• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Ginekolog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Ginekolog

Odlučio ginekolog - poslije 20 godina rada i prakse - da je bilo dosta, zasitio se ženskih spolovila, zaradio je dovoljno love da se može konačno baviti nečim što ga oduvijek privlači i što voli, pa upiše tečaj za automehaničara. Išao je redovito na sva predavanja, pa je došlo vrijeme i za završni ispit.
I svi kandidati, svaki za svojim radnim stolom, punim dijelova i alata, moraju napraviti zadani zadatak. Neki ga naprave za dva sata, neki za dva i pol ili tri, a naš ginekolog ga napravi - za četiri sata!

Poslije toga, svi su nervozno čekali rezultate završnog ispita, kada se konačno pojavi predsjednik ispitne komisije i počne prozivati:

- "Za postavljeni zadatak mogli ste osvojiti maksimalno 10 bodova. Sad ću pročitati Vaša imena i postignute rezultate..."

I čita profesor rezultate, jedan dobio 8 bodova, drugi 6, treći 5, četvrti 7 bodova, peti je pao... Tako dođe i do ginekologa, i kaže:

- "A Vi ste, kolega, dobili - 15 bodova!"

Ginekolog se, onako iznenađen i u nevjerici, pokunjeno okrene oko sebe, pa opet pogleda profesora, te pita ispod glasa:

- "Oprostite,profesore, ali - KAKO?? ZAŠTO??"

- "E pa, kolega, prvih 5 bodova dobili ste zato - što ste doslovno kompletno rastavili motor. Drugih 5 bodova dobili ste zato - jer ste ga bez greške ponovo sklopili! A trećih 5 Vam je komisija dala zato - jer ste sve to napravili - kroz auspuh!!!"
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno