• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Glasanje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

ushljokana ribizla

Zvezdica
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
298
Horoskop
Jarac
Ajde malo da se zezamo na ovu temu.. za koga glasati na ovim izborima?! Repertoar samo sto nije poceo.. (vodi se tiha borba jos uvek) bice ih dosta na listi... uglavnom su nam svi poznati od ranije... Koalicije manje vise poznate..
Uostalom, sta mislite vredi li izaci na izbore?! Zaokruziti nesto u sta verujemo da ce promeniti nas zivot ka boljem , ili gorem.. ili ponishtiti listic?
I uostalom, koga bi vi voleli videti u fotelji a da trenutno nije u politickim vodama?

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Iskrena da budem totalno sam apoliticna. Politiku pratim iskljucivo informativno. Oduvek sam tvrdila, a verujem da cu i ubuduce, da su sve stranke sustinski iste, programi koje podmecu javnosti su samo sarena laza iliti formalnost koju moraju da ispune.

Ne mislim da ce nam biti bolje bili na vlasti demokrate, naprednjaci, liberali, radikali, ko god. Propast je zagarantovana, samo je pitanje kojim putem cemo ici.

S toga svoje biracko pravo ni ovog puta necu iskoristiti. Jednostavno nemam za koga.

gorance

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.11.2010.
Broj reagovanja
66
Horoskop
Devica
hm, politicki sam neopredeljena licnos` ali na izbore izlazim uvek... u sustini nikad ne gledam za koga da glasam uvek idem opcijom za koga da ne glasam i tu se skupe uglavnom svi, obicno dam glas nekome za koga nikad nisam ni cuo u kampanji a kamoli video na bilbordu....

o tome ko sta nudi, ne treba razmisljati.... svi nude i obecavaju a kad se desi da dodju na vlast, onda ne ispunjavaju obecano vec traze razloge i opravdanja zasto nisu ispunili, u vecini slucajeva je kriva prethodna vlast, skoro sve sablonski....

treba izaci na izbore jer neizlazak na izbore vas glas ide vladajucoj strukturi...

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
...........glasali neglasali...........isto nam se hvata............licno ne vidim razlog zasto da se majem i cekam u red da bih glasala..........

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
I ja verovatno neću izaći na ove izbore. Ne zbog toga što nisam kandidat, već jednostavno mi je muka od svih njih. A ne slažem se sa time da je moja apstinencija glas za vladujuće stranke a i ne kontam kako je to mouće. :zbunjen:

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
. A ne slažem se sa time da je moja apstinencija glas za vladujuće stranke a i ne kontam kako je to mouće. :zbunjen:

Javna je tajna da se nepravilni glasovi pripisuju vladajucem establismentu ( jer su u tom momentu ipak i dalje na vlasti , te mogu to uciniti )

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Ako je teko onda ce cetiri glasa moje porodice,verovatno zavrsiti njima :(

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Pa se vi posle pitajte kako je moguce da neko kod nas vlada minimum deceniju....

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Javna je tajna da se nepravilni glasovi pripisuju vladajucem establismentu ( jer su u tom momentu ipak i dalje na vlasti , te mogu to uciniti )
A kako je to moguće ako opozicija ima svoje predstavnike u biračkom odboru, izbornim komisijama...?

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Ako se pojavi,neko vredan,neko ko dosad nije imao ucesca u vlasti (sto je misaona imenica)...onda idemo_Ovako?..kome da dam glas ?

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Ajde razmisli lepo....Nemoj biti tako siguran u ljudski faktor
Nek je jedan predstavnik opozicije korumpiran, ostalo ti se kaze samo...

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
.........ma kradu i ovi drugi................meni nikad nije bilo jasno ko glasa za LDP?????????..........kako oni uspevaju da predju cenzus..........????????????????

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
.........ma kradu i ovi drugi................meni nikad nije bilo jasno ko glasa za LDP?????????..........kako oni uspevaju da predju cenzus..........????????????????

Cedina familija velika....Pa samo on ima 4-oro dece tako drogiran, zamisli tek ostali :laugh:

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
Cedina familija velika....Pa samo on ima 4-oro dece tako drogiran, zamisli tek ostali :laugh:

........pa da........ima logike.........4 deteta i zena + svi oni koji nisu glasali..............i udje on u skupstinu...

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Zato nama opada natalitet, a njemu raste...I posle neko kaze da je Ceda lud???? Neeeeeeeeeeeee, nikako !

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Ja sam glasao za LDP na poslednjim izborima. I ne drogiram se. :)

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Znam da mi nećeš verovati, ali se ne šalim. :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno