• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Domaci zadatak

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Poruke
8.102
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Učiteljica je učenicima za domaći zadatak dala da napišu sastav na temu "Mačka ima devet života."

Perica je u školu doneo sledeći tekst:

Moja sestra i njen dečko su sinoć sedeli u dnevnoj sobi i pričali. Onda je njen dečko ugasio svetlo i počeli su se ljubiti. Mislim da je pri tome sestri postalo lose, jer joj je njen dečko posegnuo rukom pod bluzu, da proveri kuca li joj srce. Isto tako kao sto uvijek radi stric Marko, koji je lekar. Nije znao naći srce i stiskao je i gnječio dugo naokolo. Ja mislim da je sestri od toga postalo još lošije, jer je počela vrlo teško disati. Zbog toga nije više mogla sedeti i legla je na kauč. Onda je sestra dobila i temperaturu, rekla je da joj je strašno vruće i svukla bluzu. Mislim da je i njen dečko dobio od nje temperaturu, jer se i on svukao i legao kraj nje. Onda sam shvatio od kud dolazi ta visoka temperatura, od koje je oboma tako loše. Iz jaja njezinog dečka izlegla se, naime, gorostasna glista. Vidio sam kako je ispuzala iz otkopčanih panatalona i uspravila se. Nešto takvo još nisam video.
Bila je velika najmanje 20 cm. Kad je sestra vidjela strašnu glistu, silno se uplašila. Raskolačila je oči i široko otvorila usta. Ipak sestra je bila vrlo hrabra. Pokušala je glistu ubiti. Stavila ju je u usta i ugrizla je za vrat. Onda joj je verojatno pokušala isisati krv. Najednom je sestra ispustila smiješan, grgljajuć zvuk i pustila glistu. Vjerojatno je glista ugrizla nju. Onda ju je ponovno zgrabila i snažno držala, dok je njen dečko iz džepa izvadio brnjicu i nataknuo je glisti na glavu. Verojatno zato, da ne može više gristi i pljuvati.
Sestra je legla na leđa i raširila noge, a njen dečko je legao na nju. Očigledno su hteli glistu zgnječiti među sobom kao valjak. Ali glista se borila kao luda, oboje su jecali i stenjali, bilo je strašno. Borili su se takvom silinom da su skoro prevrnuli kauč. Nakon duge i teške borbe, najednom su se smirili. Mislio sam, da je glista sada mrtva, jer je mlohavo visila, a iz nje je izašla njena utroba. Sestra i njezin dečko su bili mrtvi umorni, ali su se ipak i dalje ljubili. Mislim da od radosti što su pobedili tu strašnu životinju.
Ali kakav šok! Glista nije bila mrtva, nego je još živela! Skočila je gore i opet počela da se bori. To se ponovilo nekoliko puta, sve dok moja sestra nije skočila na nju i pokušala je ubiti tako, da je svojom stražnjicom silovito udarala po glisti. Uprkos tome, tek je nakon 35 minutne borbe konačno bila mrtva... Dečko je uhvatio mrtvu glistu za ušii odnio je u wc.
Svi kažu da mačka ima devet života. Ali ja sam juče ustanovio da gliste sigurno imaju nekoliko života više nego mačke!'

Perica

:laugh::laugh::laugh:
 

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Poruke
9.398
Broj reagovanja
659
pokidah se lu,od smeha..
 

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Poruke
2.852
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
joj...
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
ja sam čula za razne nazive ali za glistu nisam..... :laugh::lud::laugh::lud:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno