• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Erotski snovi

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Želite više erotskih snova?

7091_big.jpg


Spavajte na trbuhu


Nalazite se na plaži. Ležite na ručniku i savršeno vam je, vruće, a opet ne prevruće jer puše povjetarac... I taman u tom trenutku tip s tijelom rimskog boga (ali puno obdareniji u južnom području) i licem Brada Pitta u mlađim danima prolazi kraj vas, zaustavlja se i govor vam da nije mogao nego se zaustaviti jer ga je neka nezaustavljiva seksualna privlačnost vukla do vas, najljepše žene koju je ikada vidio ili će vidjeti. I prije nego se snađete, nalazite se oboje u moru i razmjenjujete strastvene, slane poljupce...


BUĐENJE!!!

Opet ste zaspali na trbuhu...

Ljudi koji spavaju na trbuhu imaju puno veće šanse da će doživjeti erotske snove, pokazuje novo istraživanje. Znanstvenik Calvin Kai-Ching Yu, sa Sveučilišta Shue Yan u Hong kongu je ispitao 670 osoba (od čega su dvije trećine bile žene) o njihovim snovima – o tome koliko često sanjaju erotske snove, koliko su intenzivni i o čemu se radilo u snovima. On je tražio i da zabilježe koliko su često spavali na boku, na trbuhu i leđima.

Istraživanja su pokazala da su ispitanici koji su spavali na trbuhu imali puno veći broj zabilježenih erotskih i seksualnih snova, ali i snova u kojima su bili zavezani, negdje zaključani ili se nisu mogli pomaknuti.

Znanstvenici vjeruju da ovi osjećaji imaju puno veze s time što, kad spavate na želucu, dobivate manje zraka. Što se seksualnih snova tiče, pretpostavljaju da je to zbog toga što je spolovilo pritisnuto o madrac kreveta.

Kai-Ching kaže: "Mozak za vrijeme sna nije potpuno isključen od vanjskog svijeta i stimulacija, uključujući one iz okoline, koje mi nesvjesno uključujemo u vlastite snove. Pa tako i ovu spolnu stimulaciju pretvaramo u erotske snove. Ovo istraživanje pruža dokaz da se na snove može utjecati položajom tijela za vrijeme spavanja."


Eto, drage naše... Sad znate kako ćete se večeras namjestiti za spavanje.
 
Vrh Dno