• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Facebook ``ribe``

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Procenite sami.....

2u713co.jpg

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Ova je moj favorit hahahahah

2db4bw0.jpg

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Jel da da si se uplasio kad si ih video? :D

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Pazi kad su i tipovi poceli da se slikaju u kupatilu, štali... :D

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Ma ja ne znam sta je sa tim svetom...Otkud im ideja da je erotican detalj wc solja.....Da ne govorim o njihovim samim izgledima...:D

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Što reče Stemis ima li nešto što sam propustio .... pa da WC šolju (još punu koje čega) neko smatram ukrasom slike .... i uz to se još hvali time .... al mali sam ja još kad porastem samo će mi se kasti :D

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
:roflmao::roflmao::roflmao: koji modni frikovi ambijent i pozadinu neću da komentarišem,sve ste rekli :D

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
mene samo zanima.....da li one stvarno misle da su privlacne i seksi?..........devojka sa prve slike izgleda uzasno....

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
74
A i toga ima, prevazidjena si ``nazalost`` :roflmao:

Ne verujem dok ne vidim, pošto ja planiram da ga (mislim na bojler) obgrlim nogama (što bi rekli-zajašem), ali da istovremeno moj gornji deo tela bude zabačen unazad. Dakle, pravu egzibiciju sam zamislila, a ne nešto jednostavno kao npr. ova što se pravi da je iskakila lubenicu :roflmao:

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Pa to mozes da izvedes jedino ako si visine patuljka, jer ne znam gde ce ti gornji deo tela od plafona ( pod pretpostavkom da je onaj veliki bojler od 300 l ) :roflmao::roflmao:;)

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
74
Pa, taj gornji deo savijem unazad, o tome ti pričam. Izgleda da ću morati da ti pošaljem tu sliku čim je napravim, da vidiš kako sam to genijalno smislila:roflmao:

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Pa, taj gornji deo savijem unazad, o tome ti pričam. Izgleda da ću morati da ti pošaljem tu sliku čim je napravim, da vidiš kako sam to genijalno smislila:roflmao:

Brate ako izvedes to sto si zamislila nazvacu te ``Peti jahac apokalipse`` :roflmao:

Vrh Dno