• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Godišnji horoskop za 2013. godinu

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.769
Broj reagovanja
16.890
Horoskop
Ovan
Ovan u 2013. godini
Ova godina bi u vaše živote mogla donijeti razne promjene pogotovo u drugoj polovici kada vas očekuje nešto što bi moglo promijeniti vaš život u totalno drugom smjeru. To može biti negativno ali i pozitivno iskustvo a sve će ovisiti o vama i o tome kako će te prihvatiti taj događaj. Zvijezde u prvom kvartalu govore kako bi vas netko mogao iznenaditi poklonom koji ste čekali jako dugo. Vaš karakter u tekućoj godini mogao bi puno toga promjeniti u odnosu sa ukućanima jer će te im početi ići na živce te će odlučiti napraviti neke drastične mjere kako bi vas opomenuli da niste niti malo jednostavna osoba.

Sljedeći kvartal godine očekuje vas putovanje ili izlet sa vama vrlo dragom osobom te bi bilo dobro da razgovarate o budućem razvoju tog prijateljstva ili ljubavi da ne bi došlo do nesporazuma. Što se tiće posla i poslovnog razvoja u vašem životu neće se razvijati kako ste planirali i sve će vam ići puno teže od očekivanog te vam dajemo savjet da ukoliko ste već i zaposleni da pokušate sačuvati svoje radno mjesto jer ukoliko se dovoljno ne potrudite mogla bi vas zamijeniti neka konkurenta osoba vama vrlo poznata.

Ovan bi u ovoj godini također mogle doživjeti veće materijalne štete na svojim pokretninama ili nekretninama. Odraz je to nemira među vašim glavnim planetima što bi se moglo događati u drugom kvartalu 2013 godine. Ipak u vašem horoskopu nije sve tako crno kao što vam se čini, zadnji kvartal godine donosi vam puno lijepih stvari koje će vam izvući godinu da ipak budete zadovoljni. U vašem ljubavnom životu očekuju vas manje promjene no ništa se ozbiljnije neće dogoditi. Vas sexualni život i dalje će biti bogat no manji problemi mogli bi se dogoditi početkom godine zbog manjih problema sa zdravljem.

Zdravlje u ovoj godini biti će na zavidnoj razini te se nećete morati brinuti o vašim problemima koji su vas pratili sve do sada. Također za sve one ovnove koje su do sada imale velike probleme s alergijama u ovoj godini zvijezde pokazaju kako će se smanjiti ili gotovo nestati. Proljetno razdoblje bi za vas nakon dugo vremena moglo postati uživancija. Jedini savjet koji vam možemo dati iz priloženog je da obratite malo pažnju na stanje željeza u vašoj krvi.

Posao, investicije i novac će vam u ovoj godini biti u znaku propalih projekta koji se vuču već dugi niz godina no mogli bi ste dobiti neke nove ideje za investicije koje su puno realnije. Kao što je prethodno u tekstu navedeno pripazite na stalno radno mjesto koje već imate i nemoj popuštati.

Sretni brojevi u ovoj godini biti će: 15, 11, 2, 8, 19Bik u 2013. godini
Bika kao horoskopski znak u ovoj godini očekuju teška razdoblja koja se tiču izuzetno i samo vezana za zdrastvene probleme. Sve drugo će vam ići po planu pa čak i one stvari koje oduvijek niste uspijevali povezati. Vama ova godina donosi nova poznanstva s kojima će te profitirati u društvenom i materijalnom smislu zato nemojte odbijati upoznavanja novih ljudi. Baš svaka vaša investicija koja kroz sve ove godine nije išla od ruke moglo bi krenuti od ove, tako da se slobodno upustite i u najveće rizike jer jednostavno kroz ovu godinu pratiti će vas sreća. Bik kao jako tvrdoglav horoskopski znak mogao bi vas odvesti u dublje probleme vezane za zdravlje jer se jednostavno ne možete natjerati doktoru pa će te morati preći preko te svoje tvrdoglavosti jer ova godina bi za vas mogla biti najteža što se toga tiče.

Vaše zdravlje i rezultat nakon toga ovisiti će koliko će te vremena posvetiti tome, te vas savjetujemo da se ozbiljnije uhvatite u koštac s tim. Situacija s vašim plućima kod strastvenih pušača je vrlo loša te bi kod istih moglo doći do velikih problema i upala te bi bilo dobro da se na vrijeme ostavite pušenja i posjetite liječnika kako ne bi došlo do većih komplikacija. Za sve nepušače problem bi također mogao biti odražen na pluća ali kroz prehlade te bi bilo dobro da izbjegavate hladna jela i hladan zrak, te izloženost hladnim prostorima na duže vrijeme.

Vaš ljubavni život u narednih 12 mjeseci neće se bitno mijenjati. Za sve one parove koji su već dugo zajedno bilo bi poželjno da odu na neko putovanje ili izlet, jer iz godine u godinu zanemarujete svog partnera te dolazi do jedne monotonije gdje veza jednostavno više ne funkcionira. Za samce dolazi jedno razdoblje krize kojoj se tako brzo ne vidi kraj, jednostavno vi ne možete pronaći pravu osobu koja bi mogla zadovoljiti sve vaše zahtjeve i ne pristajete na kompromis te po samom položaju planeta možemo zaključiti kako se to neće dogoditi ni ove godine. Neke kratke avanture mogle bi se događati kroz ljetno razdoblje no vama je svega dosta i samo se želite odmoriti od svega.U poslovnom planu kao što je navedeno u prvom dijelu teksta možete slobodno "glavom kroz zid" jer će te i u tome uspjeti.

Vaša sreća ovisiti će koliko će te to dozvoliti sebi i drugima oko vas da vas guraju kroz ovu godinu. Ako mislite da će sreća doći dobrom godinom u materijalnom smislu varate se. Vaša želja za uspjehom odraziti će vam se kroz zdravlje i vaš ljubavni život koji će biti jadan i nikakav, ne sve se to da ispraviti i pokušajte se prilagoditi godini koja je pred vama.

Sretni brojevi u ovoj godini biti će: 4,7,12,22,33,Blizanci u 2013. godini
Zbog boravka Jupitera, ovo je definitivno vaša godina samo to trebate iskoristiti što blizancima neće biti problem budući da su neumorni u poslu i teže ostvarenju svojih ciljeva. Na početku godine orijentirati ćete se poslovnim uspjesima i zapostaviti ostale aspekte života, zbog čega su moguće nesuglasice s onima koje ćete zapostaviti, no uočiti ćete svoje greške i na vrijeme ih ispraviti. U ljetnim mjesecima će se dogoditi promjene u društvenom životu, družiti ćete se, putovati, upoznavati nove ljude, što će utjecati i na ljubavni život, slobodni bi mogli upoznati ljubav svog života, dok će oni zauzeti uživati sa svojom voljenom osobom i prolaziti kroz jedan mirniji ljubavni život. Na kraju godine očekuje se mirnije razdoblje, poslovne uspjehe ćete privoditi kraju i uživati u plodovima uspjeha.

U poslovnom planu će sve ići u vašu korist, uloženi trud će se isplatiti, uživati ćete u poslu, i ostvariti priželjkivani uspjeh samo što trebate jest slijediti svoje intrese, i vjerovati intuiciji, i uspjeh je zagarantiran. Ukoliko dođe do eventualnih nesuglasica na poslovnom planu znati ćete to riješiti sljedeći svoju intuiciju i iz svake situacije izvući ono najbolje za vas.

Što se tiče zdravlja zbog napora uloženih na poslovnom planu umor će učiniti svoje, što će dovesti do oslabljenog imuniteta, pa su moguće prehlade i viroze na početku godine, iako to neće predstavljati veliki problem, jer ozbiljnijih problema sa zdravljem nećete imati.

Na ljubavnom planu biti će zanimljivosti. Budući da je blizance teško upoznati zbog njihove tajnstvenosti, upravo je to ono čime ćete privući osobu, a da toga nećete biti ni svjesni, ta osoba će uložiti veliki napor kako bi vas osvojila, i na kraju će to i uspjeti, zbog vaše neodlučnosti nećete biti sigurni u to, ali sve što trebate učiniti jest to da pustite stvari da se odvijaju svojim tokom. Ukoliko ste već u vezi na početku godine moguće su male nesuglasice, zbog vaše prevelike orijentiranosti poslom, no to će se ubrzo riješiti i uživati ćete s voljenom osobom kao nikad prije.

U 2013. godini dogoditi će se promjene na svim poljima života, na poslovnom planu će sve ići baš onako kako treba, stvoriti ćete temelje za buduće uspjehe, a započete poslove koje ste zapostavili privest ćete kraju, i to u svoju korist. Samo na što trebate pripaziti jest zdravlje, iako neće biti nekih ozbiljnijih problema.
Ovo je definitivno godina kada se trebate iskazati stoga vam savjetujemo da bez straha ostvarite svoje želje jer je ovo razdoblje pogodno za njihovu realizaciju.Rak u 2013. godini
Rakove u ovoj godini očekuje relativno mirno razdoblje. Godina ce zapoceti turbulencijama u okruženju što će negativno utjecati na ponašanje rakova, dvoumiti će se oko svojih ciljeva biti će toliko potreseni da će čak razmišljati o odustajanju, no ostanite uporni i stvari će krenuti nabolje od travnja kada će se sve okrenuti u vašu korist, pronaći ćete svoj unutarnji mir, pa će tako mirno razdoblje prevladavati sve do kraja godine.

