Logo foruma je uradio grafički dizajner i mislim da se jako dobro uklapa u sadašnji dizajn. Što se samog izgleda tiče, postoje lepi skinovi, ali se plaćaju, pa ako je neko voljan da donira... Raspored foruma je stvar ukusa, ali nije na odmet da pogledamo šta bi bilo dobro promeniti.Spojila bih neke pdf-ove, dodala još fontova za pisanje, razmislila o tehničkom dizajnu -logo foruma...npr..
Znam da nije pametno kada kritikujem vlast, ali jače je od mene. Inače, kada bi svi kritikovali vlast i protestvovali, štrajkovali, ne bi radili ovo što rade, zbog naše pasivnosti i ravnodušnosti i živimo tako kako živimo.
Znam da nema veze sa temom alizbog naše pasivnosti i ravnodušnosti i živimo tako kako živimo.
ha ha...onda povlačim rečHah ne ne ne Taco, nikako![]()
U lepo drustvance sam se uvatio!Ja volim takva da pisem, tad i imam najvise inspiracije, i obicno je to zezanje i neka lepa prica.
Teme iz pdf-a "Stil života " se preklapaju sa temama iz drugih pdf-ova. Odnosno, treba da se nađu u odgovarajućim pdf-ovima..mogu da navedem i primere... Raspored foruma je stvar ukusa, ali nije na odmet da pogledamo šta bi bilo dobro promeniti.