FK "Bačka" Bačka Palanka

Beba

Poznata ličnost
Član
Ulazak u super ligu je izuzetan uspeh našeh fudbalskog kluba , koji je do tada bio tamo neki fk iz neke Palanke u Vojvodini. Ali momci dobri izborili se.
Rezultati tj. plasman u super ligi nije baš sjajan ali ni tako loš.
Nadamo se svi da će ostati ali i ako ne ostane bar će se pričati kako je uspela da udje u Super ligu.
Eto i ja ovako laički da napišem koju u domenu sporta, a i da se pohvalim.
 

Beba

Poznata ličnost
Član
Da bili su jaki , nekada. Iskreno ništa ne čujem o njima a čula bih da se nešto dešava a i brat mi je bio drugi trener u ta dobra vremena.
A možda jednostavno nisam u toku...
 

Beba

Poznata ličnost
Član
Pa sestrin sin je u upravi , često dodje po dede da ide na utakmicu, ili Brane kada je tu. A inače i tata me kada igraju i zna da je već kraj, svaki čast tera da vidim na fb jeli izbačen rezultat. Ako mu Rade , sestrin sin ne javi onda on već zna da je Bačka izgubila i znaš ono, znao sam ja, neće oni ostati i sl.
Tu su negde pri dnu ali mogu da ostanu, imaju trenutno novog trenera pa ćemo vidimo.
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Iskreno, bacanje para, a nije neka vajda. I kod nas je jedne sezone klub bio u Super ligi. A mogli su zatvoren bazen da naprave s tim novcem.
 

Beba

Poznata ličnost
Član
Znaš da nije takodje u upravi jedan direktor privatnog preduzeća, trgovinski lanac, koji živi sam, žena mu je umrla a ćerka se udala i otišla, hoću da kažem da on najviše kešira, od te ljubavi ne bi bilo ništa. Ali jednostavno voli to...ne želi da ode iz Palanke a inače je negde iz Hercegovine i fudbal mu je sve. Ima se...
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
I jos vaznije, znas kako je lep osecaj kad udjes u kafanu, a svi ti kazi, gde si care? Nije sve u parama, nesto je i do centra paznje. :) A da budemo iskreni, sta vredi da imas, ako niko ne zna? :D
 

Beba

Poznata ličnost
Član
Ostadosmo i ovu sezonu u super ligi. Sreća ili već šta li je , koga briga. Jednoga dana će se pričati kako je fk bačka iz Bačke Palanke ušao u super ligu i ostao za sada evo drugu sezonu...pa zar nije i toliko dobro.
Savršeno su sredili stadion, postavljaju reflektore...za ovako malo mesto ,,djavolu malo bilo"
 

Beba

Poznata ličnost
Član
Danas smo bili domaćini Crvenoj Zvezdi. Nismo baš najbolji jer im nismo dali da dišu a to je pokazao i rezultat od 2:1, i onda sudija:ljut: svirao penal za njih te se utakmica završila rezultatom 2:2. Odlično, ipak je Zvezda na čelu liste a Bački je ovo druga sezona u Super ligi. Bravo Palančani:kiss:
 

Beba

Poznata ličnost
Član
E pa dragi uredniče da te obavestim da je FK "Bačka" iz Bačke Palanke ostala u super ligi i eto to je treća sezona za redom:happy:
 

Beba

Poznata ličnost
Član
Uvek imam lepe vesti što se tiče našeg fudbalkog kluba u smislu dešavanja . Stadion FK "Bačka" je u zadnjih nekoliko godina savršeno renoviran, sa puno više mesta za sedenje. Medjutim jedino što je nedostajalo to su reflektori. Do sada su igrali utakmice za koje su bili isti potrebni u Novom Sadu, medjutim postaviše ih, i verujte stadion u ovom mom malom mestu izgleda tako moćno, savršeno.
Ulazak u super ligu je bio težak. održali su se evo već treća godina...nemaju neki plasman ali opstaju. I bez obzira na sve pamtićemo ovo vreme kada se naš klub nalazio u grupi "najboljih", kakav god bio kvalitet njegov i ostalih klubova. Neka im Bog da, da još dugo ostanu u super ligi, jer svako gostovanje velikih klubova Partizana, Zvezde ovde izaziva fantastičnu atmosferu a ipak ranije nije bilo toga, pa neka se dešavaju lepe stvari, polako, korak po korak...
 
Vrh Dno