FK Partizan

Tony Montana

Šalabajzer
Član
Onako generalno bas me briga .... al "tamna strana sile je pobedila"
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
E ovaj Stanojević je baš čovek od reči. Možda i jeste dobar trener, ali kad pogaziš svoju reč, nema goreg!
 

dusicaa

Suspendovan nalog
Aleksandar Stanojevic vise nije trener Partizana,uprava ga je razresila i novi trener je iz Izraela,ne pitajte za ime,nisam zapamtila ;)
 

Tony Montana

Šalabajzer
Član
Novi trener, novi trendovi: Predstavnici medija isterani sa treninga Partizana

D. Radović | 16. 01. 2012. - 11:16h
Sa početkom priprema za novu sezonu, doneta su i neka nova pravila kada je u pitanju komunikacija između predstavnika medija i fudbalera i stručnog štaba Partizana.

Dozvoljeno je da se prisustvuje treningu prvih 15 minuta, kada su praktično samo fotoreporteri i kamermani mogli da obave svoj posao slikajući zagrevanje i istezanje igrače, dok je predstavnicima pisanih medija uskraćena mogućnost da sačekaju kraj treninga i porazgovaraju sa prvotimcima, što je do sada bila praksa.


Na prilično grub način predstavnici medija su prvo opomenuti da je vreme isteklo, a kada je zatraženo zvanično obraćanje i obrazloženje za nove trendove, pojedini predstavnici obezbeđenja su ozbiljnim tonom zatražili da se napusti prostor pored pomoćnih terena kako bi igrači u miru mogli da rade svoj posao.

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/208727/Novi-trener-novi-trendovi-Predstavnici-medija-isterani-sa-treninga-Partizana

Sujeta je čudo, jedino je malo problematično ako to košta milon i kusur TUDJIH evrića ...
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Nešto mi se javlja da ćemo se "usrećiti" sa novim trenerom. Mada, ni Stanojević nije ništa bolji, ali je naš, razumeju ga igrači. Nisam pristalica stranih trenera, mada je Mateus bio uspešan u Partizanu.
 

Kурајбер

Novajlija
Partizan ide u Sloveniju, slede mečevi sa Lokomotivom, Metalistom i Legijom

Posle Zlatibora, sledeće odredište fudbalera Partizana u okviru priprema za novu sezonu biće Pohorje kod Maribora.
I u poslednje dve godine Pohorje je bilo destinacija šampiona Srbije, a ovog leta će već 27. juna odmeriti snage sa moskovskom Lokomotivom, tri dana kasnije rival će biti Petrolul, a 3. jula će se igrati protiv Metalista iz Ukrajine.

Po završetku ove faze priprema Partizan će se preseliti u Varšavu, u kojoj će se održati dvodnevni turnir Dejna Kup. Šestog jula Partizan će se sastati sa Legijom, a pobednik će u finalu igrati protiv boljeg iz meča Fluminense - Austrija.
 

Taca

ona, stara
Član
Da li ste znali da je na početku rada kluba, u doba siromaštva, Partizan koristio razne dresove, uglavnom crveno - plave, kao i crveno-bele.
Početkom 1959. godine Partizan je igrao u Italiji na turniru "Kopa karnevale" u gradu Vijaređu. Umberto Anjeli, tadašnji predsednik torinskog Juventusa, bio je oduševljen njihovom igrom te im je poklonio dva kompleta dresova sa crno-belim prugama. Igrači i uprava kluba odlučili su da u tim dresovima igraju ostatak sezone a boje su ostale zaštitni znak kluba do danas.

Tek da znate ;) :D
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
4:2 Mlogo smo jaki! :happy:
E da, piškio sam kod bivše Marakane, baš me pritislo. Izvinjavam se našim dragim večitim rivalima. :p
 

Taca

ona, stara
Član
Nisam grobar al' volEm Caneta :thumbsup:

 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
I ja volim Partizan, ali mi je Canetovom govor u najmanju ruku iritantan.
 
Vrh Dno