• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Dinkić na kredit kupio prvi Fijat 500L

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.772
Broj reagovanja
16.892
Horoskop
Ovan
Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić saopštio je da je na na kredit kupio automobil "fijat 500L" i tako postao prvi vlasnik tog vozila proizvedenog u Srbiji.
274814_dinkic-fiat-500l02foto-dimitrije-goll_f.jpg

Dinkić je u saopštenju dostavljenom medijima naveo da je dan pre početka zvanične prodaje novog Fijatovog modela automobila u svetu, kao što je i obećao, potpisao kupoprodajni ugovor.Vozilo je kupio na kredit sa rokom otplate od pet godina.

- Ovim novim automobilom moja supruga i ja zamenićemo Pežo 206 star 12 godina koji smo do sada vozili. U skladu sa zakonom, ovu imovinsku promenu prijaviću i nadležnoj agenciji - piše u Dinkićevoj izjavi za medije.


Izvor: http://www.blic.rs/Vesti/Politika/343884/Dinkic-na-kredit-kupio-prvi-fijat-500L-proizveden-u-Srbiji

Koga bre zavitlava sa ovo pričom o autu starom 12 godina?! Jadan Mlađa nema novca da vozi nov auto. Pa njemu i ne treba auto kada se već 12 godina vozi samo u službenom, a to je najbolji auto.
Jel Angela Merkel ima takođe ovako star auto? Šta zapravo to znači 12 godina star auto? Poštenje, nesposobnost, skromnost...? Bio je guverner NBS, ministar ekonomije, finansija... Stvarno ne razumem takve šarene laže.
 
Vrh Dno