Što se tiče zdravlja tijekom sljedeće godine moglo bi doći do određenih problema zbog pretjeranosti s hranom naručito u prvom dijelu godine razlog tome je depresivno raspoloženje i nezadovoljstvo koje ćete osjećati zbog jakog utjecaja Mjeseca što će rezultirati nesanicom i nemirom no neočajavajte s malim trudom mogli bi naučiti kako vladati samim sobom i postati zadovoljniji, a samim time će se i drugi odnositi bolje prema vama.

Na ljubavnom području savjetujemo da budete oprezni jer bi vas mogla napustiti osoba za koju ste smatrali da je ona prava, upravo to što odlazi znači da zaslužujete puno više, zbog toga umjesto nervoze i nemira zbog ljubavnih problema, posvetite se sebi, ne oslanjajte se na druge osobe, nego se pokrenite nastojte ostvariti unutarnji mir, pa će samim time stvari krenuti na bolje što će se očitovati pred kraj godine kada bi slobodnima mogla ući u život osoba koja će im zauvijek promjeniti život.

Na poslovnom planu početak godine neće biti onakav kakvog priželjkujete zbog vaše brzopletosti i neodlučnosti, no jako je važno da neodustajete i budete uporni, jer će se upornost ocitovati u sredini godine koja će biti ključna za donošenje važnih poslovnih odluka, stoga je vrlo važno da zadržite smirenost i krenete ka ostvarenju ciljeva jer je to razdoblje pogodno za njihovo ostvarenje.

Rakovi se moraju pomirit sa tim da Mjesec ima jak utjecaj na njihovo raspoloženje pa su tijekom punog mjeseca razdražljivi, nenaspavani, a samim time negativno utječu na svoju okolinu što će imati posljedice na njihovo zdravlje, stoga savjetujemo da za vrijeme punog mjeseca nastojite kontrolirati svoje ponašanje, nastojte se baviti sportom kako bi izbacili negativnu energiju, i počnite pozitivnije razmišljati, ukoliko to uspijete ostvariti ova godina će za vas nedvojbeno biti uspješna u svim aspektima života.Lav u 2013. godini
Ova godina će biti uspješna za lavove, u poslovnom planu postići će uspjeh već na početku godine, što će pozitivno utjecati na vas pa ćete i poboljšati svoj društveni život, upoznavati ćete nove osobe, pa bi tako mogli upoznati društvo koje će odgovarati vašem karakteru, osjećat ćete se zadovoljnijim, pred kraj godine zbog poslovnih podhvata, i uživanja u društvenom i ljubavnom životu mogli bi se malo ulijeniti, no neodustajte od nezavršenih planova jer samo odlučnošću i upornošću ćete ostvariti svoje ciljeve.


U ovoj godini trebali bi malo više pripaziti na zdravlje jer zbog intenzivnog rada i života dolazi do posljedica kao što su visok krvni tlak,što bi čak i moglo dovesti do problema sa srcem, stoga savjetujemo da nastojite kontrolirati svoje postupke da nastojite izbjeći naporan ritam života jer je upravo on razlog vašeg lošijeg zdravlja.

Na poslovnom planu sve će ići onako kako treba zbog vaše upornosti, i energičnosti uspjeti ćete ostvariti svoje ciljeve. Na zahtjevnijim poslovnim projektima iznenaditi ćete kolege svojom talentom i kreativnošću, stoga samo naprijed, pokažite se u najboljem svjetlu.

U ovaj godini ljubav će vas pozitivno iznenaditi, slobodni bi se mogli početi zaljubljivati u osobu s kojom imaju izgrađen dobar prijateljski odnos, jedino što bi vam moglo predstavljati problem jest strah da neuništite to prijateljstvo, savjetujemo vam da se opustite nemojte previše razmišljati jer bi mogli doći do krivih zaključaka, nemojte nigdje žuriti, i nece biti problema, pustite stvari da idu svojim tokom i sve će se posložiti kako treba.

Ovo je definitivno godina kad bi se mogli iskazati na poslovnom planu stoga vam to i savjetujemo, iskoristite svoju kreativnost, i ostvarite svoje ciljeve što bi moglo dovesti do promicanja na bolju poziciju na radnom mjestu, no važno je da uz to ne zapostavite svoje zdravlje savjetujemo da obavljate preventivne pregleda na vrijeme kako nebi doslo do nekih vecih komplikacija, na ljubavnom području u ovoj godini bi samci mogli pronaći svog idealnog partnera, dok ce oni zauzeti ili u braku uživati sa svojim partnerom, i jos više produbiti odnos. Sve u svemu ovo je za vas pozitivna godina savjetujemo da prihvatite zivot onakav kakav jest i ostvarite dugo priželjkivane ciljeve.Devica u 2013. godini
2013. godina će za vas biti jako stresna i naporna. Najviše stresa će biti u ljetnim mjesecima kada vas očekuju mnoge poslovne prilike, samo ih trebate dobro razmotriti i odlučiti se za najbolju. Što se tiče ljubavnog života neće biti nekih značajnih promjena naručito slobodnim djevicama, jer jednostavno nećete imati vremena posvetiti se ljubavnom životu zbog orjetiranosti poslom, društveni život ćete također malo zapostaviti, najviše u ljetnim mjesecima, a pred kraj godina ipak će doći sve na svoje kada ćete se više posvetiti sebi i onome što volite.

Posao u 2013. unatoč krizi za vas neće biti nikakv problem, jer se uvijek znate snaći, na raspolaganju ćete imati velik broj projekata, ali jednostavno nećete se moći odlučiti za sve kako bi vi željeli jer je to tehnički neizvedivo, savjetujemo da izaberete onaj projekt za kojeg smatrate da je najprofitabilniji i njemu se posvetite.

U ovoj godini trebali bi više pripaziti na zdravlje, zbog prevelike zaokupljenosti poslom, nećete redovno jesti, zbog čega će doći do manjih zdravstvenih problema, savjetujemo da stavite sebe na prvo mjesto, a ne posao i zaradu, jer ako zapostavite zdravstveno stanje i razbolite se nećete moći ni obavljati posao.

Na ljubavnom planu kao što smo već naveli slobodni neće imati nekih značajnih promjena jer im je karijera na prvom mjestu, moguće su jedino prolazne avanture u ljetnim mjesecima, dok kod onih u vezama moguće su manje razmirice i svađe, koje će se javiti kao posljedica umora i zaokupljenosti poslom, no sve ćete to rijesiti.

Ova godina je pogodna za napredovanje na poslovnom planu, što ćete znati iskoristiti, pokažite svoju kreativnost i maštovitost i poslovnim uspjesima neće biti kraja. Važno je samo da slijedite svoje ciljeve i budete uporni. Mogle bi vas sputavati osobe koje neće biti sigurne u vaš uspjeh, no nemojte se previše obazirati na komentare drugih nego slušajte vlastitu intuiciju, i konzultirajte se s osobama koje bi vas mogle pravilno usmjeriti i koje bi vam mogle pomoći. Zbog posla patiti će vaš društveni i ljubavni život, savjetujemo da nastojite izbalansirati, i svima posvetiti jednako vremena, ili barem onoliko koliko zaslužuju po vašem mišljenju. Važno je da prilikom toga ne zaboravite na svoje zdravstveno stanje, koje ćete zanemaraviti naručito sredinom godine. Savjetujemo da se dobro organizirate i imati ćete dovoljno vremena za sve, a naručito za one koji vas najviše vole.


Vaga u 2013. godini
Ovaj znak pod utjecajem Saturna i Venere u ovoj godini neće dovesti do nekih značajnih promjena u vašem životu. Zbog vaše neodlučnosti mogli bi propasti dobri projekti, stoga važno je da pravovremeno reagirate, u ljubavnom životu neće biti nekih značajnih događanja osim prolaznih avantura, zavesti ćete osobu svojom pažljivošću, i ljubaznošću, a kad shvatite da to nije to, jednostavno ćete otići, što bi moglo dovesti do negativnih posljedica. Kraj godine će za vas biti jedno od ljepših razdoblja, provesti ćete ga u druženju, putovanjima, odnosno svemu onom što volite.

Na poslovnom planu ova godina će biti za vas pozitivna, ukoliko na vrijeme investirate u neki projekt za kojeg imate dobre argumente za uspjeh, jer ako budete previše vagali stvari kao što to inače činite mogli bi izgubiti dobru priliku.

U ovoj godini nebi trebali imati nekih značajnih zdravstvenih problema, osim evenutalne prehlade i viroze u prelaznim razdobljima godine, isto tako zdravlje vam zavisi od raspoloženja stoga savjetujemo, da se opustite uz sportske aktivnosti, preporuča se dakle stalna tjelesna aktivnost, i ukoliko bude većih problema svakako potražiti mišljenje liječnika.

U ljubavi ova godina neće imati za vas značajnih događanja, budući da ste zaljubive prirode, neće vam se biti teško zaljubiti, to će za vas sve biti samo prolazne osobe u životu, samo pazite da svojom zaigranošću ne povrijedite neku osobu, jer bi vas to moglo koštati. Oni koji su u vezama prolaziti će jedan mirniji ljubavni život, provesti će lijepe trenutke sa svojim partnerom, i pri tome uživati.

