• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Facebook ili Twitter?

Koju društvenu mrežu preferirate?

• Facebook

Glasovi: 4 44,4%
  • Twitter

Glasovi: 1 11,1%
  • Nijednu

Glasovi: 3 33,3%
  • Neku treću

Glasovi: 1 11,1%
  • Obe

Glasovi: 0 0,0%

• Ukupno glasača
    9

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Koristim obe, ali Facebook isključivo iz razloga što imam aplikaciju vezanu za ovaj forum, kao i fan stranicu. Da nije foruma, taj nalog bi odavno ugasio. Ne volim FB. Previše zadire u privatnost, jednostavno mi je odvratan.
E a Twitter zato volim. tek od nedavno ga koristim i baš mi se dopada. Mogu da čitam lepe i pametne stvari sa profila meni zanimljivih osoba, a takođe mogu i da i sam da napišem po koju reč. Ima i na njemu onih koji se trude da budu popularni, pa tako napišu šta su doručkovali, ali sva je sreće da gluposti moraju da ograniče na 140 znakova. :D

Insajder

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
05.04.2013.
Broj reagovanja
2.181
Horoskop
Ovan
na fejsu sam samo nekoliko puta otišao i deaktivirao nalog, a twiter i ne znam kako funkcioniše :thumbsdown:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Twitter može biti zanimljiv ako pratiš osobe koje oliš da čitaš,odnosno kažu nešto pametno. Inače, i na njemu ima onih koji napišu da su upravo završili veliku nuždu. U svakom slučaju dobar je što nema YT linkova i slika sa letovanja uže i šire familije. Meni je to grozono i ne bih objavljivao svoje slike i svoje porodice na YT ni da mi plaćaju.

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Ja glasao, koristim fb, ali zbog nužde, a otišao sam na twitter i toliko sam se smorio da sam otišao brže nego što sam se registrovao. :rolleyes:

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Facebook, mada ni njega ne mirisem previse, ali mi ipak za neke stvari pomaze.
Twitter organski ne podnosim. Ne vidim mu svrhu. Jednom se registrovala i vrlo brzo otisla.
Citanje objava javnih licnosti, cak i one koje su mi gotivne, ne vidim svrhu i pomalo mi je bezveze.
Recimo koliko god volela Tarju Turunen realno me boli uvo kako se ona provela na turneji u Juznoj Americi.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ja ne pratim javne ličnosti, ali sam našao slične meni, političare, analitičare i kritičare. :laugh:

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Fejs. Twitter me nervira, imam tamo nalog ali ga ne koristim.

Shesau_

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
10.05.2017.
Broj reagovanja
1.738
Horoskop
Škorpija
Od ta dva zla biram fejs. Slabo i njega koristim,a twitter nikako. Imam nalog,ali vise se ne secam log in podataka

Goranko

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
09.04.2018.
Broj reagovanja
32
Horoskop
Ovan
Obrisao sam Facebook nalog 2016. godine. Koristio sam ga 2 godine. Dosadilo mi je da gledam tuđe fotografije. Neki ljudi su pokušali da me prevare na Facebooku, ali nisu uspeli. Predstavljali su se kao devojke koje traže ljubav i pomoć. Koristili su lažna imena. Twitter počinje da mi dosađuje. Ne volim čitati političke poruke. Neki ljudi objavljuju privatne stvari koje samo njima nešto znače.

Goranko

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
09.04.2018.
Broj reagovanja
32
Horoskop
Ovan
Twitter može biti zanimljiv ako pratiš osobe koje oliš da čitaš,odnosno kažu nešto pametno. Inače, i na njemu ima onih koji napišu da su upravo završili veliku nuždu. U svakom slučaju dobar je što nema YT linkova i slika sa letovanja uže i šire familije. Meni je to grozono i ne bih objavljivao svoje slike i svoje porodice na YT ni da mi plaćaju.
Neki tviteraši tvituju slike sa letovanja, slike samih sebe i slike svoje porodice, ali ima takvih osoba na Tviteru mnogo manje nego na Fejsbuku i Instagramu i mnogo je manje tvitova u kojima su lične fotografije nego postova sa ličnim fotografijama na Fejsbuku i Instagramu. Veliki problem Tvitera su ljudi koji vređaju tviteraše koji imaju drugačije mišljenje i osobe koje blokiraju bez ikakvog razloga.

Goranko

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
09.04.2018.
Broj reagovanja
32
Horoskop
Ovan
Na Tviteru korisnici međusobno mnogo manje komuniciraju nego na Fejsbuku.

Beba

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.10.2014.
Broj reagovanja
11.266
Horoskop
Ovan
Fejsbuk...za jednu "gospodju u najlepšim godinama" ...
Instagram čini mi se da preferiraju mladje generacije i deca su mi rekla "ni blizu" jer su oni tamo...
Tviter ...instalirala ali ili ne znam pravila ili je zaista nekako "dosadan" ne znam...

Goranko

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
09.04.2018.
Broj reagovanja
32
Horoskop
Ovan
I ja ne volim postavljati slike koje porodice i slike iz mog detinjstva. Niko ne koristi internet da bi video svačije fotografije.

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Koristim Tviter ali i Fejsbuk. Mnogo puta sam htela da deaktiviram nalog na Fejsu, ali ne mogu jer tamo šerujem tekstove sa blogova.

Sada pitanje baš u vezi Fejsa. Molim za pomoć.

Već nekoliko meseci ne mogu da postavljam fotografije na svom zidu, a ni u FB grupama.

Morala sam takođe da instaliram Messenger jer mi inbox Fejsa ne dozvoljava da primam ili šaljem poruke.

Izlazi mi poruka da nisam konektovana na internet, što nije tačno.

Poslala sam dve, tri poruke Fejs podršci ali nisam dobila odgovor.

Šta da radim? Ne mogu nijednu fotku knjige npr da postavim na zid..za poruke koristim Messenger, ali mi se on baš i ne dopada.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Tu ti samo @Taca može pomoći. Ja već godinama nemam FB nalog.

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.553
Horoskop
Ribe
Šta da radim? Ne mogu nijednu fotku knjige npr da postavim na zid..za poruke koristim Messenger, ali mi se on baš i ne dopada.
Verovatno koristiš Lite Facebook. Obriši i instaliraj punu verziju.
U svakom slučaju obriši i instaliraj ponovo.
To se, naravno, odnosi na telefon. Ako na FB ideš sa kompa onda ne znam. Tako su urnisali tu verziju za kompjuter da ne mogu da je koristim koliko je nepregledna i loša. Komentare ne mogu da ispratim, sve je razbacano... Krš.
Ukoliko se problemi nastave, koristi FB preko telefona i sve će biti ok.

Vrh Dno