• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Devet nedelja u divljini

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
Tinejdžer spasen posle devet nedelja u divljini, izgubio 40 kilograma


Pošto je skovao plan da pobegne od kuće, tinejdžer Metju Alen (1:kul: se sa 150 dolara u džepu i osnovnom opremom za kampovanje zaputio u gustu šumu nedaleko od svog doma u Vestliju, u severozapadnom delu Sidneja.

309052metjuhf.jpg

Smršao 40 kilograma: Metju Alen

Narednih devet nedelja proveo je u divljini i pio vodu iz zagađenog potoka. Mobilni telefon je ostavio kod kuće, a pretpostavlja se da je kod sebe imao minimalne zalihe hrane.

Obimna policijska potera na dan njegovog nestanka, 27. novembra, nije donela rezultate, ali je njegov boravak u australijskom bušu, na temperaturi koja je dostizala 45 stepeni Celzijusa, okončan kada su planinari u subotu, nedaleko od jednog potoka, ugledali osobu koja im je “delovala dezorijentisano”.

više na str:
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/36498...devet-nedelja-u-divljini-izgubio-40-kilograma
 
Vrh Dno