• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Facebook ili Twitter?

Koju društvenu mrežu preferirate?

• Facebook

Glasovi: 4 44,4%
  • Twitter

Glasovi: 1 11,1%
  • Nijednu

Glasovi: 3 33,3%
  • Neku treću

Glasovi: 1 11,1%
  • Obe

Glasovi: 0 0,0%

• Ukupno glasača
    9

Njavica

Dreamer.
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.08.2011.
Broj reagovanja
3.778
Horoskop
Devica
Bože bože, imam fejs insta, tviter (stoji neaktivan) :D vala kad pogledam sve mi stoji i okačim nešto jednom u x dana kada se setim, većinom koristim kao komunikaciju sa ljudima (inboxi) jer su svi postali nešto na note pa moraš da ih cimaš na nekom posebnom mestu.
Srećom nemam TikTok ušla jednom i kao, jednostavno ne mogu više da podnesem da imam neki nalog napravljen bilo gde :D

Живота

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
28.03.2019.
Broj reagovanja
2.047
Horoskop
Ribe
Bože koliko je život bio lepši bez mobilnih telefona! Gledam ovde u firmi kolega otišao na odmor a ovi s posla ga cimaju po 5 puta dnevno za razne stvari, pa izem ti takav odmor! Mene srećom ne cimaju pošto sam nebitan za firmu, ja sam sitan šraf. Nekad se znalo odeš na odmor i nema te 15 dana, ni za šefa, ni za firmu, ni za djoku, ni za miku... otišao si da odmoriš mozak od svega, pa zato se valjda i zove odmor! Ja ne mogu ni da zamislim da sam negde na moru, ležim na plaži a onda me pozove šef na telefon i 20 minuta me guši o poslu! Pa tačno bi ga oterao u tri lepe... ili bi bacio mobilni u more!

šufnudla

neprilagođena
Starosedelac
Učlanjen(a)
26.11.2016.
Broj reagovanja
3.041
Horoskop
Strelac
Možemo da se bunimo, ali je sasvim izvesno da će iz godine u godinu biti sve gore po tom pitanju. Svima puna usta zapadnoevropskih pravila poštovanja slobodnog vremena, vikenda i odmora, a redovno dobijam mejlove vikendom, imamo sastanke subotom i zivkaju me telefonom preko raspusta. 😡 Zapravo, svako bi trebalo da donese samostalnu odluku da posle 17h, vikendom i na odmoru ne čita i ne odgovara na poslovne pozive i poštu.
Moraćemo ponovo da učimo kako se bori za radnička prava.

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.559
Horoskop
Ribe
Moram da vam ispričam neverovatno iskustvo od pre 2 dana.
Morala sam da odem u grad busom jer sam auto dala sinu da ode na posao jer on ide jako rano a ja nisam mogla da se uskladim sa njim.
I krenem ja tako u avanturu zvanu javni prevoz ali (pošto sam senilna baba) zaboravim telefon kući na punjaču!
I tada se desilo! Otvorio se vremenski portal i vratila sam se u 80-te godine!!!
Vozila sam se autobusom ukupno više od sat vremena i sve to vreme nisam imala telefon da buljim u njega! Bila sam prinuđena da se svađam sa bezobraznim babetinama koje zauzmu po dva mesta za sedenje, na jedno sednu a na drugo stave torbu! To mi je potrošilo skoro pola sata! 😍
Zatim sam morala da pređem u drugi bus, da nađem autobusku stanicu bez aplikacija koje to omogućavaju, da se raspitujem kod drugih ljudi koja linija mi odgovara, koliko ke sati...
Svi su mi izašli u susret jer sam im rekla u kakvoj sam teškoj situaciji bez telefona! 😳
Stigla sam na vreme i upoznala mnogo finih ljudi "tamo napolju u RL".
Ukoliko ste sami, nemate devojku/ dečka, želite da proširite krug prijatelja, toplo preporučujem da ne nosite telefon sa sobom. Rezultati su neverovatni! 😂
Da ne govorim da me kući dočekalo bezbroj pozivanastala je opšta panika gde sam!

Da se vrate javne govornice i da ostavljamo telefon kući, pošalji SMS na 1032 (3030) Boško Gugleta! ❤️

šufnudla

neprilagođena
Starosedelac
Učlanjen(a)
26.11.2016.
Broj reagovanja
3.041
Horoskop
Strelac
Ja samo zbog majke (koja je stara i živi sama) nosim telefon svuda sa sobom i ne isključujem ga. Ona na svom (specijalnom) telefonu za stare ima "emergancy call" (povezana je sa mnom) i kad pritisne to dugme meni stigne poruka "pomozi mi!
mama"
Neću da vam pričam koliko puta je ona nesvesno pritisnula to dugme na poleđini telefona i koliko puta sam ja izbezumljena vozila manijački ulicama da stignem što pre do nje koja je bila u potpunom neznanju i potpuno zatečena mojom histerijom.

Ako mene pitate, nije važno da li imate internet i da li koristite twitter, instagram, facebook ili nešto četvrto. Najvažnije je imati dobar komšiluk 🙂. Na to smo se i oslanjali dok nije bilo telefona. Na ljude.

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.559
Horoskop
Ribe
Taj "gumb" je imao i muž na telefonu i stizala mi je poruka "molim te, pomozi mi!"
Prvo, nisam ni znala da je uključio tu opciju i kada mi je prvi put stigla ta poruka okrenuo mi se želudac od onoga šta sam sve pomislila! Zovem ga kao manijak, wapp,, viber, telefon, šaljem poruke, on se ne javlja. Na kraju se javi posle sat vremena u fazonu "šta ti je, šta dramiš?" 😡 A ja zvala njegovu firmu, pomoć na putu, sve ambasade, organizovala saranu, kupila crninu...
Posle je opet ispritiskao par puta pa sam mu rekla da to isključi inače će mu stvarno trebati pomoć! 😎

Vrh Dno