• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Elton Džon i Dejvid Furniš ponovo tate!

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
Elton Džon i njegov partner Dejvid Furniš postali su drugi put roditelji.

Prema pisanju "Njujork posta", britanski muzičar i njegov supružnik dobili su svoje drugo dete koje je rođeno pomoću surogat majke iz Kalifornije, čiji se identitet drži u strogoj tajnosti.
140321-elton-john-david-.jpg

Ponovo roditelji - Elton Džon i Dejvid Furniš | Foto: Reuters
Par već ima sina Zakarija, rođenog od iste surogat majke 25. decembra 2010.
Zasad se ništa ne zna o bebi, mada su mediji prošlog meseca pisali da je reč o dečaku.
Očekuje se da Elton Džon i Dejvid Furniš predstave svoje drugo dete na stranicama časopisa "US Weekly", kao što su to učinili i za malog Zakarija 2010.
Ostaje da se vidi da li će pop pevačica Lejdi Gaga, poznata kao vatreni aktivista za prava homoseksualaca, biti kuma i novorođenoj bebi kao što je to bila i Zakariju.


http://www.alo.rs/v-i-p/svetski-dzet-set/elton-dzon-i-dejvid-furnis-ponovo-tate/8536
 
Vrh Dno