DS bira premijera između Đilasa, Jeremića i Ljajića

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Poruke
8.958
Broj reagovanja
4.842
Horoskop
Lav
U Demokratskoj stranci za predstojeć izbore imaju tri potencijalna kandidata za premijera - Rasima Ljajića, predsednika SDPS, Dragana Đilasa, zamenika predsednika DS i Vuka Jeremića, ministra spoljnih poslova, saznaje “Blic”. Kako navodi naš izvor, izborni štab DS već je naručio istraživanja na osnovu kojih će doneti konačnu odluku koju će od ovih ličnosti promovisati kao potencijalnog predsednika buduće vlade.
204636_0203a_f.jpg

Potencijalni kandidati za premijera: Đilas, Ljajić i Jeremić
Sagovornik “Blica” navodi da je predmet istraživanja sučeljavanje mogućih kandidata DS i SNS među građanima. Tako se, na primer, upoređuje odnos snaga Ljajića Tomislava Nikolića, lidera naprednjaka. Isti je postupak i u slučajevima Đilasa i Jeremića, a iz istraživanje nije izostavljeno ni sučeljavanje sa Aleksandrom Vučićem, zamenikom predsednika SNS, koji bi mogao da bude kandidat naprednjaka ukoliko Nikolić ipak odluči da ide na predsedničke izbore i suprotstavi se Borisu Tadiću.

Koliko mogu da zakljucim sve ce biti isto, samo pijuni menjaju mesta. :ljut:
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.211
Broj reagovanja
16.297
Horoskop
Ovan
Ne verujem da će DS izaći sa imenom kandidata za premijera pre izbora. Ovo je po meni čista propaganda i ispitivanje terena, tj javnog mnjenja.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno