• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Hit fejsbuka ovih dana

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Eh cime se danasnja omaldina na fejsbuku bavi...Doticna klinka sa videa je jedna od onih koje su se slikale u kupacem na snegu ( komotno moze da udje u nasu temu ``fejsbuk ribe`` ) i kad su je svi propisno isprozivali i zezali mala odluci da napravi video klip u inat ``hejterima`` i tako sebe pokopa jos vise...

A onda jedan lik napravi parodiju na to, za koju sam se, iskreno priznajem, valjala od smeha sinoc...

Kad se na kraju povratite od smeha, zapravo skontane koliko je ovo tuzna i poucna prica....

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
A strasno je to sto joj je tata dao ideju..a jos gori cini mi se ceo nacin razmisljanja oko postavljanja slika ,meni je sve to strasno:zbunjen:

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Nemam bas nesto stomak da odgledam do kraja sve.. dovoljan mi bio i prvi minut doticne devojcice.
Pa sta reci a ne zaplakati?! :zbunjen: (od muke naravno)

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Pa normalno da je glupo...Nesto mislim ako njen mozak bude evoluirao tokom godina, da ce se gorko kajati za ovo.

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Sta reci osim i levom i desnom
2qkqkqx.gif

gorance

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.11.2010.
Broj reagovanja
66
Horoskop
Devica
hahahaa.... sad mi zao sto nemam face... ala bi ga ja mooontir`oooooo..... :D

bikkojisedi

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
04.01.2011.
Broj reagovanja
19
Horoskop
Ovan
ovo je daleko od pameti!?

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
74
E, to sam čekala da konačno vidim. Ajoooooooooooooj

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
A pa ima ona jos jednu opasnu slicicu :D

2ur5ndk.jpg

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Gde je mozak ovim današnjim našim curama ?Zbog čega teže ka tolikom eksponiranju na ovakav način...Trebalo bi uvesti edukacije po školama da se deci objasni kako se ponaša na internetu...

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
........prvo bi trebali profesori da se edukuju.........

......ovde je problem u vaspitanju i idolima....tipa JK....Natasa B....Ana Nikolic.....itd

......s tim....sto moram da kazem da je za svaku osudu i ovo sto je ovaj decko uradio.........ni to nije uredu.......

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Sumce ti bre što niste na temu stavili upozorenje, zabranjeno za mladež ispod 100 godina .... šta je bre ovo, mslm ok sve i egzbicionizam, ovo/ono .... al ovo je isuvše ...

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
........prvo bi trebali profesori da se edukuju.........

......ovde je problem u vaspitanju i idolima....tipa JK....Natasa B....Ana Nikolic.....itd
Da al drugo su one,to su javne ličnosti koje moraju da skreću pažnju na sebe jer od toga žive...što ne znači da bi tako trebalo da se ponašamo mi koji nemamo veze sa šoubiznisom...Treba naučiti decu da je jedno voleti dotične i njihovu muziku ili to što rade a drugo oponašati ih...
Kako god bilo mnogima treba mnoooogo edukacije...

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
sve se nosi iz kuce..pa i stav o ovim slicicama..kad ih ne bi stavljali on ne bi imao odakle da uzme..

Vrh Dno