• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Evo šta se dobija kad se ukrste nervozni bajker i žena za volanom (video)

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Poruke
2.317
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
Saobraćaj je često izvor velike nervoze, posebno ljudima koji sede za volanom. Neretko se dešavalo da prisustvujemo ili budemo učesnici u svađama koje nastaju zbog nesmotrene vožnje. Nastaje psovanje, pretnje, a često i tuča.Pitanje je samo kako bi žena uspela da se odbrani kada bi je napao neki nervozni muškarac - vozač. Odgovor nam stiže iz Brazila, a dosetila ga se jedna žena koju je nevolja naterala da impulsivno odreaguje ne bi li spasila živu glavu. Evo kako je ona to uradila i odbranila se od čoveka koji je imao samo jednu nameru - da ubije boga u njoj.

 

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Poruke
8.988
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
:roflmao: Koja likusa...
Mada se iz samog snimka ne mzoe zakljuciti ko je izazvao svadju, opet zanimljivo je reagovala. Jedino bih rekla da bajker nije bio vredan toga da upropasti ovako lep dzip.
 

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Poruke
9.398
Broj reagovanja
659
pa i ona njemu upropastila motor,nije ni to jeftino..generalno ne volim siledzije za volanom...jezim se od njih..:speechless:
 

Skitnica

Fatal woman
Starosedelac
Učlanjen(a)
13.11.2011.
Poruke
3.125
Broj reagovanja
876
Horoskop
Ribe
Koliko ja vidim na ovome snimku, ona je njemu nesto pribacila i covek je poludeo, a ona jos zamolo da ga ne ubije...
Sada ko je tu u pravu, vidi se :D.Mnogo ljudi je nestrpljivih do bajkera.
 
Vrh Dno