Ginekolog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
Ginekolog

Odlučio ginekolog - poslije 20 godina rada i prakse - da je bilo dosta, zasitio se ženskih spolovila, zaradio je dovoljno love da se može konačno baviti nečim što ga oduvijek privlači i što voli, pa upiše tečaj za automehaničara. Išao je redovito na sva predavanja, pa je došlo vrijeme i za završni ispit.
I svi kandidati, svaki za svojim radnim stolom, punim dijelova i alata, moraju napraviti zadani zadatak. Neki ga naprave za dva sata, neki za dva i pol ili tri, a naš ginekolog ga napravi - za četiri sata!

Poslije toga, svi su nervozno čekali rezultate završnog ispita, kada se konačno pojavi predsjednik ispitne komisije i počne prozivati:

- "Za postavljeni zadatak mogli ste osvojiti maksimalno 10 bodova. Sad ću pročitati Vaša imena i postignute rezultate..."

I čita profesor rezultate, jedan dobio 8 bodova, drugi 6, treći 5, četvrti 7 bodova, peti je pao... Tako dođe i do ginekologa, i kaže:

- "A Vi ste, kolega, dobili - 15 bodova!"

Ginekolog se, onako iznenađen i u nevjerici, pokunjeno okrene oko sebe, pa opet pogleda profesora, te pita ispod glasa:

- "Oprostite,profesore, ali - KAKO?? ZAŠTO??"

- "E pa, kolega, prvih 5 bodova dobili ste zato - što ste doslovno kompletno rastavili motor. Drugih 5 bodova dobili ste zato - jer ste ga bez greške ponovo sklopili! A trećih 5 Vam je komisija dala zato - jer ste sve to napravili - kroz auspuh!!!"
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno