Forumski dnevnik

Jova

Suspendovan nalog
Danas...dkfdllddklgj

Padala kisa celi dan...I ja sam prespavao skoro celi dan...:D
 

tamarishka

Vila dobrila
Ustala, spremila mladjem sinu dorucak, i kafu za mene i muza. Kad se vatio, posto je odveo starijeg klinca u vtic, doruckovali i popili kafu. On otisao da nseto obavi, ja odgledala film. On i stariji sin dosli, ja skuvala rucak. Rucali svi 4. Tona sudova. Opala ih i pijem kafu i kuckam... Svakako sam peskocila nekoliko sitnica, ali sve u svemo obican dan...
 

tamarishka

Vila dobrila
Danas mi nije dobro, lomi me... mozda cu se razboleti. Srecom, moja draga mama ce doneti skuvanu sarmu za ucak, ne moram da kuvam... mogu da pijem caj i kuckam....
 
  • Sviđa mi se
Reagovanja: Icy

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
5409876 dan na brodu. Kažu da brod slavi neki jubilej. Kapetan se obukao u svečano odelo, raspevan je, mornari se lagano skupljaju, doterani naravno.

Mirno je more. Plovićemo još dugo.
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Dragi dnevniče, danas je poseban dan. Pre pet godina u popodnevnim satima, ovaj forum je nastao sa željom da se na njemu okupe osobe sa kojima se mogu šaliti, družiti, upoznati, diskutovati, slagati i neslagati, sa kojima sam delio i dobro i zlo, koji su me bodrili kada mi je to trebalo, koje sam nervirao kada mi to nije trebalo, koji su ostavili dubok trag, a nisu ovde sada, oni koji koji su me uvek razumeli iako se i nisu slagali sa mojim postupcima, oni koji su uvek bili uz mene. Svima njima, ali i onima koji sebe nisu pronšli u nevedenim opisima, hvala što svoje vreme troše ili su trošili pišući ovde.
Bez njih ovaj forum na bi postojao, a ni ja sada ne bih ovde držao slovo. No da ne dužim sa držanjem govora: hvala vam što i dan danas čitate ovaj forum, a posebno hvala onima koji aktivno učestvuju na njemu. Želim da budem potpuno iskren i reći da sam u prošlosti pravio greške, mnogi više nisu ovde sa nama, ali neka mi oproste, ko radi, taj i greši. Nije bilo iz zle namere.
 

tamarishka

Vila dobrila
ovo poslednje je važno :D
da, preznojavanje, čaj i keks. :D
Svi su pitali da li se preznojavam, tj. da li me inzenje preznojava... Sad je temperatura pala, ali dve noci sa 39.6C mislila sam da necu preziveti...
popodne bi trebalo da dodje kum da muckamo tartarski biftek, to ce me definitivno oporaviti.....
 

Icy

White Wolfess
Dan 1./5.

Ugledasmo danas svetlost nove zvezde koja se rodila. Osmehnuli smo joj se, a ona stidljivo je treptala dok smo prolazili pored nje. Dečije se zavrtela oko svoje ose sijajući još jače i veselije, bacajući svoje zrake na ozarena lica načičkana uz brodske prozore.
Upisujemo je u prvoj koloni ove nove svetlosne godine kojom jezdimo. Čekaju nas daleka prostranstva i nove galaksije.
 

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Dan 984328...

Doživesmo i preživesmo sinoć oluju. Srećom, brod nije oštećen. Danas sija sunce. Na kordinati smo G556784
i još putujemo..
Niko više nema morsku bolest, to smo davno prevazišli. Javljam se kasnije kad ugledam neku novu, zanimljivu destinaciju.
 

Taca

ona, stara
Dan: današnji.

Dragi dnevniče, vremenski uslovi u ovoj Galaxiji naglo su se pogoršali. Posada se zbog lošeg vremena razbežala po kabinama. Kapetan se teleportovao na drugu planetu zarad upoznavanja i istraživanja iste. Auto pilot uključen. :)
 
T

Tihi Don

Gost
Dan: današnji. nesto kasnije
Odrzani vanredni izbori. stop
Smenjen kapetan. stop
Izabrano novo rukovodstvo i novi kapetan. stop
Sa obzirom na novonastalu situaciju bolje da se ne vracas. stop

P.S
Prijatelj
 

Beba

Poznata ličnost
Veče istog dana.stop
Udar na forum je izvršen. stop
Na kojoj sam ja planeti. stop
Auto pilot:o:nurse:. stop
Prijatelj, ha. stop
Prijatelji pomažu!. stop

PS Prijateljuuuuuuuuuu
 
Poslednja izmena:

Taca

ona, stara
Dan: današnji, ali sutradan.

Premijerova razmišljanja: Kakav divan dan! I dalje sam premijer! Da li da pošaljem neposlušnu i buntovničku posadu na daleku i hladnu planetu Sibir ili da im povećam taksu na pretlatu za inteR galakTičku tranSmisiju? Ipak ću ovo drugo. ;)

Kapetan i dalje švrćka po nepoznatim planetama.

Auto pilot: ON. :)
 

Taca

ona, stara
Dan: nedelja u celoj Galaxiji

Iako je Federacija sklopljena sa inteligentnim vrstama u svemiru uvek naiđe neki Borg. :bljak:

Posle šopinga po planetama molovima, poseta familiji na udaljenim planetama, seminara na planeti Aloja, posada se polako vraća na brod. Čeka se dolazak Kapetana pa da uključimo vorp. :)
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Forumski dnevnik, dan prvi pre 8.
Na forumu je nastao problem sa naponom. Probilo par licni. Kapetan broda smenjen, novo rukovodstvo uvelo pretplatu na forum. :D
 

Taca

ona, stara
Dan: pred kraj radnog vremena

Razmišljanja: ima jedno ptravilo na ovoj staroj, maloj planetici Serbistanu. Postoje neki ljudi, koji su posebno dragi. Oni dobiju nadimak. To je valjda nešto što dobiješ od ovih čudnih, surovih i ponekad neverovatno požrtvovanih ljudi.
Tako je naš divni Patrijarh postao Paja , izuzetni Novak postao je Nole... Taj nadimak je najveći dar ljubavi i poštovanja koji ovde možeš da dobiješ. Medalje i diplome su i onako na prodaju.
A kada umreš, dobiješ crni humor u roku od odmah. Tako je rahmetli Ekremu Jevriću (koji je umro dok je Kapetan obilazio druge planete) dobio crnjak: "Ako hoćete da vratite Ekrema, pošaljite SMS na 3666", a ispod objave o tome da nas je napustio Gaga Nikolić , stoji slika:

neee.jpg

Volim ovu planetu. Ja ću da ostanem još malo. :)
 

maki

Nindža
Noć: daleko je zora
Kapetan je najzad uspeo, posle par dana uzaludnih pokušaja, da konačno okupi posadu broda...
Posada je vrlo aktivna i ozbiljno se latila pisanja na forumu, samo da bi se iskupila zbog par dana neaktivnosti.
Mislim da će brod uspešno uploviti u mirnu luku iako su vremenske prilike loše...:)
 
Vrh Dno