• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

FESTIVAL "7 VELIČNASTVENIH" U SAVA CENTRU

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Deveti festival evropskog dugometražnog dokumentarnog filma "7 veličanstvenih" ponudiće publici izuzetnu i vanserijsku selekciju od sedam najboljih ostvarenja, najavili su danas direktori te manifestacije Zoran i Svetlana Popović

Festival će biti održan od 30. januara do 3. februara u "Sava centru".

Novina je da će zbog interesovanja gledalaca svi filmovi biti prikazani u velikoj dvorani, za koju je ranije bilo rezervisano samo otvaranje i zatvaranje festivala, dok su ostali filmovi prikazivani u maloj sali, saopšteno je na konferenciji za novinare u SC. Selektor je, kao i prethodnih godina, danski filmski poslenik Tue Stin Miler, koji će ponovo biti i gost Beograda.


više na str:

http://www.akter.co.rs/30-kultura/28566-festival-7-veli-nastvenih-u-sava-centru.html
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
„Sedam veličanstvenih“ od sutra u Centru „Sava“


Festival dokumentarnog filma „7 veličanstvenih“ deveti put pred Beograđane donosi najbolje naslove evropskog dugometražnog dokumentarnog stvaralaštva. Od 29. januara do 3. februara na programu će biti „U potrazi za Šugarmenom“, „Čaj ili struja“, „Poslednja kola Hitne u Sofiji“, „Zimski nomadi“, „Privatni svemir“.
Deveti filmski festival „7 veličanstvenih" održaće se u Velikoj dvorani Centra „Sava", gde će od 30. januara do 3. februara biti prikazana vanserijska selekcija od sedam najboljih naslova evropskih dugometražnih dokumentarnih ostvarenja.
prviatni-svemir-te-2.jpg


više na str:
http://www.rts.rs/page/magazine/sr/...veličanstvenih“+od+sutra+u+Centru+„Sava“.html
 
Vrh Dno