• Dobrodošli na Ćaskanja. Ćaskanja forum je Internet zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Opuštena atmosfera i dobra zabava je ono po čemu smo prepoznatljivi. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija, tema... Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se ili se prijavite sa Vašim nalozima na društvenim mrežama. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. Pridružite nam se!

Forumaši videli senku

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
#1
Kakav li će forum biti ove godine? A zima?
 

Beba

Domorodac
Domorodac
#7
Odgovorila sam prvo onako kako me srce ponelo...u prethodnom postu i po običaju omašila ili možda nisam:thumbsdown:
Al ajmo ovako...
Probam i kako god okrenem na forumu ne vidim svoju senku...tražim dalje, ne vidim ni tudje...znači "fora":). Ali ja kao i sam normalan svet, čekam zimu, ubundala se, kupila drva, spremila pare za plin i struju i mislila da neću nos proturiti tokom zime. A od zime ni traga ni glasa...i toliko sam se uživela i ubedila sebe da je "BRRR" Pa sam je tako i doživela...
Ali evo skoro na kraju shvatih da sam bila u zabludi...mislim što se tiče zime i izašla kad ono ...senka!
Isti slučaj i na forumu, meda se uspavao i nikako da protrlja oči...ali hoće, hoće tromost mu je vrlina , ipak polako i on nazire senku.