• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Dijeta

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Poruke
3.405
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Najsmešnije priče o gubljenju kilograma

Odluka da se bacite na dijetu nikada nije laka, a još je teže pridržavati se njenih pravila. Magazin "Reader's Digest" napravio je listu najsmešnijih priča o mršavljenu koje su slali čitaoci, a neke priče zaista su urnebesne.

DRUGARICE U DIJETI
Moja prijateljica Kimberli rekla mi je kako je otpočela dijetu, jer je dobila nekoliko kilograma viška.
- Super! I ja bih na dijetu. Možemo zajedno, pa da podržavamo jedna drugu! Kad osetim potrebu da sednem u auto i odem po hamburger i pomfrit, tebe prvu zovem - rekla sam joj.
- Sjajno! Idem s tobom - rekla mi je Kimberli.
Priču poslala Katina Fišer

BLAGI RECEPTI
Mlađa sestra i ja stalno razmenjujemo savete i iskustva o dijetama. Jednom je došla kod mene sa kuvarom u kom se nalaze dijetalni recepti. Onda mi je pokazala recept za piletinu, koju je ona spremala prethodno veče.
- Ali deluje mi previše blago - rekoh joj kad sam videla sastojke.
- Pa jeste, ali ja tu dodam rendani sir i pavlaku, i ukus je mnogo bolji - rekla mi je sestra.

SUPTILNI SAVET
Nisam primetila da imam višak kilograma dok mi sin nije dao suptilan savet jednog dana. Sedela sam ispred frižidera, pokušavajući da ga ičistim. Onda je moj mali sin ušao u kuhinju i pitao me:
- Mama, šta to radiš? Opet ručaš?
Priču poslala Beti Strom

SKRIVANJE DOKAZA
Jedna žena koja je članica kluba ljudi koji drže dijetu, ispričala je svojim kolegama kako je preko vikenda napravila omiljenu tortu, i kako su članovi njene porodice pojeli pola. Ona je onda iz frižidera izvadila tortu, pojela jedno parče, pa još jedno, pa još jedno... Dok nije ništa ostalo.
- Pa kako su reagovali kad su saznali da si prekršila pravila i pojela tortu? Jel su bili razočarani? - pitala je jedna žena iz kluba.
- Ma ne, nisu ni saznali! Napravila sam još jednu tortu odmah, pola pojela a pola ubacila u frižider na mesto gde je stajala stara - rekla je žena.

http://zena.blic.rs/Zdravlje/10320/Najsmesnije_price_o_gubljenju_kilograma

Ova što je stukla celu tortu mi je najjača :roflmao:
 

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Poruke
9.993
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Vidis sta je vredna zena i mirna savest ;) ona sita i torta ( ostatak ) u frizideru :D
 
Vrh Dno