• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Glasanje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Časna pionirska. :)
A kome ste vi dali svoj glas?

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
..........mora da si onda bio u transu............cim si glasao za LDP.......

...jeli poglavice?????????dok si bio u tansu i dok su ti duhovi predaka dosaptavali da glasas za LDP....jesu li ti rekli i za buducnost koja nes ceka sa Cedom kao premijerom?????????

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
..........mora da si onda bio u transu............cim si glasao za LDP.......

...jeli poglavice?????????dok si bio u tansu i dok su ti duhovi predaka dosaptavali da glasas za LDP....jesu li ti rekli i za buducnost koja nes ceka sa Cedom kao premijerom?????????

Amy nije stva samo u Cedi....Manje vise tvrdim da su svi oni isti....ALi sto se kaze od nekolko zla on je birao najvece...

No da ga ne diramo, svako ima pravo na svoje misljenje i izbor. :)

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
ma mozda je Stemis i upravu

mozda bi nas onda Hilari vise volela............onda bismo i mi bili njeni miljenici.....

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
hahaha Naravno da nisam imao ni želju ni zabludu da on bude premijer. Ali sam želeo da uđe u skupštinu, iz tri razloga:
1. Da se svakog dana u skupštini čuje da EU nema alternativu.
2. Da se takođe svakog dana čuje da je Kosovo izgubljeno. U međuvremenu, Kosovo je postalo nezavisno, iako mi to naravno ne priznajemo i ne moramo priznati.
3. Računao sam da ako LDP probije cenzus, šanse za koaliciju SRS i DSS su minimalne. A to je koalicija koja bi Srbiju ponovo odvela u izolaciju.

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
hahaha Naravno da nisam imao ni želju ni zabludu da on bude premijer. Ali sam želeo da uđe u skupštinu, iz tri razloga:
2. Da se takođe svakog dana čuje da je Kosovo izgubljeno. U međuvremenu, Kosovo je postalo nezavisno, iako mi to naravno ne priznajemo i ne moramo priznati.
3. Računao sam da ako LDP probije cenzus, šanse za koaliciju SRS i DSS su minimalne. A to je koalicija koja bi Srbiju ponovo odvela u izolaciju.

Zanima me da li je tvoje licno misljenje tacka jedan?
Za tacku dva i tri se slazem, svidelo se to nama ili ne, tako je

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Da, ja želim da živim u EU. I ko kod mi kaže da ćemo bolje živeti van EU unije, jednostavno je u zabludi. Mi nismo deo EU i pogledajte kako živimo. Za par godina sve države u regionu će biti deo Unije, a šta ćemo onda mi?! Sa Rusima i Kinezima? Smešno i žalosno.
A živeti u okruženju čiji nisi punopravni član je jako nezgodno, a nismo Norveška, niti ćemo ikada biti.

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Da, ja želim da živim u EU. I ko kod mi kaže da ćemo bolje živeti van EU unije, jednostavno je u zabludi. Mi nismo deo EU i pogledajte kako živimo. Za par godina sve države u regionu će biti deo Unije, a šta ćemo onda mi?! Sa Rusima i Kinezima? Smešno i žalosno.
A živeti u okruženju čiji nisi punopravni član je jako nezgodno, a nismo Norveška, niti ćemo ikada biti.

Slazem se sa tim delimicno. Naime, ne osporavam cinjenicu da postoje jako korisne stvari u EU koje bi nama i te kako dobrodosle, sa druge strane i politicki bi bila jako teska pozicija da budemo van svega toga ( ne mozemo sami protiv svih )....
Medjutim ovaj deo ``nema alternativu`` budi u meni pomalo srpski inat ( koji nije pozitivan, priznajem ). Zasto? Zato sto ja duboko verujem ( isparvi me ako gresim ) da najvece plodove zajednice kao sto je EU ibraju drzave poput Nemacke, Francuske, Holandije itd. Zapravo ne samo najvece, vec i osrednje plodove, a dobar deo toga, na ustrb slabijih zajednica ( Rumunija, Bugarska, sutra mi itd ).
A to ce dovesti do toga da onog dana kad brod bude potonuo ( vec se klima ) stradaju upravo najslabiji. Plasim se da mi takvu katastrofu ne bi preziveli.

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan

tu se slazem sa tobom........ali problem je u tome sto oni nas nece da prime u EU..........ako nas ikad budu i primili......mislim da ce izmisliti posebne uslove i ogranjcenja koja ce da se odnose samo na nas Srbe

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Srpski inat? U politici, kada vodiš brigu o naciji, čitavoj zemlji, nema mesta za tako nešto.
Naravno da velike države imaju najviše koristi od Unije (Nemačka, Francuska...). Svoje proizvode mogu da plasiraju bez carine na sva tržišta. Pa zašto bi onda one i pravile takvu zajednicu? Da pmažu sirotinji? hehe... Plus umaju jači politički uticaj na te zemlje.
Međutim, i male zemlje imaju neku šansu: da isto tako svoje proizvode plasiraju na velika, bogata tržišta Unije. Slobodan promet, robe, usluga, ljudi... Mogućnost da svom javnom mnjenju, svojim biračima političari tih malih zemalja kroz pritiske i krivicu drugih, ukaže da se mora menjati sistem i zakoni koji ne valjaju. Iskoristimo šansu, hajde da radimo, budemo odgovorni, hajde da iskorenimo korupciju, hajde da sprečimo monopole. To je između ostalog ono što Unija traži. Ima li tu nečeg lošeg? Nema, naravno, i nije nam Unija kriva što mi to sve i dalje imamo. Ili možda jeste, nama je uvek neko drugi kriv. I onda se inatimo. Inatili smo se 19999. Nadam se nikada više. Da li ima pravde u Politici? Da li svet kakav je danas počiva na kosmičkoj pravdi? NE, ne, ne, i nikada neće. Naše je da se ovako mali trudimo da nas ne "pojedu" veliki, već da pognutih glava brinemo da opstanemo pored njih. To je uspeh, to je pravi vođa za Srbiju, ne treba nama više ponosnih političara. Nikada u istoriji od njih Srbija vajdu nije imala.
Amy, za sve te uslove smo mi krivi, Mladića čuvao stric a mi ga tražimo 10 godina, a za Kosovo zabijamo već decenijama unazad glavu u pesak. E pa dragi moji, vreme je da se otreznimo.
E sad idem da spavam. :)

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Potpisujem svaku napisanu rec iz ovog,a i iz ostalih Stemisovih postova na ovu temu.
Da i ja sam na prethodnim izborima glasala za LDP iz istih razloga i ubedjenja.
Mnogo mi je draza surova istina od slusanja bajki. Kod mene se bajaka o Crvenkapi ne zavrsava hepiendom.Vuk je vuk i na kraju dodje do svog plena.

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Za onoga ko mi da 4000 evra po 1000 za svaku godinu vlasti :D

Čeda bi morao više da mi plati :D

Sad ozbiljno, za koga ću glasati:
NIKO, ponavljam NIKO od te lopovske bagre više Tonijev glas neće dobiti!!!

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Ceda nece biti na vlasti,pa ce ustedeti na tebi :D
A zasto nece ne bih o tome,jer bi najzesce bila ispljuvana,pa bolje da cutim :)

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Ceda nece biti na vlasti,pa ce ustedeti na tebi :D
A zasto nece ne bih o tome,jer bi najzesce bila ispljuvana,pa bolje da cutim :)

Svi imamo pravo na mišljenje, što bi te neko pljuvao. Ja na primer tom hohštapleru ne verujem ni reč, a nikada nisam bio glasač SPS-a, SRS-a, SNS-a, DSS-a (osim za Koštunicu 24.09.2000) ....

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Ipak cu svoje misljenje zadrzati za sebe.Procitaj moju statusnu poruku :D :p

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
mene ,koja sam cvrsto znala ko su oni sto bi trebalo da rade dobre stvari za ovu zemlju,doveli su do toga da razmisljam u pravcu-ima li onih koji ce najmanje stete naneti ovoj zemlji-:oops:nazalost..nekako tako probacu da iskristalisem za koga glasati..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno