Na žalost tako je, ali i da bi i ti državni sigurni, stabilni poslovi ..... ostali takvi, krajnje je vreme da se privredna aktivnost umnogostruči ..... inače ode sve u tri lepeDa u ozbiljnim firmama! Kako sam rece malo ih je. A sta da kazu oni koji rade po kojekakvim radnjicama,buticima,knjigovodstvenim agencijama ?
Imaju jako malo onog sto nudi posao u drzavnoj firmi,pocevsi od godisnjeg odmora,bolovanja,radnog vremena...pa nadalje.
I da je dobar internet protokPosao...tamo gde je dobro i sigurno placen.![]()
hahahha...slagvort za pitanje?I da je dobar internet protok![]()
.......
.....a sto se tice drzavnog sektora.......da bi se uglavio na drzavne jasle moras da budes clan neke stranke i da das novac kako bi dobio posao........plata je veca nego u privatnom sektoru........s obzirom na broj kolega i obim nerada........veoma su velike verovatnoce da ces tokom celog radnog vremena moci da visis po netu............pa sad vidi sta ti se vise isplati![]()
Nisam dala pare za sluzbu, nisam ni clan partije... Ne slazem se ni za taj odnos (ne)rad - plata.. Znam da je "labavije" nego u privatnom sektoru, ali ja nemam vremena da po ceo dan se vozim po netu...![]()
U 95% slučajeva je tako. Čast izuzecima.Svi nesto dajete prednost privatnim,velikim firmama.Njih je mnogo manje od malih ili srednjih privatnih firmi.Bas sam o njima htela da pricamo. Zar ne mslite da je u nasoj zemlji radnik kod privatnika tretiran kao privatno vlasnistvo?Da radi sve sto mu se naredi,bez obzira na struku i radno mesto.