• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Gurnuo ga s broda pred morskog psa

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Prijatelj ga je gurnuo s broda u more točno pred golemu psinu

Premda goleme psine nisu opasne po ljude, junaku videa nije bilo nimalo ugodno. Istina je da se 'šali' nasmijao, ali isto tako ćete primijetiti da mu je skoro srce staloKako i ne bi pored takve grdosije, druge najveće ribe na svijetu. Goleme psine su u prosjeku dugačke osam metara i teže oko pet tona, a od njih su veće i teže jedino kitopsine.

Goleme psine se hrane planktonima, a iako u njima možete završiti samo slučajno, njihova ogromna usta malo koga ostavljaju ravnodušnima.
 
Vrh Dno