• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Galantno udvaranje

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Poruke
8.102
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Gospodin ulazi u svoj omiljeni restoran i sedne na uobičajno mesto.
Baci pogled na ceo restoran i ...vidi prelepu ženu, koja sedi sama za stolom blizu njegovog. Gospodin pozove konobara i zamoli ga da prelepoj ženi odnese bocu najboljeg i najskupljeg vina sa vinske liste restorana. Muškarac je bio uveren da je, ukoliko ona prihvati njegov gest, pred njima veoma zanimljivo i obecavajuće veče.
Konobar odnese bocu vina za sto lepe žene i kaže joj:
"Ovo je ljubazni gest gospodina koji sedi za onim stolom" - i pokaže na njega.
Žena pogleda bocu veoma hladno i odluči poslati poruku gospodinu. Pripremi papirić i da ga konobaru, koji ga odmah odnese gospodinu.
Na papiricu je pisalo:
"Da bih ja prihvatila bocu vina, koju ste mi Vi ljubazno ponudili, trebali biste u garaži imati Mercedes, u banci milion dolara i u pantalonama 20 centimetara!"
Nakon što je pročitao poruku, gospodin odluči odgovoriti. Pripremi papirić i da ga ljubaznom konobaru, kako bi ga ovaj predao gospodji.
Na njegovom je papiricu pisalo:
"Da bih izašao u susret Vašoj ljubaznoj molbi, morao bih, eventualno, prodati moj Ferrari , pa čak i moj Rolls-Royce, tako da mi u garaži ostane samo Mercedes. Morao bih investirati ili donirati 19 od 20 miliona dolara, koje držim na računu u banci. Ali,.... ni za šta na svetu, pa čak ni za tako lepu i privlačnu ženu kao što ste Vi, ne bih odsekao 5 santimetara onoga što imam u pantalonama!!! Budite tako ljubazni i vratite mi moje vino!"Ih, "pao mi u oci" sa ovim trazenjem vina nazad :D
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.831
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Šta da navedemo kao naravoučenije?
Ne odbijajte flašu sa vinom, čak i ako je najjeftinije. Ko zna sa čime ga majstor otvara. Nisam se baš proslavio, no nemam ni s čim. :roflmao:
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.831
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
I posle kažu um caruje! Ali dobro, to su neke druge bajke, za neiskvarene dušice.
 

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Poruke
8.988
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
hahahha kako divno spustanje...I jos da sam na njegovom mestu ( zamislimo da je realna situcija ) ne bih joj se vise udvarala i kulirala bih je.:sneaky:
 
Vrh Dno