• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Došlo je vreme ćorke

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Drugovi, došlo je vreme ćorke, sad će u ćorku da se ide ko nekad u kafanu!
Šta vi mislite o svim ovim dešavanjima potpredsednika Vlade i ministra vojnog u borbi protiv korupcije?

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Pa, mislim da svako za koga se dokaze, ali dokaze da ima veze sanelegalnim poslovima, korupcijom treba da odgovara. I da nije bitno kojoj partiji pripada. E sad, malo mi je penaglaseno ovo ovih dana oko slucaja Dulic... Mislim ok hteli su da ga privedu, ima imunitet, vise ga nema, bice saslusan... nepotebno vise od par recenica... Mislim da nas potpredsednik Vlade ne bi time trebao primarno da se bavi i da nam unapred obecava koga cemo jos videti u "dulic situaciji', to bi trebalo da eventualno Dacic i javni tuzilac odrade... Ovako kao da nam najavljuje veliki filmski spektakl... Ne svidja mi se....

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
Korupcija, legalna kradja, pljackanje naroda i drzave, sve je to uzelo previse maha, samo zato jer su "drugovi" bili nedodirljivi...Mislim da je i corka blaga kazna....

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Treba da se kazne svi kod kojih se utvrdi da su umesani u korupciju i kriminal.. Kazes corka je mala kazna, a zamisli kad je jos propisana kazna za zloupotrebu sluzbenog polozaja od 6 meseci do 5 godina. I sad, drpis par miliona ili desetina miliona, pa i da odlezis 5 god, ne mozes da zaradis ni na jednom privremenom radu vise....

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
Upravo zato! Isplati se odlezati, lova ostaje! ZAto corka i nije neka kazna!

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Biće da ste u pravu. Iz dva razloga:
1. oroči sredstva na pet godima i za 5 godina podigneš lepu kamatu.
2. slatko se odmoriš od žene.
Pod uslovom da se ne ovlasti žena da podiže novac, jer se može lako dogoditi da ostane i bez žene, ali i bez novca. :o

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
Da znas, ovaj blesavi narod bi se sazalio na takvog jadnicka, pa bi mu to i omogucio...

Vrh Dno