• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Eksperimentalni Pearl Jam

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
Deseti studijski album benda Pearl Jam je na putu i zvuči malo drugačije.

Gitarista benda Ston Gosard otkrio je u jednom intervjuu da je Pearl Jam počeo rad na novom albumu.
"Većina pesama je snimljena, ali radimo i dalje. Mislim da nam nedostaju još jedna ili dve numere da kompletiramo albuma, ali kod nas taj broj može da se popne i na sedam, osam pesama", rekao je Gosard "Roling Stoun" magazinu.

Gitarista je dodao da bend ne žuri sa izdavanjem albuma, već je fokusiran na kvalitet albuma, pogotovo jer će zvučati nešto drugačije. "Mislim da je ovo pravo vreme da malo eksperimentišemo sa zvukom i pokušamo da 'prodrmamo' muzičku scenu".

Pearl Jam je svoj poslednji album "Backspacer" izdao 2009. godine.

Mnodo

.....<3<3<3.........jedva cekam........<3<3<3

daysleeper

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
233
Ajd dako se sa ovim desetim udalje od komercijalizacije ali mislim da ce mi "Ten" uvijek ostati njihov najmiliji, totalni mi je fenomen da jedan bend na svoj album prvijenac ima toliko dobrih pjesama... ma svaka redom je odlicna!

Vrh Dno