• Dobrodošli na Ćaskanja. Ćaskanja forum je Internet zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Opuštena atmosfera i dobra zabava je ono po čemu smo prepoznatljivi. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija, tema... Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se ili se prijavite sa Vašim nalozima na društvenim mrežama. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. Pridružite nam se!

Elektronsko bankarstvo

Džudi72

Neobaveštena
Domorodac
#21
Evo teme!!!!
U EFG banci moja mama ima dve kreditne kartice. U plusu je na njima i redovno uplaćuje novac, nekad ceo iznos, nekad pola, ali uvek više od onog minimuma.
Nebitno za priču...
Izvode banka šalje na moj mejl. E, tu je PROBLEM! Jednog meseca pošalju na vreme, drugog ne, sve dok nismo pravili reklamaciju u ekspozituri.
Sutra zovem da pitam što nije stigao izvod za drugu karticu, proveravam stalno mejl kao luda.
Možda je bilo pametnije da smo u banci tražili da izvodi stižu na kućnu adresu, šta mislite?
 

Džudi72

Neobaveštena
Domorodac
#23
Ja moram u ponedeljak posle 11 da zovem banku, pošto sam jedan izvod dobila, drugi nisam, a uredno je prijavljena adresa u ekspozituri.
Hoću online račun, neću da se šetkam do banke:banghead:
 

Džudi72

Neobaveštena
Domorodac
#25
Pa ne mogu, jer na tim karticama još ima para..a i mrzi me da prolazim kroz svu onu proceduru..ok je banka, nego mora da se interveniše za prvi izvod..kasnije normalno šalju.