• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

DOZLOGRDILE JOJ MUŠTERIJE

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Službenica zaključala
građane u pošti!Službenica u jednoj novosadskoj pošti zaključala je večeras u šalter-sali nekoliko građana koji su stajali u redu i pozvala policiju, jer su oni protestovali što dugo čekaju u redu.


Jedan od građana koji je bio u pošti Gabor Lepeš rekao je agenciji Beta da je u redu čekao 45 minuta, kada je službenica nekoliko minuta pre 19 sati kazala da je šalter zatvoren.

57876-posta02-ras-foto-n.jpg

Ilustracija | Foto: Nebojša Marković

"Zamolili smo je da nas primi, da će joj to oduzeti još samo nekoliko minuta, a da mi cekamo već dugo u redu. Pitali smo je zašto nam nisu rekli da nemaju vremena za sve nas pa bismo došli sutra, ali ona nije odgovorila već je rekla da napustimo poštu", ispričao je Lepeš.
On je rekao da je većina građana već otišla iz pošte, ali da je službenica nakon kratke rasprave zaključala preostale i nije im dala da izađu dok ne dođe policija.
"Pozvali smo i mi policiju i rekli da nam je ugroženo pravo na kretanje i da smo zaključani u pošti", rekao je Lepeš.
Nakon uviđaja, policija je legitimisala svih pet građana koji su pušteni iz pošte tek kada je patrola stigla na mesto događaja.
http://www.alo.rs/vesti/hronika/sluzbenica-zakljucala-gradane-u-posti/9076
 
Vrh Dno