Dobro delo

Aleksija

Oportunistkinja
Član
Jutros. ☺ Pomogla prijateljici da se organizuje oko posla. Ako se to računa. 😉 Da ne preterujem i kažem svakog dana uradim neko dobro delo, ali bar jednom nedeljno,učinim nešto za druge, neku sitnicu koja njima puno znači. 😍 Ili ih prosto nasmejem, a nekada je samo to i dovoljno.
 

Taca

ona, stara
Član
Bilo je na netu pre par godina, vezano za neki psihološki experiment...
Zadatak je bio da svakog dana učiniš 3 mala, ničim izazvana dobra nepoznatim ljudima koje sretneš. Dela su kao ovo što si ti navela. Učesnice su opisivale koliko je u početku bilo teško naći ili prepoznati 3 situacije gde možeš da učiniš nešto. Ako probaš, videćeš da je tako na početku. Vremenom naučimo. 😍
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Tatine komšije. Penzioneri, male penzije, divni ljudi. Snalaze se i prihoduju dodatno negujući i prodavajući sveće. I tako pre par dana sretnem komšiju koji se vraća odnekud biciklom. U korpi pozadi neka velika stara kofa, puna zemlje, kreativna saksija jednog povećeg lijandera. Javljam se, pitam za zdravlje... Raspitujem se za lijander otkud on na bicikli, i saznajem da se vraća sa pijace. Nije uspeo da ga proda. I koliko tražite, pitam, kaže da je tražio 600 dinara, ali bi ga “dao” i za 500.
Kupujem!
Osetio sam da smo obojica imali lep osećaj. Svako iz nekog svog razloga. :)

PS. Nije mi namera da se hvalim, već da ostane uspomena.
 
Vrh Dno