Naš savjet jest da postanete odlučni i da pravovremeno reagirate što se tiče poslovnih projekata, budući da ste osjetljivi na mišljenja i stavove drugih, neke zaključke ipak moramo donijeti sami, stoga savjetujemo da poslušate stavove drugih, i na temelju toga donesete sami odluku za koju smatrate da je najbolja za vas. Ova godina je dakle pogodna za napredovanje i usavršavanje, ukoliko se odlučite poraditi na svom znanju, ova godina je pravo vrijeme za to, jer će se to na kraju isplatiti, uloženi trud će rezultirati primjenom naučenog što će vam donijeti zadovoljstvo i uspjeh.Škorpija u 2013. godini
Škorpion kao znak zodijaka pod utijecam Jupitera i Saturna kao glavnim planetima u tekućoj godini donijet će vam razne bizarne događaje koje će prevladavati i koje će se učestalo pojavljivati sredinom godine. Svi ti događaji povezani se jedni s drugima i pretpostavlja se da se taj nemir među planetima da kontrolirati jedino ukoliko ste iste te stvari spremni prihvatiti. Što se tiče društvenih događanja i provođenje vremena s prijateljima neće vam ići na ruku te bi bilo poželjno da takva druženja izbjegavate pogotovo u Svibnju.

Valja napomenuti da za razliku od drugih znakova zodijaka uglavnom nećete imati ozbiljnijih problema sa zdravljem već se možete upuštati razne pothvate i neke stvari koje nikada niste učinili, stvari koje prkose vašim mogućnostima organizma koji je u zadnje vrijeme bio podlježan teškim promjenama i rastrojen prehladama i upalama.

Što se tiće novca i materijalno korisnih informacija za vaš godišnji horoskop u 2013 godini možemo vam napomenuti da se ništa drastično neće promjeniti u tekućoj godini te da će ona biti vrlo slična ili gotovo ista kao i 2012 godina. No ipak neki rezultati na bolje mogli bi se dogoditi krajem godine gdje će te imati priliku ozbiljnije uvesti red u svoje investicije ili eventualno učvrstiti svoj odnos na poslu s okolinom.

Vama ljubav u životu ne predstavlja nikakve probleme, i dalje ste samouvjereni i gazite ovom zemljom sigurni sami u sebe. Vaše vrijeme nije prošlo niti ne dolazi te ste vi onaj koji jasno upravlja svojim emocijama te se lako distancirate čim osjetite opasnost da bi vas neka od ljubavnih avantura mogla koštati karijere. Postoje jako male šanse da u 2013 godini pronađete ljubav svog života ukoliko još niste, no avanturama nikad kraja. Pokušajte kontrolirati vezu između prijateljstva i sexualne avanture jer jedna takva bi vas mogla koštati jednog jako dobrog prijatelja.

Probajte smanjiti konzumiranje alkohola i cigareta jer bi vas mogle dovesti u jako neugodnu situaciju iako se neki veći problem ne vidi kao rezultat dugogodišnjeg pušenja.

Kroz ovu godinu velike su šanse da vidite osobu koju niste vidjeli jako dugo vremena te s njom uspijete ostvariti kontakt kakav ste imali jako davno. Moguća su druženja ali budite obazrivi kao što je gore u tekstu navedeno. Čeka vas nemirna godina puna preokreta i turbulencija u vašem životu no vaš znak kao znak karaktera vas može iz nje izvući na siguran put te vam bolje od ovog objašnjenja nije niti potrebno.

I ne zaboravite neke bitne brojeve koji će vas svakodnevno pratiti: 13, 11, 7, 15, 36, 1Strelac u 2013. godini
Strijelce u ovoj godini očekuje veliki broj preokreta u njihovim životima. Ova godina bi za vas trebala biti prepuna iznenađenja od kojih će neka biti manje ugodna. Jednostavno rečeno je da razdoblje u koje ulazimo nikako nije godina strijelca te su mogući razni problemi pogotovo ljubavni. Kao što smo naveli u prijašnjem godišnjem horoskopu. Utjecaj vašeg glavnog planeta Saturna odraziti će se također na nemir u vašem poslovnom svijetu gdje će te imate velikih problema a možda i najveće do sada. Jednostavno ova godina nije u vašem znaku, no ipak blaga naklonost položaja planeta neće utjecati na promjenu vašeg zdravstvenog stanja koje će približno biti jednako kao i u 2012 godini. Ova godina će vam otvoriti razna pitanja koja će vas mučiti jedno jako dugo razdoblje no pokušajte savladati osjećaje i pobijediti sve nedaće koje vas očekuju u 2013 godini.

Vaša ljubavna situacija prolaziti će turbulentne dane kroz prvu polovicu godine, dok će druga polovica biti nešto mirnija, a za samce očekuje se godina u kojoj se ništa dobro neće dogoditi već će sve biti orijentirano na prolazne osobe kroz vaš život koje vam ništa neće značiti. Parovi u prvom djelu godine mogu očekivati i prekide jer dolazi do velikih nemira između planeta. Vaš sexualan život biti će odraz svih ovih pojedinosti navedenih u gornjem djelu teksta te kao rezultat biti će također uglavnom biti loš.

Kod vas će u ovog godini vrijediti ona stara poslovica: "Puno toga bi želio, a ništa mi ne ide od ruke.." te će vas pratiti sve do kraja iduće godine kada je na vidiku početak jedne totalno nove priče. Jednostavan savjet za sve vaše investicije i poslovne projekte bi bio da se klonite svih većih ulaganja jer ovo jednostavno nije vaša godina.

Također, mogući si veći problemi u užem djelu vaše obitelji, neprestane svađe i natezanja pogotovo s najbližima koji neće trpiti vašu netrperljivost. Savjetujemo vas da pripazite na onome što radite i što govorite jer neki bi se oko vas mogli naći uvrijeđeni.

Jedina pozitivna stvar u ovoj godini kao što je gore navedeno je to da nećete imati većih problema sa zdravljem, te da se u tom pogledu možete opustiti. Ukoliko ste do sada i imali nekih ozbiljnijih problema ova godina bi za vas trebala donjeti blagi oporavak vašem tijelu po zdravstvenom pitanju. Jedini manji problemi mogući su s rijetkim glavoboljama i za sve one kojima proljeće predstavlja problem zbog alergija i njihovih učinka na osobe koje imaju problema sa odlascima u prirodu i na izlete.Jarac u 2013. godini
Jarce očekuje uspješna godina u kojoj će te ostvariti svoje primarne ciljeve. Pred vas se na kušnju stavljaju novi izazovi na dugoročno gdje će te sami morati donijeti odluku kojom stazom u daljnje usavršavanje. Kao i obično vrlo ste teška i tvrdoglava osoba no nekad je jednostavno dobro poslušati tuđi savjet bez obzira koliko on vama izgledao glupo. Pokušajte sabirati informacije od okoline, bližnjih i svojih prijatelja i na temelju toga donosite svoje odluke.

Nemojte žuriti u iznošenju mišljenja prije nego dobro proučite neke stvari. Iako ste psihički vrlo stabilna osoba skloni ste manjku samokontrole te budite spremni na verbalne sukobe sa bližnjima i kolegama različitog razmišljanja, te si ne dozvolite da to uzimate preosobno. U ovoj godini očekuje vas ugodno iznenađenje!

I dalje ste vrlo zatvorena osoba za sve one koji žele nešto više od vas i vrlo ste oprezni prema svima što krasi vaš horoskopski znak. Od vas se očekuje puno i vrlo ste kreativna osoba samo je potrebno da tu svoju kreativnost iskoristite. Kao sposobnom karakteru koji će svatko prepoznati otvarati će vam se razne poslovne mogućnosti u vašoj karijeri pogotovo u nadolazećoj godini. Imate snažnu podršku svih ljudi oko vas koji vas vole iako će te u to često sumnjati. Nemojte zaboraviti koliko ste već dobroga učinili drugima i u ni jednom trenutku se nemojte podcjenjivati jer vam to ne priliči kao mentalno jakoj osobi.

Vaše zdravlje se neće mijenjati u sljedećih godinu dana, i dalje će biti vrlo stabilno no ipak pripazite na stare tegobe koje vučete iz godine u godinu. Iako je vaš imunitet vrlo stabilan vašem tijelu trebaju vitamini koje uporno izbjegavate te pokušajte iste početi nadoknađivati. Manji problemi očekuju se početkom proljeća zbog mogućih reakcija kože na pelud i ostale alergene.

Vaš seksualni život biti će jako bogat. Uza sebe imate partnera koji vam omogućava sve što vam je potrebno. Za sve one koji su slobodni očekuje ih avantura koja se ne zaboravlja, a one koji su zauzeti očekuje mirna godina bez prevelikih trzavica, no ipak male svađe su neizbježne jer ste jednostavno i dalje tvrdoglavi.

Vaši sretni brojevi u ovoj godini su: 29,8,19,88Vodolija u 2013. godini
Vodolije u ovoj godini očekuje puno događaja koji će se uglavnom odnositi na poslovnom planu. Truditi će te se postići nešto što se već jako drugo trudite ali vam nikako nije pošlo za rukom no ova godina bi vam mogla donijeti rezultata pogotovo sredinom godine kada planeti nagovještavaju vaš uspjeh. Također očekuju se burna razdoblja krajem godine koja se odnose na vaše ljubavno stanje ali bez većih posljedica. Vaš karakter dovest će ka smirivanju situacije s vašim partnerom to bi se moglo dogoditi da se vaša veza nakon tog događaja još više učvrsti. S obzirom da ova godina nagovještava jako loše prognoze za većinu znakova zodijaka vi ste u podređenom položaju zbog položaja vaših glavnih planeta te vaš horoskop u ovoj godini izgleda mnogo bolje nego za sve ostale.

