Moram da vam ispričam neverovatno iskustvo od pre 2 dana.
Morala sam da odem u grad busom jer sam auto dala sinu da ode na posao jer on ide jako rano a ja nisam mogla da se uskladim sa njim.
I krenem ja tako u avanturu zvanu javni prevoz ali (pošto sam senilna baba) zaboravim telefon kući na punjaču!
I tada se desilo! Otvorio se vremenski portal i vratila sam se u 80-te godine!!!
Vozila sam se autobusom ukupno više od sat vremena i sve to vreme nisam imala telefon da buljim u njega! Bila sam prinuđena da se svađam sa bezobraznim babetinama koje zauzmu po dva mesta za sedenje, na jedno sednu a na drugo stave torbu! To mi je potrošilo skoro pola sata!

Zatim sam morala da pređem u drugi bus, da nađem autobusku stanicu bez aplikacija koje to omogućavaju, da se raspitujem kod drugih ljudi koja linija mi odgovara, koliko ke sati...
Svi su mi izašli u susret jer sam im rekla u kakvoj sam teškoj situaciji bez telefona!

Stigla sam na vreme i upoznala mnogo finih ljudi "tamo napolju u RL".
Ukoliko ste sami, nemate devojku/ dečka, želite da proširite krug prijatelja, toplo preporučujem da ne nosite telefon sa sobom. Rezultati su neverovatni!

Da ne govorim da me kući dočekalo bezbroj pozivanastala je opšta panika gde sam!
Da se vrate javne govornice i da ostavljamo telefon kući, pošalji SMS na 1032 (3030) Boško Gugleta!