• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Dodela nacionalnih TV frekvencija

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Dakle, kao što smo i pre dodele ili ti obnove frekvencija znali, odnosno naslućivali, na konkursu je REM ocenio da Happy, Pink, i Prva nisu u potpunosti emitovale program kakav je bio zahtevan i da tako nastave da rade i u ubuduće. I RTS je kritikovan za zaglupljivanje naroda, ali, realno, to i nije toliko teško.
Što se tiče dodele pete frekvencije, biće na jesen, i kako je to lepo primetila Zekićeva, pod istim uslovima dodeljena kao i ove četiri. :arghh:

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Ova podela frekvencija nije me iznenadila.

Olivera Zekić je "radnik partije" koja završava ono šta joj narede funkcioneri ili sam AV.

Deluje kao nadmena i bezobrazna žena ( utisak sam stekla na osnovu onoga šta sam videla u štampi i na TV-u ) Previše brani tu partiju-bratiju i ko zna kolika je njena plata.

Volela bih da grešim, ali petu frekvenciju dodeliće ili TV Kuriru ili TV Tanjug.

jolemisa

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
02.05.2022.
Broj reagovanja
247
Horoskop
Škorpija
Blago nama sa takvim televizijama i onima kiji im dozvoljavaju da uopste rade.

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.559
Horoskop
Ribe
Da se ja pitam samo bi RT Stara Pazova imala nacionalnu frekvenciju, može i RT Vojvodina. Ostalima nikom.

Vrh Dno