• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Golicanje :)

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Ideju za ovu temu dao mi je jedan anchyn post u nekoj od tema :)
Pitam vas: jeste li golicljivi ?
Ja jesam bolesno :(
Postoje dve price ( mita ) koje sam cula na tu temu.
Jedan kaze: ako ste golicljivi,partner vam je jako lep ;)
Drugi kaze: ako ste golicljivi,partner ce vas varati :o
Pa sta kazete ? :)

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Golicljiva jesam i nema mesta na kom nisam, ali bukvalno....Sto je pomalo simpaticno, ali samo nekad...Ne volim bas non stop biti golicana. Moj dragi ima pogresno uverenje da kad god sam nesto nadurena da me zagolica i gotova stvar. Sad to nekad nije lose, ali...Kad je stvar ozbiljna, onda to ne volim.

Sto se tih prica tice iskreno moram reci da su cista glupost. Imala sam i lepuskaste i manje lepuskaste momke, a do sad nisam bila prevarena, tako da ta konstatacija nema veze sa realnoscu.

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Jednom znam da sam bio prevaren, al em dugo nisam bio tu, em se bilo mVado i zeVeno, ovo drugo ako jesam bilo dobroa sakriveno, tako da kao da se nije ni desilo, al da sam golicljiv ... qq mene ... znate ono kad Vam neko zabode dva kažiprsta ispod rebara ... e čika Toni skače i kad mu se na dva cm od tog pojasa približite :D

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
I jesam i nisam. Primetih da sam u zavisnosti od raspolozenja manje ili vise pa caki i ni malo golicljiva.. kako je to moguce, nemam pojma... valjda ce neki naucnici i to da otkriju. :D

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
I jesam i nisam. Primetih da sam u zavisnosti od raspolozenja manje ili vise pa caki i ni malo golicljiva.. kako je to moguce, nemam pojma... valjda ce neki naucnici i to da otkriju. :D

Oni sa Masacusetsa ( valjda se tako pise haha )

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Ne znam da sam prevarena,dragi mi nije neki lepotan :),a golicljiva sam toliko da je dovoljno krenuti rukom prema meni i umirem :(

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
........golicljiva sam poporilicno.....:D

..inace.........znam za drugu babsku pricu...kaze...ako je devojka dosta golicljiva udace se za mladog i lepog momka....a ako nije..udace se starijeg i ruznog :D

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
........golicljiva sam poporilicno.....:D

..inace.........znam za drugu babsku pricu...kaze...ako je devojka dosta golicljiva udace se za mladog i lepog momka....a ako nije..udace se starijeg i ruznog :D
A kaži mi šta babe kažu za golicljivog :roflmao: :roflmao::roflmao:

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
pa valjda isto to..............imas mladu i lepu zenu..........:D.........

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
I ja sam užsno golicljiv. I ne volim što sam takav. A što se pričas tiče, mnogo nas je lepih i prevarenih. Nek smo živi i zdravi!

titan75

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
05.01.2012.
Broj reagovanja
11
Horoskop
Ovan
kako me kad uhvati nekad jesam nekad nisam cudno ali istinito:D

~StRe[E]~

Novajlija
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
0
Horoskop
Vodolija
Ja nisam golicljiv i volim da golicam dobre ribe......:D ja neverujem u te babse price..dali vam prija kada vas neko golica..

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
ma ja ko bukva.... :laugh:

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Jeeesaaam golicljiv sam, ali samo sa strane, rebarca su mi golicljiva...ja sam kao veeeliiikaaa beba.baby.gif

Vrh Dno