• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Europrajd - treba li to nama ili ne?

jolemisa

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
02.05.2022.
Broj reagovanja
247
Horoskop
Škorpija
I još jedna stvar mi "nije jasna". Nekoliko godina unazad su održavane parade ponosa. Ovo nije prva. Zašto je ove godina problem? I od čega to zavisi? :cautious:
Nemam objasnjenje,ali ce uvek jedna strana smetati drugoj.Mislim da je prajd od 2008-me,bio slabo napadan,a nekada i nikako.Sta se opet zaostrilo,ne znam.Samo mi niije jasno,ako oni hoce slobodne ulice za setnju,zasto porodicni narod ne bi imao pravo na to.Same ne u isti dan i na istom mestu.

Живота

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
28.03.2019.
Broj reagovanja
2.042
Horoskop
Ribe
Jedva čekam kada će 70 000 litijaša da izađu na ulice i osude porodično nasilje, konkretno ubistva sopstvenih žena a ne retko i dece koju imaju sa njima. Ili su to porodične vrednosti koje negujemo? A ovamo puna usta porodice, pederi će nas izedu. Licemerje. Pu!
Pa iskreno nisam ni od LGBTQ+ populacije čuo da osuđuju porodično nasilje i ubistva žena i dece, zlostavljanje starijih i bolesnih. Nikada nisam čuo da je neka od tih lezbo-pederskih udruga posetila Srbe na Kosmetu u enklavama ili da su dali neki novac za lečenje bolesne dece... Koliko kapiram njima je jedino bitno da njihov "partner" može da nasledi nekretninu ako ovaj, ne daj bože, opandrkne...

Njavica

Dreamer.
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.08.2011.
Broj reagovanja
3.778
Horoskop
Devica
I crkvenjacima i LGBT ekipi treba da se zabrani izlazak i to bi bilo pravedno onda uopa
Nešto najjadnije što su crkvenjaci mogli urade jeste da se uhvate pod ruku s njuškama poput Miše vacića i onog mučenog deteta od tipa 2 meseca što je vukao po ulici. Srećom pa sam sve ove dane provela na odmoru pa sam izbegla da gledam trovanje sa svih strana

Живота

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
28.03.2019.
Broj reagovanja
2.042
Horoskop
Ribe
PsaVeGJqLDur7CXC7KMXL_dTGfmEZKI9trhIR2Hxgn0.jpg

Ako ovo nije bolesno onda ne znam šta je??

jolemisa

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
02.05.2022.
Broj reagovanja
247
Horoskop
Škorpija
Kako nije,samo sto to nece niko da vidi i promisli svojom glavom.

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Kada je i gde snimljena ova fotografija? Ovo je zaista bolesno.

Sutra je taj dan D. Otkazane su i utakmice, zabranjena oba skupa. Nadam se da grešim, ali imam utisak da će sutra biti nereda na ulicama Beograda...

jolemisa

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
02.05.2022.
Broj reagovanja
247
Horoskop
Škorpija
Bilo bi dobro da panduri stupe u strajk,pa da vidimo sta bi bilo.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
I bi Pride! A možda i nije bilo za pride. Što se mene tiče, a u vezi ovogodišnje "parade", ono kandilo na četiri točka je vrhunac modernog pravoslavlja.

System32

Novajlija
Učlanjen(a)
18.05.2023.
Broj reagovanja
8
Horoskop
Strelac
Naravno da nam ne treba. Potpuno nepotrebno. Meni je LGBTQ+ izopačena organizacija sa podmuklom agendom. Svakakve gadosti promovišu.

Vrh Dno