- Učlanjen(a)
- 04.10.2014.
- Broj reagovanja
- 11.262
- Horoskop
- Ovan
U pravu si, danas sam gledala neki prilogu u vezi komunalne policije i načina njihovog postupanja. Ma snimaju ljudi okolo sve.Pazi, snima se i kupovina.
U pravu si, danas sam gledala neki prilogu u vezi komunalne policije i načina njihovog postupanja. Ma snimaju ljudi okolo sve.Pazi, snima se i kupovina.
danas sam gledala neki prilogu u vezi komunalne policije i načina njihovog postupanja.
Od borilačkih veština, umem da trepćem zbunjeno.![]()
Pa ja sam mislio da vi o tome i pricate. Jos su juce objavili. Opasne ove zene, nasrcu na sirote goloruke policajce.U pravu si, danas sam gledala neki prilogu u vezi komunalne policije i načina njihovog postupanja. Ma snimaju ljudi okolo sve.
Toliko o policajcu. Svaka cast!Mislim da sam već negde napisala. Jedna žena mladja, zgodna do bola i lepa...zaustavi je tada kolega i naravno uočio je prekršaj...ona je pitala šta da radi, jer može bez kazne. Bio je izričit ne, inače je jedini koji je žene onako sa zadovoljstvom kažnjavao, tj. nije ih puštao . Ona je onda pitala: a kada bi vam malo zatreptala, nije uspela ni da zatrepće a već je prijava bila napisana. Toliko o treptanju.
I tu imas crni pojas.Od borilačkih veština, umem da trepćem zbunjeno.![]()
Rano se predala, neuka, trebalo je da zaplače, more da zapomaže na sav glas. To je zadnja linija odbrane.Toliko o treptanju.
Ja i jesam o tomePa ja sam mislio da vi o tome i pricate. Jos su juce objavili.
Pošto kilo?porasla mi banana..skoro za 10 cm![]()
Morala samPraviš zazubice,a?![]()