• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Hari Mata Hari ekskluzivno 17. januara u Kasini

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
thumbnail.jpg


Hari Mata Hari , popularni pop sastav iz Sarajeva 17. januara eksluzivno nastupa u klubu Kasina na Terazijama.

Izuzetnu popularnost i slavu stekli su ljubavnim baladama sa izrazenim primesama lokalnog zvuka, koje su postigle zapazen komercijalni uspeh i postale evergrin hitovi. Sa preko hiljadu odrzanih koncerata , jedna od najtiraznijih grupa ikada na prostorima bivse Jugoslavije, ovoga puta svoje mnogobrojne hitove izvesce u prisnijoj zabavnoj atmosferi. Lejla, Ja nemam snage da te ne volim, Bas ti lijepo suze stoje, Otkud ti ko sudbina, Kad dodje oktobar, Volio bi da te ne volim i mnoge druge hitove Hari ce izvesti na svoj prepoznatljiv suptilan, svilenkast, melanholican nacin.
U Kasini vas sa velikim nestpljenjem ocekuju Hari Varešanović (vokal), Izudin Izo Kolečić (bubnjevi, udaraljke), Karlo Martinović (solo gitara, prateći vokal) i Nihad Voloder (bas gitara, prateći vokal).
Hari Mata Hari 17. januara od 22:30 u klubu Kasina na Terazijama.

http://www.story.rs/koktel/party/27733-hari-mata-hari-ekskluzivno-17-januara-u-kasini.html

 
Vrh Dno