• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Doktorka ...

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Lekarka podojila novorođenče, pa ga onda pregledala

Punih 12 sati trajala je drama u porodici Stevanović nakon što je majka Slađana uz pomoć svekrve na svet donela bebu, ali nije znala šta da radi jer je beba neprestano plakala. Onda je stigla mlada doktorka Vladana Brodski i najpre sama podojila dečaka, a onda ga i pregledala.

226721_reglekarka01ivanjica-doktorka-vladana-brodski_f.jpg

Nesvakidašnji potez: dr Vladana Brodski

Nesvakidašnji gest razgalio je srca ukućana, ali i mladog junaka koji je odmah nakon dojenja prestao da plače utonuvši u miran san, a doktorka se vratila zbrinjavanju majke kojoj svekrva nije uspela da izvadi posteljicu, pa je morala hitno biti prebačena u Dom zdravlja.

- Svaka majka bi to uradila. Sreća što još dojim moje dete pa sam mogla da nahranim malog junaka dok se njegova majka ne oporavi - kaže mlada doktorka.

Porodica Stevanović živi na veoma nepristupačnom zaseoku Jasik, 15 kilometara od Ivanjice, do kog je lekarska ekipa pešačila. Kada su stigli majka je bila prilično slaba, a dečačić je plakao i imao zelenu stolicu što je ukazivalo na glad.

- Pupčna vrpca je bila dobro podvezana, ali posteljica je ostala. Znala sam da mora odmah u zdravstveni centar, što je podrazumevalo da dete još neko vreme neće moći da jede. Brzom intervencijom kolege Miloša Đokovića majka je zbrinuta, dete zdravo u toplom zagrljaju, to nam je najvažnije - kaže dr Vladana Brodski

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/312943/Lekarka-podojila-novorodjence-pa-ga-onda-pregledala

Ostadoh bez testa .... divan gest ....:thumbsup:

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Pa dobro aj ti nemoj ja ću i umesto tebe :D

Jova

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
10.03.2012.
Broj reagovanja
1.327
Horoskop
Škorpija
Nase Doktorke,pogotovo patrolazne sestre su poznate po svojoj humanosti da pomognu ljudima u nevolji, drago mi je sto i ja imam jednu takvu prijateljicu u realnom zivotu.

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
To jeste lep gest,no ne mislim da ne bi tako sto uradila vecina nas ( majki). To je jedinstven osecaj.
Nahraniti to malo nejako bice,ima li sta lepse,humanije ?

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Pa nebih mogla ako ne dojim inače bih vrlo rado pomogla malom biću... :)

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Jel previše perverzno, idiotski ako kažem da bih i ja plakaooooo? :D

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Sram te bilo. Bezi odavde, ne prljaj ovakav gest svojim niskim pobudama. Bludni sine!

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Al posto si priznao i pokajao se, prastam ti :kul:

Vrh Dno