Zdravlje u vašem životu vam i nije predstavljalo neke ozbiljnije probleme osim za one koji imaju vječite probleme s kralježnicom i kostima općenito. Za sve takve ova godina bi trebala biti puno lakša i manje bolna no savjetujemo vas da sve dogovorene preglede liječnika i operacije uredno odradite bez odgoda.

Ljubavni život u ovoj godini neće biti problem kao što je i gore navedeno, neke manje svađe i prepirke mogle bi se dogoditi krajem godine no sve će se završiti u najboljem redu te će vaša veza s partnerom nakon toga biti još čvršća. Za sve samce u ovoj godini očekuje nova ljubav sredinom godine, koja bi mogla biti i nešto više od samo ljetne avanture. Sexualni život vam se neće mijenjati kao i sexualne navike no nešto manje vremena će te provoditi u noćnom životu u odnosu na godinu prije.

Poslovno i materijilno će te ove godine biti na vrhuncu, vašim idejama neće biti kraja. Svaki vaš potez biti će praćen savršenim pozicijama planeta koje će vam donositi sreću u svim zacrtanim projektima. Investicije u ovoj godini neće biti velike no biti će dakako pozitivne. Za sve one koji nemaju posao očekuje zapošljavanje i to na duži rok pa čak i za one najljenije očekuje dobro plaćeni sezonski posao. Savjet vam je da se klonite extremnih sportova bez obzira koliko ih volili jer neki manjih nemira među plantima mogao bi se dogoditi na proljeće te poznavajući vašu prirodu i sklonost izletima u tom razdoblju moglo bi vas povući na neke nepromišljene poteze u vašim životima za koje treba malo veća iskustva.

Ako imate sklonosti kockanju ili kladionici dajemo vam savjet da bi za vas ova godina mogla izaći u plusu što je prava rijetkost za sve horoskopske znakove. Jednostavno 2013 godina nosi vam sreću u svemu što radite ali pripazite malo s viskom ulozima.

Sretni brojevi u novoj godini biti će: 1, 11, 13, 27, 36


Ribe u 2013. godini
Ribe u ovoj godini čeka mirno razdoblje sve do kraja godine što nagovještava da bi u sljedećoj godini moglo biti burnih razdoblja i većih komplikacija što se tiče zdravlja i kao tome učinak bi se mogao odraziti na posao, no da se vratimo u tekuću godinu u prvom mjesecima nove godine čekaju vas razni događaji i proslave na koje će te biti pozvani. Vaša okupacija nebitnim stvarima držat će vas podalje od svih tih događaja jer će te biti usmjereni samo na jedno ali trebait će te vremena da shvatite koliko je to zapravo nebitno. Razni razgovori sa obitelji pomoći će vam u rješavanju tog problema. Ostatak godine u vašem životu biti će samo lagano i opuštajuće razdoblje u vašem životu gdje će te sve brige preusmjeriti na odmor tijela i duha te bi vam se lako moglo dogoditi da odete na neko putovanje koje će te pamtiti samo po dobrom i po tome da ste se jako dobro odmorili.Vaše zdravlje u tekućoj godini neće biti problem no dajemo vam savjet da svakako idete redovito doktoru kako bi spriječili eventualno nastalu upalu koja bi se mogla dogoditi početkom proljeća. I dalje to neće predstavljati nikakav problem za vaše zdravlje te će ubrzo i nestati. Također pripazite na unos kalcija i vitamina C jer kroz ljeto bi vam ga moglo nedostajati.

Ljubav u ovoj godini će biti puna tenzija no sve će te vrlo jednostavno rješavati po kratkom postupku kako ste to radili i do sada. Za neke stvari jednostavno se nećete moći dogovoriti s partnerom te će nastajati male komplikacije no ništa ozbiljno. Za one koji nisu u vezi ova godina bi vam mogla dovesti potencijalne ljude u vas život s kojima bi mogli ući u malo intimniji odnos nego što ste to planirali, pa možda vas čak i iznenaditi. Sexualni život biti će uredan i u tom pogledu nećete imati nikakvih problema.

Što se tiče poslovnog života kroz 2013 godinu postoje mogućnosti da unaprijedite svoj položaj na svom radnom mjestu ali za jako malo pa skoro i neprimjetno no zbroj na kraju godine pokazati će ipak da vam je to bila uspješna godina. Kako stvari stoje sa zvijezdama ova godina će vam zasigurno ostati u sjećanju kao godina s najmanje događaja po svim pitanjima osim u društvenim okupljanjima koja vas toliko neće zanimati.
Još jedan savjet za kraj bio bi da se klonite dugih relacija, također da se u proljeće klonite šetnje šumama i da pripazite na koljena koja bi vas s vremenom mogla boljeti.

Sljedeća godina bi mogla biti jako teška za vaše zdravlje te se pokušajte sačuvati što je više moguće i iskoristiti dane za odmor unatoč poslu koji neće puno patiti zbog toga. Vaši sretni brojevi, to jest brojevi koji bi vas mogli pratiti u ovoj godini su 1,7,19,28,33.
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.769
Broj reagovanja
16.890
Horoskop
Ovan
OVAN

2013. će biti veoma uzbudljiva godina za Ovna. Ovan se u poslednjih nekoliko godina borio na mnogim poljima. Godišnji horoskop nastavlja da pokazuje napredak, kao i mogućnost da se sav napor Ovna u 2013. konačno isplati. Jaka godina za karijeru i prihode, kao i za pozitivnu unutrašnju motivaciju. Naravno, Jin i Jang zahtevaju od Ovna da radi malo više u nekim područjima koja su izašli iz ravnoteže.

Ovan 2013: Horoskop za posao i novčane prihode

Ovnovi, ne počinjite da trošite novac još uvek, ali 2013. izgleda kao odlična godina što se tiče novca. Dosta ste radili, spremite se za naplatu! Mnogi od vaših projekata, ideja i poslovnih poteza će dati rezultate u 2013. To može da znači da je vreme za unapređenje, skok u karijeri ili čak dalje razvijanje poslovnih ideja i planova. Kada je reč o poslu i novcu, 2013. je vaša godina. Većina vaših sposobnosti će doći do izražaja još u prvom delu godine, pa zato pucajte na visoko. Gledajući godišnji horoskop za Ovna 2013., može se sa sigurnošću reći da nema razloga za oklevanje kada sve što zamislite zvuči kao sjajna ideja.

BIK

Tvrdoglav, ali strpljiv, Bik je uvek spreman da preživi oluju. Godišnji horoskop za Bika 2013. pokazuje da će mu ove osobine pomoći tokom težih razdoblja 2013. Prvi deo godine će doneti borbu za posao i novac, dok će zdravstveni problemi takođe izazvati konfuziju tokom cele godine. Dobra vest je da su ljubav i intimnost sve vreme na vrhuncu, što će omogućiti Biku da ima stalnu podršku. Izazovi će ga i ove godine dovesti do ličnog rasta i promene, a sve vodeći ka pozitivnim ishodima.

Bik 2013: Horoskop za posao i novčane prihode

Prema godišnjem horoskopu za Bika 2013., najvećeg neprijatelja na poslu kog će Bik imati je samog sebe. Čak i ako svetska ekonomija izaziva napor i zbrku, nema potrebe da se to internalizuje. Brige o svemu, o poslu ili dugovima, vašoj budućnosti neće mnogo pomoći. Umesto toga, skoncentrišite se na svoje najbolje kvalitete i verujte da ste u stanju da odradite odličan posao. A ako ne možete, preduzmite nešto! 2013. je dobra godina za Bika za učenje novih veština i razvoj sposobnosti.

BLIZANCI

Ovaj znak je poznat po tome što stalno menja mišljenje, ali ove godine Blizanci neće imati mnogo tema za diskusiju. Godišnji horoskop za Blizance 2013. pokazuje da su stvari prilično jasne. Biće tu i tamo nekih napada na vašu karijeru, ali u većini slučajeva neće uticati na vašu finansijsku situaciju. Vaš ljubavni život će biti zadovoljavajući i neće zahtevati nikakve značajne promene. Vašem zdravlju će biti potrebno malo održavanja, tako da ćete morati da uzmete u obzir osnovnu brigu o sebi. Drugim rečima, Blizanci, imate ispred sebe godinu gde je put prilično očigledan, tako da možete da pronađete svoj mir.

Blizanci 2013: Horoskop za posao i novčane prihode

Blizanci, pripremite se. Kada počne 2013., naći ćete se na meti na radnom mestu. Ljudi će dolaziti po ono što imate i daće sve od sebe da vam to i uzmu. Ostanite jaki. Glavu gore, uradićete dobar posao i ne ustručavajte se da se sami pohvalite. Skrenite pažnju na sebe nadređenima koliko doprinosite poslu, tako da oni sa sabotažom na umu ne uspeju u svojim naporima da vas potkopavaju. Godišnji horoskop za Blizance 2013. pokazuje da će dobar deo godine biti nepredvidiv i zahtevan, ali vas očekuje veliki profesionalni napredak u novembru ili decembru.

RAK

Ovo je uzbudljivo vreme za Raka! Godišnji horoskop 2013. pokazuje da će život možda delovati pun misterije i intrige za preosetljive Rakove. Iako će se stvari možda dešavati malo presporo za vaš ukus, Rakovima će 2013. doneti interesovanje za učenje, kreativnost i mnogo novih mogućnosti.

