Duboki muški glas pravi je mamac za žene?

anuška

Poznata ličnost
Član
Naučnici tvrde da su žene osetljive na visine tonova glasa i odlično ih pamte. Dublji tonovi će na njih da ostave puno jači utisak, na temelju čega će kasnije u sekundi procenjivati potencijalne partnere, ovisno o tome da li im je glas visok ili je pak dublji. Škotski naučnici sa Sveučilišta u Aberdeenu po prvi puta su dokazali da dubok, muževan glas, u ženskim mozgovima evocira snažne impresije iz prošlosti, što ima presudan utecaj na njihov izbor partnera. Kažu da je to tako zbog genetike. Ženama je dubina glasa muškarca veoma važna kod odabira životnog partnera, budući da tako podsvjesno ocenjuju muškarčeve genetske „kvalitete" i različite karakterne osobine.


Da li duboki muški glas doista privlači žene?
 

anuška

Poznata ličnost
Član
apsolutna istina, što je dublji glas i kod žene i kod muškarca, to više odiše nekim seksipilom i ugodniji je uhu :smug:
 

Icy

White Wolfess
Član
Mene apsolutno i nedvosmisleno privlači. Izašla sam na piće sa likom koga sam čula preko radija (neka kontakt emisija). Ličio je na ništa, mnogo lepše je zvučao kroz sve te radijske filtere, ali tako je bilo lepo slušati ga :) Radoznalost :)
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Savet za muškarce sa piskavim glasom (među kojima sam i ja): sa ženama isključivo razgovarajte sedeći u velikom buretu. Imaćete divan seksipilan glas, a i možete poslužiti za ostavljanje turšije, spremanje vina i slično. ;)
 

Beba

Poznata ličnost
Član
Takvi muškarci bez obzira na njegove ostale kvalitete su u prednositi jer njihov glas skreće pažnju i samim tim su više primećeni. Medjutim, može da ostane samo na tome jer nema harizme ili već šta ko voli.
Da i meni prija takav glas, @Stemis ne pričaj gluposti, nisam primetila da je tvoj glas piskav, i šta još volim i vrlo je bitno kod mene rukopis...tako je ali opet nije presudno.
 
Vrh Dno