• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Filip Moris počinje sa proizvodnjom rezanog duvana

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
Kompanija "Filip Moris" objavila je početak proizvodnje rezanog duvana na tržištu Srbije, a razlog za to je sve češći prelazak potrošača sa cigareta na jeftinije duvanske proizvode

Prema rečima generalnog direktora "Filip Morisa" u Srbiji Pola Rajlija (Paul Riley) "Fabrika Filip Moris" u Nišu je prva fabrika ove kompanije u regionu istočne Evrope, Bliskog istoka i Afrike koja proizvodi ovaj tip duvanskih proizvoda.

Pored toga, fabrika u Srbiji je danas jedna od četiri fabrike u mreži "Filip Moris Internešenela" u svetu, specijalizovanih za proizvodnju rezanog duvana.

"Odluka o uvođenju proizvoda rezanog duvana predstavlja odgovor na potrebe potrošača. Uočili smo jasan trend prelaska na jeftinije proizvode, budući da potrošači cigareta traže povoljnije ponude", istakla je zamenik generalnog direktora Jelena Pavlović.

Kompanija će, kako je navela, rezani duvan srpskom tržištu ponuditi u obliku dve robne marke - "Filip Moris" i "Bond Strit".


Više na str:
http://www.akter.co.rs/26-ekonomija/33102-filip-moris-po-inje-sa-proizvodnjom-rezanog-duvana.html
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.662
Broj reagovanja
16.717
Horoskop
Ovan
Jao kad vidim naslov ili tekst sav sa velikim slovima, dobijem odmah menzis. Bez ljutnje Jaco, moliću! :)
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
Nisam ja kriva... od sada ću malim slovima... to je naziv, nisam ja pisala... sory... razumem šefe....:)
 
Vrh Dno