Rak 2013: Horoskop za posao i novčane prihode

Rakovi, vi verujete da je to što radite ispravno. Zato može biti veoma frustrirajuće kada vas zaobiđu pozitivni poslovni rezultati. Kada 2013. počne, vi ćete se osećati kao da ste na vrhu sveta u profesionalnom smislu. Godišnji horoskop za Raka 2013. pokazuje da će se u prvom delu godine poslovni problemi nakupljati. Nagrade će otići onima koji su već uložili dosta vremena i energije da bi postigli ono što žele. Ako niste uložili u posao, biće vam teško da gledate kako su drugi uspešni. Sa jedne strane, znaćete da je to jedino fer. U stvari, ispravno je što će drugi uspeti. Sa druge strane, moraćete da razmislite o postupcima koji su vašu karijeru skrenuli sa puta.

LAV

Na mnogo toga ćete biti ponosni u 2013. godini! Godišnji horoskop za Lava pokazuje da ste naporno radili i da ćete videti ostvarenje svog napornog rada u karijeri. Otvaraju se mnoge mogućnosti, ljudi će vam se diviti za genijalnost, a možda čak i predložiti nove poslovne poduhvate. Činiće vam se kao da vam se svi sa strane dive, osim osoba najbližih vama. Da biste održali sklad 2013. godine, potrebno je vremena da uspostavite ravnotežu u svom životu. Ne vrti se ceo svet oko vas, iako imate mnogo kvaliteta.

Lav 2013: Horoskop za posao i novčane prihode

Godišnji horoskop za Lava pokazuje da će 2013. početi veoma burno! Promocije, priznanja, pažnja ... sve stvari za koje Lav živi. Ovakva vrsta uspeha će se nastaviti tokom cele godine, što je dobro, imajući u vidu nove ideje ili nastavak projekata koje ste zanemarivali u poslednje vreme. Započinjanje novog posla ili poboljšanje starih odnosa može doneti veliki uspeh. Najbolji savet za 2013. je da nastavite da tražite nove mogućnosti, zato što možete jako puno od toga dobiti. Ako nešto ne ide kako treba, ne gubite vreme.

DEVICA

Stabilnost je uvek dobro došla za Device. Godišnji horoskop za Devicu 2013. pokazuje da će u ovoj godini dostići maksimum na mnogim poljima. Sve će biti lako, jednostavno i upravo onako kako želite, ali nećete imati ni previše avantura. To je u redu! Uzbuđenje nije uvek dobra stvar. Uživajte u jednostavnosti i radosti koju vam 2013. može doneti. Koncentrišite se na građenje karijere i učvršćivanje veze na duge staze, ali takođe i cenite osnovna zadovoljstva koja će vam život pružiti. Godišnji horoskop za Devicu 2013. pokazuje da ćete naći radost u svemu ove godine.

Posao i novčane prihode

U 2013. godini, važno je da prestanete da požurujete stvari. Godišnji horoskop za Devicu 2013. pokazuje da ovakva vrsta nepažnje može da dovede do ozbiljnijih problema u karijeri i finansijama. Umesto toga, potrebno je vreme da proverite da li ste sve uradili kako treba. Ako postoje labave strane na poslu, mogu da izazovu profesionalne probleme, pa ih zato što pre učvrstite. Proveravajte dokumenta i to dva puta. Ne žurite u bilo koju vrstu dugoročnog rešenja ove godine, jer možete uleteti u nešto što će izazvati probleme u godinama koje dolaze. Poslujte preko advokata, računovođa i stručnjaka ove godine.

VAGA

Kod Vage, stabilnost i ravnoteža su veoma važni. Godišnji horoskop za Vagu 2013. pokazuje da će ovo biti velika godina, jer donosi toliko toga. To će inspirisati Vage da se dalje razvijaju i isprobaju nove stvari. Budite spremni za neke sitne probleme na početku godine, pošto će biti izazova u pogledu karijere, ali to nije ništa što je nemoguće prevazići. Sigurno će se pojaviti neka posebna osoba koja će se truditi da zadobije vašu pažnju, ali držite strasti pod kontrolom. Ne želite da obećanje prave ljubavi sagori u plamenu ove romanse.

Vaga 2013: Horoskop za posao i novčane prihode

Godišnji horoskop za Vagu 2013. pokazuje da će vas mnoge stvari sustići. Loša finansijska odluka ili jednostavno loš tajming će izazvati nemir na poslu. Ne paničite. Koristite svoju sposobnost da sporo i stabilno rešavate probleme. Da biste se vratili na pravi put, biće potrebno da preuredite neke stvari, što podrazumeva planiranje, koje vam dobro ide. Uprkos teškom početku, stres oko finansijskih odluka će vas motivisati da se potrudite i da napokon počnete da napredujete u svim oblastima života.

ŠKORPIJA

Škorpije, odlučni ste da se stvari odvijaju onako kako ste vi zamislili. Ako ne bude tako, smešićete se spolja, a ključati iznutra, dok ne rešite problem. Godišnji horoskop za Škorpiju 2013. pokazuje da će vam ova godina pružiti puno zadovoljstava. Stvari će zaista ići vama na ruku, posebno u pogledu veza i karijere. Dakle, osmeh na lice i uživajte u 2013.!

Škorpija 2013: Horoskop za posao i novčane prihode

Godišnji horoskop za Škorpiju 2013. pokazuje da će ova godina doneti balans na svim poljima. Biće veoma uspešnih poslova, a produktivnost bi bila bolja kada bi mentalna snaga pokrenula volju na više akcije. Jupiter će vas podstaći da želite da promenite neke stvari, da vam zaista promena bude neophodna. Zato, ako ste nezadovoljni, promenite nešto. Vreme je da preispitate polja u kojima ne napredujete i da rizikujete da pokrenete stvari na bolje.

STRELAC

Godišnji horoskop za Strelca 2013. pokazuje da je ova godina puna vedrine! Iako će biti nekih uspona i padova, opšti pozitivan stav Strelca će održati stvari pod kontrolom. Ako ne ide uvek sve kako treba, ne plašite se da potražite pomoć od onih koji imaju iskustva i mogu da vam pomognu. Okretanje ka iskustvu je najbrži način da naučite. Kad se suočite sa nevoljama kojih će možda biti u 2013., budite spremni da učite iz njih i napredujete. Na taj način ćete imati mogućnost da se menjate i rastete kao ličnost.

Strelac 2013: Horoskop za posao i novčane prihode

Godišnji horoskop za Strelca pokazuje uspone i padove. U prethodnoj godini bilo vam je važno da napredujete u pogledu karijere i finansijskog statusa. U 2013. godini, Strelcu će biti naporno toliko planiranje. Nasuprot tome, buduće planiranje i trud ćete ostaviti po strani. Godišnji horoskop za Strelca 2013. pokazuje da, dok god ste skoncentrisani na zadovoljstvo, sve će biti u redu. Ukoliko niste, morali biste da se potrudite da održite svoj posao i sprečite nazadovanje u karijeri.

JARAC

U svetu Jarca, nezavisnost je ključna reč. Vi znate šta želite i imate malo strpljenja da čekate da vam neko drugi dozvoli da to i dobijete. Ova godina će vam dozvoliti lep odmor od borbe, jer godišnji horoskop za Jarca 2013. pokazuje da ćete dočekati uspeh kao rezultat prethodnog napornog rada. Možda ćete osećati društveni pritisak zbog želje da provedete kvalitetno vreme sa samim sobom, pa se zato potrudite da izbalansirate te dve strane. Uživajte u vremenu koje ste odvojili za sebe, ali uživajte i u druženju sa drugima, jer ćete samo tako stvoriti pozitivnu atmosferu i mir.

Jarac 2013: Horoskop za posao i novčane prihode

Godišnji horoskop za Jarca 2013. pokazuje da je poverenje na vašoj strani u 2013., zahvaljujući uticaju Sunca na svako polje vašeg života. Po običaju, ljudi će vas nadgledati i pitati se kako sve postižete. Ne dozvolite da to utiče na vaš napredak. Dobra vest za sve ostale je da ćete biti naročito otvoreni. Bićete spremni da podelite svoje tajne, svoju energiju i uspeh. Samo budite oprezni. Postoji razlika između rada u timu i žrtvovanja svog napora da biste ostali popularni. Budite svesni onih koji pokušavaju da ukradu plodove vašeg truda. Naravno, ne treba previše da brinete, jer svi znaju da ste vi onaj koji pokreće stvari.

VODOLIJA

Vodolija je poznata po dopadljivom, prijateljskom karakteru. Neke od osobina koje privlače ljude oko vas su vaša iskrenost i ljubaznost. Takođe, ljudi imaju poverenja u vas, jer nikada ne otkrivate tajne koje vam povere. Deo vaše popularnosti leži i u vašoj želji za nezavisnošću, što može učiniti da delujete neuhvatljivo i misteriozno s’ vremena na vreme. Takođe, ljudi mogu da osećaju kao da vas zaista ne poznaju. Pa ipak, to je u redu. Iako lako privlačite druge, vama je potpuno ugodno da budete okrenuti sebi. Godišnji horoskop za Vodoliju 2013. pokazuje da vaša interesovanja leže u razotkrivanju misterija života. Najviše ćete pokazati interesovanje za ljude koji mogu u vama da pobude kreativne ideje. Nisu vam potrebni drugi u meri u kojoj ste vi potrebni njima, što može dovesti do sukoba, kada je reč o ličnim vezama. Godišnji horoskop za Vodolije 2013. pokazuje će ova godina biti veoma povoljna, zahvaljujući interakciji planeta. Spremite se za mirnu godinu, u kojoj ćete ubirati plodove svog prethodnog truda.

