• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Gde ćete provesti godišnji odmor?

Karudijan

Il capo dei capi
Učlanjen(a)
16.06.2014.
Broj reagovanja
193
Horoskop
Strelac
Leto je pokucalo na naša vrata. Neko je možda negde i otputovao, neko se već i vratio sa godišnjeg odmora.
Gde ste bili i da li planirate da negde otpputujete tokom letnjeg godišnjeg odmora.

Ja sa porodicom letujem u Grčkoj, u Polihronu. Odoh u sledeći utorak, i mogu da vam kažem da ne mogu da dočekam. Nestrpljiv sam kao malo dete. :D

Planirate li vi negde?

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Kako dođe leto, tako imam više slobodnog vremena, ali nemam planova da putujem na duži odmor. Na more odem 2-3 puta nedeljno na dnevni odmor. Nažalost nisam nikad bila u Grčkoj, ali po onome što sam videla i pročitala o zemlji, predivna je i vredi ju odabrati za odmor svakako :)

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Bio sam u Polihrono. Lepo mestašce. Ovoga leta smo bili u Španiji, ali ne mogu da dam sud na osnovu samo jednog letovanja tamo. Bilo je lepo, pre svega što smo išli i do Barse, ali svakako je zbog same daljine skuplje letovanje nego u Grčkoj. Uzgred, u povratku smo bili dva dana na Azurnoj obali i moram reći da je more predivno, kao i sam predeo oko Nice, predivan grad, more, šarenilo flore... Ali, nije za prosečnu porodicu sa Balkana, skupa je.

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Bio sam u Polihrono. Lepo mestašce. Ovoga leta smo bili u Španiji, ali ne mogu da dam sud na osnovu samo jednog letovanja tamo. Bilo je lepo, pre svega što smo išli i do Barse, ali svakako je zbog same daljine skuplje letovanje nego u Grčkoj. Uzgred, u povratku smo bili dva dana na Azurnoj obali i moram reći da je more predivno, kao i sam predeo oko Nice, predivan grad, more, šarenilo flore... Ali, nije za prosečnu porodicu sa Balkana, skupa je.

Možda nije za prosečnu obitelj s Balkana, ali vredi barem jednom posetiti i doživeti lepotu gradova i zemlje :)

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ma vredi je posetiti skoro svake godine, nego sam želeo reći da je za naše zarade Azurna obala u finansijskom smislu za većinu pusta želja, ali eto mi smo imali sreće makar da je na jedan dan "osetimo".

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav

Lele bio si u Španiji, mojoj neostvarenoj želji :nailbiting: Pa što me vodio nisi, makar kao kućnog ljubimca ili deo prtljaga, leba mi ne bi me ni primetili ni osetili, samo da ste me stavili od tačke a ( Srbija ) do tačke b ( Španija ).:D

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
U Ljoretu sam bio i siguran sam da bi se divno provela. Mesto je raj za mlade: diskoteke, barovi... A ja sa ženom i decom. Na plaži sam ležao isključivo na stomaku. :D

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Jao bre nisma ti ja tipična po tom pitanju diskoteke barovi, to mi najmanje bitno. Ja sam snob:D - volim da razlgedam neka istorijska mesta, kulturne objekte i slično. A kafići najmanji problem, bitno je da ima gde da se zavali i uživa. :headphone:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
U ovom mestu ništa od toga. Ali je zato Barsa u blizini, a to je grad koji obožavam. <3

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Planirala banju ili Herceg Novi. Ali..pansion za mačke je preskup, a Ciciku ne možemo da vodimo ( nije navikla na povodac )...tako da sam novac za letovanje dala na drugu stranu.
Ostajem ovde.

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.559
Horoskop
Ribe
Još premišljamo... prijateljica zove da idemo u Grčku na drugi prsten, Setonija ali moj suprug osedi ko Tale iz partizanskih filmova na sam pomen Grčke. On zbog pisla svake godine obiđe sva Evroazijska mora, reke i planine i on bi da idemo u CG :wtf:. Ja nemam nameru da se vozim po onim vrletima sve da me sa druge strane čeka Raj na Zemlji, jedva preživim svaki put. Avion je 20 minuta straha ali i to mi je suviše... :nailbiting:

....Videću sa trećim mužem šta on predlaže, ovako ne ide, bre ! :kul:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
U Crnu Goru ikada više. Verovatno Italija, na znam...

Skitnica

Fatal woman
Starosedelac
Učlanjen(a)
13.11.2011.
Broj reagovanja
876
Horoskop
Ribe
Ovde negde idem ako bog da

11map-kassandra.jpg

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Imam mačku, ne mogu da je ostavim u nekom pansionu jer je preskupo, a moji prijatelji, rođaci, komšije, ili nemaju uslove za čuvanje ili ne vole mačke.
Nemam zapravo ni godišnji odmor jer ne radim. Zato, ostajem ovde.:)

Beba

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.10.2014.
Broj reagovanja
11.266
Horoskop
Ovan
Jednom...na Farskim ostrvima:rolleyes:
Osamnaest ostrva na severu sveta,
download (4).jpg images (37).jpg

Au, ko će ih tolike obići?
Farska ostrva se nalaze u severnom delu Atlanskog okeana, izmedju Britanije, Norveske i Islanda. Farska ostrva i Grenland pripadaju danskom kraljevstvu.

Vrh Dno