• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Gatara

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
SAVREMENA GATARA GATA DEVOJCI:


- AUUU, VELIKA SREĆA TE ČEKA, ĆE DA NADJEŠ DOBROG PROVAJDERA! NEKI PRIJATELJ NA FEJSBUKU NEŠTO MNOGO DOBRO TI MISLI. SVAKO VEČE ČEKA DA SE UKLJUČIŠ, MA TI SE NEŠTO MNOGO KRIJEŠ! MNOGO MU SE SVIDJAŠ, ČAK ĆE DA OĆE I SAJBER SEKS.

SAD MI DAJ DESNU RUKU DA TI BOLJE POGLEDAM. AUUU, MALU RUKU IMAŠ AL VELIKOG MIŠA DRŽIŠ. VIDIM TI VELIKI TRAFIK SA JEDNOG BEZOBRAZNOG SAJTA. APDEJTUJ TI ANTIVIRUSNU I NEMA DA TE BOLI GLAVA.

AJDE, DAJ SAD 100 DINARA I GOSPOD DA ČUVA I TEBE I SOFTVER I HARDVER.
MA GDE SI POŠLA? AKO MI NE PLATIŠ IMA DA TE KUNEM! KOMPJUTER TI SE NAPUNIO VIRUSIMA! VINDOUS TI BIO KO POZADINA MOJE PRABABE! REINSTAL SVAKI DAN RADILA! IMEJL SPAMOVIMA TI SE PREPUNIO! SVE PASVORDE ZABORAVILA I SVI AKAUNTI TI SE IZBRISALI! SAMO RUŽNE PRIJATELJE IMALA NA FEJSBUKU!
 
Vrh Dno