Vodolija 2013: Horoskop za posao i novčane prihode

Godišnji horoskop za Vodoliju 2013. pokazuje da će ove godine ubirati plodove iz minulog rada. Možda nećete doživeti spektakularan finansijski uspeh, ali ćete svakako napredovati. Ako neki projekti ne naiđu na podršku, to će vas samo podstaći da istupite sa novim i svežim idejama i budete bolji nego pre. Najbolje je da započnete nove projekte krajem proleća ili da dalje razvijate one koji su počeli da rastu.

RIBE

2013. godina je novčić sa dve strane za Ribe! Godišnji horoskop za 2013. pokazuje veliki uspeh kada su u pitanju sva polja osim međuljudskih odnosa. Karijera, novac i želja da učite i razvijate svoje sposobnosti će obeležiti prvu polovinu godine. U drugoj polovini 2013. biće potrebno da uložite mnogo više napora i truda kako biste stvari održali pod kontrolom. Ali, to je u redu. Ribe nikada nije bilo strah od napornog rada. Kada je reč o međuljudskim odnosima, Ribe će u 2013. imati malo više izazova. Mnoga pitanja će zahtevati da odvojite više vremena kako biste razumeli probleme i rešili ih. Dobra vest je da umete da shvatite da su poteškoće zapravo izazovi koji vas čine jačim i boljim. Osetljive, a borbene, osobe rođene u znaku Ribe će dočekati mir u 2013. godini.

Ribe 2013: Horoskop za posao i novčane prihode

Vaš naporan rad će se napokon isplatiti, kako pokazuje godišnji horoskop za Ribe u 2013. U ranijim delu godine, najverovatnije ćete dobiti novčani podsticaj. Ako niste otpočeli neki novi projekat, nije bitno. Sreća će vas stalno pratiti u finansijskom smilsu, pa se zato ne treba opterećivati. Sve dolazi na svoje mesto, i u trenucima kad mislite da je sve izgubljeno, nećete biti ni svesni kakve vas sve mogućnosti okružuju. Pa ipak, najbolji deo godine za poslovanje je prvi kvartal, dok će u kasnijem periodu vaš uspeh biti propraćen problemima. Budite spremni da vredno radite, jer će prvi period lakog uspeha bez prevelikog napora brzo proći.
 

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Poruke
2.317
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
.........pa cekaj...........kom horoskopu da verujem......:zbunjen::zbunjen::zbunjen:..........ovom koji mi kaze da mi nista nece ici od ruke.........ili.......ovom drugom..........gde mi se predvidja uspesna godina...............:zbunjen:......
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.769
Broj reagovanja
16.890
Horoskop
Ovan
Veruj onom koji kaže da će biti uspešna godina. :) Treba verovati! :)
 

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Poruke
756
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
Onaj prvi mi se nista ne svidja.... Verovacu ovom drugom.....:spitoutdummy:
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
Ljudi će dolaziti po ono što imate i daće sve od sebe da vam to i uzmu. /Izvađeno iz konteksta/
???????
Vuka se ne bojim, ono da radim umem a što bi mi onda otimali????? Rado ću da dam sama.....:happy::thumbsup:;)
 

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Godišnji horoskop za 2013. godinu

7596_big.jpg


Saznajte što vas očekuje u ljubavi, poslu i zdravlju


OVAN

LJUBAV: Definirali ste svoja ljubavna očekivanja. Sada ste oslobođeni frustracija i punim plućima možete naprijed. Nema više prepreka za skladan razvoj osobnih odnosa. Štoviše, jako ćete poboljšati komunikaciju s osobama suprotnog spola što će uvelike doprinijeti poboljšanju odnosa kako vezanih, tako i onih koji će nekog osvajati. U drugoj polovini godine mnogi će osjetiti sve veći poriv za obiteljskim životom ili će više vremena provoditi sa svojim najmilijima. Za neke će to biti nešto potpuno novo. Povoljni periodi za ljubav kad vam je Venera izrazito sklona jesu dani od 1.1. do 10.1., potom od 23.3. do 16.4., opet od 28.6. do 23.7., te također od 8.10. do 6.11.

KARIJERA: U prvoj polovini godine moguć je procvat svih poslova koji se rade s ljudima ili komunikacijama. Znat ćete se povezati s drugima na najbolji mogući način i pokazati što znači biti kvalitetan timski igrač. Cijelu godinu imat ćete povremene faze preispitivanja onog skrivenog, a neki će dokučiti što se zapravo krije iza nekih poslova. Budite oprezni, jer ne morate odmah (a možda ni uopće) pokazati da znate o čemu se radi. Jasno, ukoliko je cijela stvar legalna. U drugom dijelu godine zaokružit ćete mnoge poslovne cjeline, napraviti inventuru i okrenuti novi list. Svo vrijeme krediti nisu povoljni. Ne uzimajte ih.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nastavit ćete istraživati nepoznato, a nerijetko na sasvim neočekivan i originalan način. Neki će se zaljubiti u alternativne metode opuštanja i održavanja dobre forme. Sport ćete i dalje voljeti i upražnjavati kad god je to moguće. Ove godine nema ograničavajućih aspekata po vaše zdravlje osim redovnog pada energije zbog uobičajenog tranzita opozicije Marsa od od 8.12. do kraja godine. Tad se malo više odmarajte.


BIK

LJUBAV: Opozicija Saturna na vaš znak tokom cijele ove godine svako malo će donositi manje vesele okolnosti, povremene frustracije ili prepreke za skladan razvoj vašeg ljubavnog života. Bit ćete na „ispitivanju“, a malo je reći da ćete osjetiti iskušenja. Sve ovo usmjerit će vas da dublje preispitate svoje osobne odnose i smanjite ljubavna očekivanja. Oni koji dosad nisu znali što traže vjerojatno će sve doživjeti kao raspad sistema. To ne znači da neće biti sreće. Bit će i lijepih perioda, ali ne tako bajkovitih kao što biste priželjkivali. Vrijeme kad vam je Venera sklona su dani od 10.1. do 3.2., potom od 16.4. do 10.5., opet od 23.7. do 17.8., te ponovo od 6.11. do kraja godine.

KARIJERA: Najveća poslovna iskušenja ove ćete godine doživljavati u suradnji s drugima. Neki ugovori bit će odgađani, neće izostati ni prepreke, a stariji ljudi i autoriteti uglavnom vam neće ići na ruku. Najbolje će proći oni koji rade samostalno, dok će drugi imati brojne prilike za treniranje vještina diplomacije i strpljenja. U prvom dijelu godine bit ćete doduše zadovoljni financijskim rezultatima, ali će vas mučiti frustrirajuće suradnje. Drugi dio godine donosi poboljšanje komunikacija i širenje poslovnih kontakata, pa će sve izgledati lakše, a i vi ćete postati otvoreniji za nove suradnike.

ZDRAVLJE&SAVJET: Cijelu godinu bit ćete skloni svojoj staroj boljci koja se zove depresivnost. Pobijediti se može humorom, a još bolje društvom. Neka vam misao vodilja bude: „Čovjek je čovjeku lijek.“ Srećom, ove godine neće biti opozicije Marsa, pa ćete imati sasvim dovoljno snage da izađete na kraj sa svime što vas snađe. Tjelesno ćete biti uglavnom u dobroj formi. Boravite što više na suncu i svjetlosti.


BLIZANAC

LJUBAV: Planete će većinu godine podržavati vaš solidan status quo u osobnim odnosima. Prva polovina godine bit će doduše nešto ugodnija i povoljnija zbog Jupitera u vašem znaku. Mnogi će doživjeti pravu ekspanziju i zaista uzeti sve što im život nudi. Bit će i onih koji bi mogli osnovati obitelj, odnosno (ovisno da li to podržavaju i planete u natalnoj karti), moglo bi biti sretnih trudnoća. U drugom dijelu godine uspjet ćete učvrstiti ono što ste postigli na privatnom planu. Bit ćete zadovoljni i ispunjeni, te puni pozitivnih misli i konstruktivnih stavova. Dani kad vam je Venera naklonjena dolaze između 3.2. i 27.2., onda opet od 10.5. do 4.6., te ponovo od 17.8. do 12.9.

KARIJERA: Nastavit ćete širiti svoje poslove i koristiti mnoge (a nerijetko krupnije) poslovne prilike koje će vam cijelu prvu polovinu godine donositi Jupiter u vašem znaku. Oni koji uče ili su imali zaostale ispite uspjet će ih riješiti bolje nego što su se nadali. Ponekad će ozračje na radnom mjestu izvana izgledati neveselo, ali vi ćete svojim humorom to uspijevati mijenjati. Tokom drugog dijela godine moguća je finacijska stabilizacija koja će neke čak i iznenaditi. Tokom cijele godine imat ćete povremene faze dubljih preispitivanja o karakteru svog posla, svojim kolegama i ciljevima u karijeri. Bit će to vaša unutrašnja previranja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Jupiter će vam u prvoj polovini godine otvarati sve vrata, a vi ćete oko sebe zračiti i širiti optimizam. Ni u drugom dijelu godine neće biti ograničavajućih aspekata po vaše zdravstveno i kondicijsko stanje, pa ćete se osjećati dobro. Kvadrat Neptuna ponekad će isprovocirati veću senzibilnost na otrove ili medikamente, pa radije koristite prirodna sredstva. No ovo je samo mjera opreza. Bit ćete dobro.


RAK

LJUBAV: Tokom cijele ove godine vaš pristup prema ljubavi i osobnim odnosima postat će ozbiljniji. Oni koji su još sami tražit će nekog za ozbiljnu vezu. Ništa drugo neće dolaziti u obzir. Oni koji su u vezama sve će zrelije razmišljati o potomstvu. Okolnosti, ljudi i događaji navodit će ih na to, a i oni sami iznutra će osjećati da prolaze jednu dublju transformaciju u partnerstvima koja se manifestira kroz odlazak starih obrazaca i ulazak u nešto novo. Ovo je proces koji kod vas traje već više godina, a sad primjećujete i prve rezultate. Drugi dio godine donosi više veselja i opuštenosti. Povoljna Venera pogodovat će ljubavnom životu između 27.2. i 23.3., opet od 4.6. do 28.6., te ponovo u dane između 12.9. i 8.10.

KARIJERA: Vaši nadređeni i dalje će vas iznenađivati, (a ponekad i uznemiravati) svojim neobičnim zahtjevima. Ipak, imat ćete dovoljno snage i unutrašnje stabilinosti da se prilagođavate i obavite sve što se od vas traži. Kad budete zbunjeni, samo se oslonite na svoj unutrašnji glas jer će vam on biti nepogrešiv putokaz. Drugi dio godine donijet će vidno poboljšanje i mogućnost većih poslovnih ekspanzija. Iz dana u dan sve će se više otvarati lijepe prilike, a vaš pristup poslu postajat će sve pozitivniji. Manji problemi mogući su u suradnji s mladim kolegama, ali sveukupno uzevši, to će ipak biti zanemarivo.

ZDRAVLJE&SAVJET: Stresove ćete povremeno trpjeti zbog nezgodnih položaja Urana i Plutona, no s tim ste se već navikli nositi jer traju već neko vrijeme. Vjerojatno ste ojačali („Što te ne ubije, to te ojača.“) i znate kako se distancirati od svega. Ove godine imat ćete dovoljno energije i snage za sve što vas snađe. Druga polovina godine donosi rast optimizma i opće poboljšanje u svim područjima života.


LAV

LJUBAV: Većinu godine trudit ćete se održati ono što imate. Neće uvijek biti lako, jer će iskušenja dolaziti iz vaše prošlosti. Neki će se morati suočiti s nečim što su prije uzrokovali, pa će morati „odraditi posljedice“. Bit će i onih koji će više pažnje morati posvetiti obitelji iako će to osjećati kao dužnost, pa će im doživljaj biti neveseo. Kod samaca će se to manifestirati kao trošenje energije na nekog iz obitelji iz koje potječu. Ključ sretnijeg osobnog života ove godine kod vas je u razvoju odgovornosti i spremnosti da obuzdate svoj egoizam. Uspijete li u tome, sve će izgledati bolje. Venera vam je povoljna od 1.1. do 10.1., od 23.3. do 16.4., opet od 28.6. do 23.7., te od 8.10. do 6.11.

KARIJERA: Saturn u vašem prirodnom 4. polju učinit će vam teškim svaki start u poslu. Morat ćete postaviti čvrste i sigurne temelje prije nego što se išta počne razvijati. Računajte na to. Previranja će tokom većine godine biti povezana s neopipljivim poslovima, dok će konkretne stvari funkcionirati dobro – oni koji rade s nekim proizvodom imat će rezultate, dok će sve u vezi psihologije, intuicije, umjetnosti i intelektualnih djelovanja svako malo biti pod znakom pitanja. U drugom dijelu godine moguće je da ćete osjetiti potrebu za povlačenjem, s uspjeh će uslijediti u poslovima iz sjene.

ZDRAVLJE&SAVJET: Izazovni položaj Saturna prema vašem znaku tokom cijele godine, te Marsa od 1.1. do 3.2. učinit će da se nerijetko osjećate bez energije. Moguće su situacije u kojim ćete morati ići na sve ili ništa, a sami ćete se osjećati slomljeno. Bit će bolje nakon 3.2., no stalno ćete voditi borbu s depresivnoću. Potražite humoristične sadržaje i vesele ljude. Oslobodite se osjećaja vlastite važnosti i otvorite se za spontanost.


DJEVICA

LJUBAV: Već ste neko vrijeme skloni idealizaciji partnera, a u prvoj polovini ove godine bit ćete to još više. Mogli biste na sve gledati ružičasto, te osobi koja vam se sviđa pripisivati osobine koje ona uopće nema. Jako je važno održati realan pravac fokusa. Uvijek pokušajte što više sagledavati činjenice. Vi to možete. Uz takav pristup neće vam se dogoditi da se probudite pokraj nekog tko u vama izaziva čuđenje ili nešto još gore. Druga polovina godine djelomično bistri vaše kriterije, a istovremeno vaš društveni život postaje sve bogatiji. Oni koji su još sami često će izlaziti, a i vezani će biti dobro. Povoljnu Veneru iskoristite između 10.1. i 3.2., od 16.4. do 10.5., opet od 23.7. do 17.8., te od 6.11. do kraja godine.

KARIJERA: Zahvaljujući ne samo sebi, nego i sposobnosti svojih nadređenih, vi ćete polučiti lijepe poslovne rezultate. Neki će zbog toga upasti u zamku samohvale, no brzo će se spustiti na zemlju jer će i dalje morati raditi profesionalno i revno. Oni koji očekuju podršku drugih ili pomoć sponzora, neće se moći opustiti, jer će ovaj utjecaj biti nestalan. Zato je najbolje osloniti se na vlastite snage i držati se profesionalnih standarda, a sve što se može preko toga, dobro će doći. U drugom dijelu godine vaši će se poslovni uspjesi još više ispoljiti, a neki od vas mogli bi dobiti i priznanja ili protekcije.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pad energije zbog opzicije Marsa prema vašem znaku možete očekivati od 3.2. do 13.3. U tom periodu više se odmarajte i ekonomizirajte sa svojim snagama. U prvoj polovini godine pazite da ne pretjerujete u konzumacijama. Sve ostalo bit će više manje pod kontrolom, odnosno dobro. Drugi dio godine osjećat ćete više ravnoteže u životu, a vaše će navike biti stabilnije. Ojačat ćete.


VAGA

LJUBAV: Taman nakon što ste postali zrela osoba koja zna što hoće, sve vas više zbunjuje druga strana koja ponekad izmiče tepih ispod vaših nogu. Rezultat je to sve jasnijih ispoljavanja opozicije Urana na vaš znak. Ovaj proces traje već neko vrijeme, ali ste na nj manje obraćali pozornost zbog vlastitih briga. Sve će biti dobro ako se vi budete znali prilagođavati. Ponekad će vaša veza biti zaista emancipirana, moderna. Ako očekujete kućicu u cvijeću i mir za sto godina, ništa od toga. Budite aktivni, prihvatite dinamiku i bit će zabavno. I vama i partneru (partnerici). Venera vam je povoljna od 3.2. do 27.2., ponovo od 10.5. do 4.6., te također od 17.8. do 12.9.

KARIJERA: Oni koji rade u samostalnim profesijama doživljavat će turbulentne situacije gdje će trebati dosta snalažljivosti, pa neka računaju s tim. Svi će dobiti priliku modernizirati način suradnje s drugima. Ponekad će ih to zbunjavati, ali prilagodit će se novostima. Oni koji uče imat će odlične rezultate u prvom dijelu godine. Oni koji rade u istom će periodu stalno proširivati suradnju s inozemstvom. Bit će i onih koji će iskoristiti prilliku i otići raditi van. Drugi dio godine donosi veće poslovne prilike za razvoj karijere, ali uz to u paketu idu i moralne dvojbe, kao i stresovi. Taktizirat ćete.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nemiri i stresovi bit će vaši vjerni pratitelji i tokom ove godine, no na to ste već navikli. Mudrošću i mirom nadilazit ćete unutrašnje turbulencije. Dobro će vam činiti svaka vrsta meditacije. Pad energije zbog opozicije Marsa očekujte u periodu između 13.3. i 21.4. Tada više pažnje obratite na svoj imunitet, prehranu, dobar i redovan san, te opuštanje. U drugom dijelu godine neki bi se mogli udebljati.


ŠKORPION

LJUBAV: Zbog Saturna u svom znaku bit ćete skloni dublje preispitivati sebe, svoja ljubavna očekivanja i svoj status u vezi. Ponekad ćete stoga sami proizvoditi frustracije u osobnim odnosima. Jako je važno održati pozitivan fokus, a ne vući prema dolje. Kad vas pritisnu brige, odmah se sjetite lijepih trenutaka i vježbajte svoj smisao za humor, pa makar i onaj crni. Tako ćete nadilaziti sve što treba. Inače, nema većih prepreka za dobar razvoj vašeg ljubavnog života - osim vas samih. U drugom dijelu godine bit će vam nešto lakše. Brže ćete uspjeti „ukrotiti“ sebe. Iskoristite dane povoljne Venere, a to je vrijeme između 27.2. i 23.3., potom od 4.6. do 28.6., te ponovo od 12.9. do 8.10.

KARIJERA: U prvom dijelu godine moći ćete se bez problema osloniti na druge. Nisu isključena ni izdašna sponzorstva, premda će vama to izgledati kao SF film. Bit ćete preozbiljni, prekruti i zaokupljeni brigama. Ponekad ćete od miša praviti slona. Objektivno ćete stajati bolje nego što ćete vi subjektivno vidjeti. Cijelo vrijeme preispitivat ćete kako sebe, tako i ljude s kojim radite, a nerijetko će to biti nepotrebno. Drugi dio godine donosi razvoj većih poslovnih sustava i ideja povezanih s vašom stručnošću. Neki će proširiti suradnju sa strancima ili sve više putovati preko granice zbog posla. Uspješno.

