• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

FK Crvena zvezda

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
I pored pobede od 2:1 nad Praskom Slavijom u drugoj utaknici (u Pragu je Slavija pobedila sa 3:0), Crvena zvezda nije uspela da se plasira u Ligu Evrope.
Nakon vodjstva od 2:0 nakon prvog poluvremena, verovao sam da Zvezda moze da napravi cudo. Ali na zalost, to je sve sto su igraci Crvene zvezde uspeli da urade.
PS. Delije su bile fenomenalne.:laugh:

Maximus

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.02.2009.
Broj reagovanja
22
Horoskop
Ovan
Tacno tako..sve si rekao...Delije su uvek fenomenalne!!!

B

brdjanin

Gost
sa malo zakašnjenja,
srce me boli ali trenutno stanje je takvo,kiksevi naše odbrane su nas porazili, i to ne kiksevi koji se događaju i drugima, već kiksevi koji se graniče sa zdravim razumom, drugi i treći go u Pragu,Tutorić i Pavlović,ono se ne redi ni u školi fudbala za klince
go na Marakani,Vilotić jeste veliki potencijal ali one omašene makazice ispred gola.....i na kraju trener,Pižon jeste legenda ne samo srpskog fudbala i sporta,samo kao igrač
kao trener ......veliko razočaranje,pa njemu na klupi sedi jedan Obrić,bruka od igrača,momak je izmislio fudbal za celu ligu,pa mali Lazović, extra igrač
ne razumem neke stvari,mada mislim da je ove godine prvenstvo naše :laugh:
važno je da se klub stabilizovao B),biće opet jurke na Marakani

Lazar

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
06.09.2009.
Broj reagovanja
3
Horoskop
Lav
Zvezda će pobedi ti kad tad videce te Zvezda!!!!

Quaresma

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
23.12.2009.
Broj reagovanja
1
Nekadašnji trener Crvene zvezde Čedomir Janevski tužio je beogradski klub zbog duga od 120.000 evra, piše Sportski žurnal.

Makedonski trener je prošlog proleća sporazumno raskinuo ugovor sa ‘crveno-belima’ ali novac još nije dobio pa je odlučio da se obrati Međunarodnoj fudbalskoj federaciji, FIFA.

Janevski je bio trener 'crveno-belih' od jeseni 2008. godine do maja 2009, posle poraza od Sevojna u polufinalu Lav kupa Srbije. Crvena zvezda je sezonu sa Janevskim na klupi završila bez trofeja.

Čedomir Janevski, rođen 3. jula 1961. godine, trenutno je trener kiparske ekipe Eosis Neon iz Paralimnija.

Vest preuzeta sa sport.B92.net

braveheart05

Novajlija
Učlanjen(a)
16.07.2011.
Broj reagovanja
0
e pa drago mi je da neko ovde navija za zvezdu posto navijam i ja pa reko da pitam koliko zvezdasa ima ovde.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Ima vas puno, al se ne smete javiti. :)

Leptirica

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
23.09.2010.
Broj reagovanja
7
ka kaze da se nesmemo javiti????

Ja se prijavila....hahahahahah...zvezdas odmalena,mada sad i nisu nesto u formi ali sta ces.....jednom zvezdas uvek zvezdas....

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Lepo, mada ima i lepše. :)
Ne tugujte, bićete prvaci neke godine. :)

Leptirica

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
23.09.2010.
Broj reagovanja
7
nema lepse.....to je najlepse.....hahahahah

a pa ko ceka taj doceka.....

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Ne očajavajte. Nikad se ne zna. Srećno! :)

Leptirica

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
23.09.2010.
Broj reagovanja
7
ko je pobedio 7-0.......mozemo da izostavimo onaj autogol na pocetku.....hahahahahah

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Na današnji dan pre 20 godina FK Crvena Zvezda postala je ŠAMPION SVETA!
U Japanu je bio dan, u Srbiji noć sve u šesnaest .......... gledao i uživao ... al sa Barijem i Marakanom protiv Bajerna nema poredjenja .........:)

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Da, mislim da je revanš meč protiv Bajerna bio izuzetan, dramatičan, igrao se otvoren fudbal. Nezaboravna utakmica.

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Goranče Zvezda je danas da prostiš **rac na biciklu ..... i ja koji sam od sedmog osnovne sam išao na Sever, gledao kako deremo one iz humske kad gde i kako hoćemo, to imam pravo da kažem ... ovo danas nije klub za koji sam ja i pored silnih porodičnih pritisaka (veodjen na Jug od malena al nekako se nije primilo:D) navijao :(

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Ja sam navijala za Zvezdu, kazem navijala, jer sto se mene tice Zvezda vise ne postoji, ostalo je samo njeno ime...Nekako je tragicno da je najzvucnije ime takvog tima njen trener. Steta.

Vrh Dno