• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Egzibicionizam, put do popularnosti ili nešto treće ....

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Ukrajinke u toplesu protiv Gasproma

Pet ukrajinskih aktivistkinja grupe Femen protestovalo je danas u toplesu ispred sedišta Gasproma u Moskvi zbog poslovne politike te ruske kompanije.

Polugole Ukrajinke su nosile transparenta "Reket za gas" i "Mafijaši". U trenutku njihovog performansa temperatura u Moskvi bila je minus 24 stepena.

Ukrajina zavisi od ruskih isporuka prirodnog gasa i traži od Moskve da joj omogući plaćanje po nižim cenama.

Moskva to odbija i traži da zauzvrat Ukrajina odustane od kontrole gasovoda preko kojeg se ruski gas isporučuje Evropi.

Grupa Femen od ranije je poznata po svojim protestima u toplesu.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/306946/Ukrajinke-u-toplesu-protiv-Gasproma

Malo, malo pa ove ukrajinke obraduju muški deo populacije svojim protestima, zbog ovog/onog i šta ti ja znam kog već pravog ili izmišljenog problema.
Moje skromno mišljenje je da dame ovim prosto žele da privuku pažnju na sebe, a kad postanu poznate, pretpostavljam da će biti ipak sa malo više tekstila na sebi ...:D

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Meni stvarno nisu jasni protseti takvog vida....Uopste ne vidim svrhu toga...Znaci smeta mi nesto? Idem gola da protestujem :o To bre ludo i besno, sve bi ja to na njivu, pa da vidis kako nece imati vremena da se zamlacuju :D

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Meni stvarno nisu jasni protseti takvog vida....Uopste ne vidim svrhu toga...Znaci smeta mi nesto? Idem gola da protestujem :o To bre ludo i besno, sve bi ja to na njivu, pa da vidis kako nece imati vremena da se zamlacuju :D
Vidiš kako su nežne bre kako ti nije žao :D

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Cuj da su nezne ne bi bile gole po ovoj zimi :D

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Ma jel? Pa sta bi eskimeke radile? Crkle u Africi :D
Ne, ne, svi smo mi od istog materijala satkani :D

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Da, mislim da znas na koga mislis neke...To je tacno...Da sam ja na mestu ovih ukrajinki odneli bi me na nosilima, ukocenu ko statuu, ali to je vec stvar licnog poimanja klimatskih promena :D Sa druge strane u Africi bi bila svoja na svome :D

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
I ja sam takodje zimogrožljivi žižak...Mada nebih imala ništa ni protiv Sejšela...
Nebih mogla da se kupam u zaledjenoj Volgi kao Rusi ...Oni su okaljeni ,ja bih momentalmo zaradila pet upala jajnika i deset vrste gripa...

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Cuj zaradila bi upale jajnika??? pa ja bi ih izgubila u toj ledenici :roflmao:

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Kad si besan onda sva krv vri pa da se ne bi na hladnom preznojale one se poskidale.. da ne navuku nesto na ledja i pluca :roflmao:

Vrh Dno