasno da su vode ovog jezera bile elitna laboratorija za naučnike Trećeg Rajha.
Do sada se zna da je veliki deo dna jezera na višoj dubini od prirodnog ostatka. To navodi na zaključak da su nacisti 1945. godine uspeli da nekako uzdignu dno jezera i tako dobiju prirodni trezor, dugo vremena potpuno nedostupan. Jedna od pretpostavki je da se u pećinama ispod jezera nalaze sanduci u kojima su pohranjene milijarde falsifikovanih britanskih funti, čijim ubacivanjem je Hitler imao nameru da izazove ekonomski haos u Britaniji, zatim više tona zlatnih poluga, nakit i druge vrednosti. Ono što najviše golica maštu
hitler7-247x300.jpg
istraživača jezera Teplic su dokumenti i rezultati naučnih istraživanja sprovođenih u nacističkim laboratorijama. Konkretno, u pitanju su letelice na gravitacioni pogon, a takođe i dokumenti iz oblasti genetike, to jest genetskog koda čoveka! Interesantno je to da je samo dve godine nakon što su nacisti “uredili i sredili” jezero Teplic, došlo do masovne pojave letećih tanjira. Ovde posebno treba pomenuti ono za šta se pouzdano zna da se desilo. To je famozna operacija Spajalica (Paperclip), koju su izvršili Amerikanci na kraju Drugog svetskog rata. Svi nacistički naučnici koji su posedovali izvrsna znanja i radili na posebnim projektima, tajno su prebačeni u Ameriku, gde im je omogućeno da nastave svoje radove, kakvi god da su bili. Svoje znanje i tajne prepustili su Amerikancima u zamenu za život. Posle rata u onim spektakularnim suđenjima nacistima, osuđeni su i pogubljeni oni koji nisu ništa znali, čisti fizikalci koji su samo ispunjavali naređenja. Jednostavno nisu imali šta da ponude saveznicima u zamenu za svoj život.
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.531
Broj reagovanja
16.548
Horoskop
Ovan
Svi nacistički naučnici koji su posedovali izvrsna znanja i radili na posebnim projektima, tajno su prebačeni u Ameriku, gde im je omogućeno da nastave svoje radove, kakvi god da su bili. Svoje znanje i tajne prepustili su Amerikancima u zamenu za život. Posle rata u onim spektakularnim suđenjima nacistima, osuđeni su i pogubljeni oni koji nisu ništa znali, čisti fizikalci koji su samo ispunjavali naređenja. Jednostavno nisu imali šta da ponude saveznicima u zamenu za svoj život.

U ovo sam gotovo siguran.
 
Vrh Dno