ZDRAVLJE&SAVJET: Prepoznajete da prolazite zahtjevan period u svom životu. Saturn u vašem znaku isprovocirat će sve ono oko čega niste vodili računa, pa se na dnevnom redu mogu naći posljedice neuredna života, nevođenja računa o ispravnim navikama ili slično. Pad energije imate od 21.4. do 1.6. kad se treba više odmarati, a povremenu depresivnost pobjeđujte dobrim i veselim društvom. Drugi dio godine donosi poboljšanje.


STRIJELAC

LJUBAV: U prvoj polovini godine vjerojatno ćete svoju ljubavnu priču zaokružiti nekim sretnim događajem. Kod nekih bi to moglo biti i vjenčanje. Neka samo ne zaborave na realitete jer bi zbog sreće mogli stvari vidjeti ljepšim nego što jesu. Lijepo jest, ali budite ipak malo realniji. Kod onih koji već imaju obitelj mogle bi u istoj sve više isplivavati neke kaotičnosti. One su posljedica nesređene prošlosti. To ćete tek morati rješavati. Kod samaca je to vezano uz obitelj iz koje potječu. Drugi dio godine bit će uglavnom povoljan za vaš ljubavni život, no bit će nešto manje atrakcija. Venera vam je vrlo povoljna od1.1. do 10.1., od 23.3. do 16.4., opet od 28.6. do 23.7., te od 8.10. do 6.11.

KARIJERA: Lakoća kojom ćete sklapati poslove bit će zadivljujuća. Kod vas će sve dolaziti u obzir i sve će biti moguće u prvom dijelu godine. Manji problem (bar će se vama tako činiti) bit će što svi ti dogovori neće uvijek počivati na legalnim temeljima. To je tema koju bi bilo dobro redovno provjeravati. Iznutra će vam doduše, svako malo raditi crv sumnje, ali vi ćete to zanemarivati. Držite se zakonskih obrazaca i sve će biti možda ne toliko brzo, ali barem sigurnije. Drugi dio godine aktivirat će se podrška drugih, pa ako ste nešto zabrljali, moći ćete se osloniti na svoje poslovne partnere. I opet ćete biti sretnik.

ZDRAVLJE&SAVJET: Previše hrane, previše pića, previše iluzija – sve vas to može mučiti u prvom dijelu godine. Važno je spustiti se na zemlju i odrediti sebi mjeru. Disciplina će biti ključ vašeg dobrog stanja tokom tog perioda. Manjak energije osjetit ćete od 1.6. do 14.7., pa se tad odmarajte kad god možete. Drugi dio godine donosi kakvu takvu ravnotežu, pa ćete se okrenuti zdravijem životu, ali povremeno ćete tu i tamo još zaglibiti. No manje nego prije.


JARAC

LJUBAV: Vi već neko vrijeme doživljavate korjenite transformacije unutar svoje ličnosti o kojima možda nitko ni ne zna. Ispoljavanje toga na van sve će se više primjećivati. Svoje kriterije postavili ste na sasvim nov način i tu nema popuštanja. Očekujete od voljene osobe da se razvije do te mjere da vam bude ravna. Ipak, trebat će strpljenja, pa računajte na to. Istovremeno, tu su i promjene unutar obitelji. Neka poglavlja se završavaju i počinju nova. Kod samaca se to događa unutar obitelji iz koje potječu. U drugom dijelu godine za sve Jarce uslijedit će lijepe ljubavne prilike. Venera vam je povoljna od 10.1. do 3.2., od 16.4. do 10.5., od 23.7. do 17.8., te opet od 6.11. pa sve do kraja godine.

KARIJERA: Ugodna radna atmosfera i dobri odnosi s kolegama uglavnom će biti u suprotnosti s ispoljenim rezultatima. Nećete ispočetka biti zadovoljni onim što ste postigli, ali to će vam samo biti dodatni motiv da zapnete još više. Preispitivanja će biti povezana s ljudima s kojim radite i s vašim odnosima s njima. Morat ćete odvojiti pšenicu od kukolja, a ponekad će se to očistiti samom situacijom. Nastavit ćete prema svojim ciljevima bistriji i još jači. Drugi dio godine donosi poboljšanje svih vrsta suradnje, kvalitetne i po vas povoljne ugovore, te poneku moralnu dilemu.

ZDRAVLJE&SAVJET: Manje nemire i stresove podnosit ćete stoički. Nekad su to bili ujedi zmije, a sada su samo ubodi komarca. Ojačali se, a dijelom i zbog vaših zdravih navika. Njegovat ćete ih i tokom prve polovine godine. Pad energije zbog opozicije Marsa imate od 14.7. do 29.8. pa se tada štedite i odmarajte. Drugi dio godine probudit će u vama povremena pretjerivanja u konzumacijama i sve što ide uz to. Kontrolirajte se.


VODENJAK

LJUBAV: Mnoštvo izlazaka i dobrih zabava obilježit će prvu polovinu ove godine. Neki bi se mogli i zaljubiti, te s dragom osobom provesti trenutke koje će dugo pamtiti. Posebno se to odnosi na mlade među vama. Za sve vrijedi da cijelu godinu neće biti značajnijih prepreka skladom razvoju osobnih odnosa. Stoga će mnogi postajati sve sretniji. Manji problemi mogu biti povezani s pitanjem dominacije u odnosu. Zato djelujte po načelu ravnopravnosti i sve će biti dobro. U drugom dijelu godine bit će malo manje izlazaka, pa ćete udvoje uživati na diskretniji način. Dani kad vam je Venera sklona dolaze između 3.2. i 27.2., potom od 10.5. do 4.6., te ponovo od 17.8. do 12.9.

KARIJERA: Dok ćete vi silno željeti pokazati svoju kreativnost, vaši nadređeni svako će vas malo sputavati. Morat ćete naći kompromis i postići kavu takvu suradnju s njima. Budite taktični i poslužite se diplomacijom. Oni koji rade s mladima ili u sportu u prvom dijelu godine mogli bi dobiti lijepu priliku i postići zavidne rezultate. Stare obrasce poslovanja nastojat ćete rušiti originalnim idejama, no autoriteti se neće dati tek tako. Ne inzistirajte na promjenama prije nego što se uvjerite da je situacija zrela za to. Drugi dio godine donosi poboljšanje odnosa s kolegama i sve bolje uvjete rada. Neki dobivaju posao kakav žele.

ZDRAVLJE&SAVJET: Osim što će vas ponekad uloviti prolazna depresivnost, planete će većinu godine podržavati vaše dobro i stabilno zdravstveno i kondicijsko stanje. Doduše, početak godine i cijeli prvi mjesec bit ćete vrlo aktivni, pa pazite da ne pregorite. Redovni pad energije zbog opozicije Marsa imate od 29.8. do 16.10. kad se treba malo više odmarati, no Jupiter u prirodnoj 6. kući tokom cijele druge polovine godine donosi dobro zdravlje.


RIBE

LJUBAV: Većina Riba u prvoj će se polovini godine najbolje osjećati u krugu svoje obitelji. Zato će biti manje izlazaka, a u potencijalnim vezama ići će se na sigurno. Ovaj pomalo ziheraški stav smanjit će rizik emotivnog ranjavanja, ali bi se moglo dogoditi i da neka dobra ljubavna prilika bude propuštena. Ipak, sve će se moći nadoknaditi u drugom dijelu godine kad se intenzivira društveni život Riba, te one počinju sve više vremena provoditi vani. Bit će mnogo poziva za zabave, pa ako ste još sami, krenite. Tada je moguće i zaljubljivanje, te ljubav za pamćenje. Venera vam je naklonjena u dane između 27.2. i 23.3., potom opet od 4.6. do 28.6., te ponovo od 12.9. do 8.10.

KARIJERA: Nećete se posebno angažirati oko posla, niti biti u prvim redovima, nego ćete radije djleovati pomalo i iz sjene. Imat ćete neke moralne dvojbe ili nelegalne opcije o kojim bi bilo dobro prvo razmisliti. Tako će biti u prvom dijelu godine. Cijelu godinu malo ćete teže usvajati stručna znanja, ali će vas to navoditi na temeljitost, pa će dugoročno biti dobro. Proradit ćete baš sve što treba da bi postali stručnjak u svojoj profesiji. Drugi dio godine donosi više kreativnosti i zadovoljstva u poslu, a posebno onima koji rade u zabavljačkoj, pedagoškoj ili sportskoj djelatnosti. Bit će rezultata.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vaš najveći neprijatelj po zdravlje u prvoj polovini godine bit će sklonost ka pretjerivanju u konzumacijama hrane, pića ili lijekova, a rjeđe i otrova (kod onih ljudi koji dolaze u kontakt s opasnim tvarima). Zato poradite na vlastitoj samokontroli i oprezu u spomenutom. Pad energije imate od 16.10. do 8.12. kad se više odmarajte. U drugoj polovini godine ipak ćete doseći određenu mjeru i ravnotežu.

Izvor: ehoroskop.net
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
Moji Blizanci kažu da će biti sretne trudnoće..... hahahahahahahahahaha...-. pa možda je i vreme za mojih 63 godine....:hilarious::laugh:
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
ma jedino na poslovnom planu da mi Krka poveća penziju, onda sam ja paripu...:)
 
Vrh Dno