Desktop ili laptop?

sovac

kafolenčić
pišite ;)

ja sam prvenstveno za desktop-iz vidjenog laptopovi čak i oni koji su srednje jačine ne mogu da se porede sa desktopom uzimajući u obzir opšti rad-kakvi su jači laptopovi ne znam-laptop je za poneti i za ponekad desktop je za svakodnevno celodnevno korišćenje
 

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Strastveni sam ljubitelj racunara, pa mi u svim svojim oblicima savrseno odgovara.
Slozila bih se sa sovcem, da je desktop na duze staze stabilniji, posebno u jacim konfiguracijama, ali i lap top ima svojih lepota.

Sticajm okolnosti sam trenutno prinudjena biti samo na laptopu ( mada sam se i tu dosetila pa sam ga povezala sa jos jednim monitorom i sad sljakam na dve povrsine ) te sam gledala da nadjem jacu konfiguraciju znajuci koliko cu ga koristiti.

Desktop nameravam kupiti u buducnosit, ali ljudi moji ja hocu zmaja da uzmem i dolara necu zaliti. Znaci nema veze sto mi toliko jak racunar nece biti potreban, ja prosto moram uzeti neko ludilo konfiguraicju, jer kao sto rekoh to mi je pasija. Dok se na kupovinu lap topa lako odlucujem, jer tu kvalitet i moze biti osrednji, za desktop sam mnogo teza. Nedavno sma gledala i neke ludilo monitore, dizajn je prilicno napredovao, pa kad se sve to sklopi bice bombonica i spolja i iznutra.
 

sovac

kafolenčić
Anči u pravu si :kul: a od jakog kompa glava ne boli-čak i za osnovno korišćenje evo za korišćenje neta treba ti jača konfa da bi podržala regularno sve što se radi preko neta-a monitori su zasebna priča :D
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Nedavno sam kupio laptop. Na pitanje zašto ne uzmem desktop odgovorio sam kontra pitanjem:
- A gde da ga stavim u WC?!

Inače, za iste pare se može kupiti daleko kvalitetniji desktop od laptopa, ali meni je sada važno da ga mogu nositi i u krevet.
 

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Imam i desktop i laptop, ali koristim uglavnom laptop...zgodniji je...mada sam se pokajala što sam uzela Lenovo.
 

Insajder

grrrrr
imam i Acer Aspire V17 Nitro, star oko dve god.
odličan laptop, bolje rečeno - besprekoran
nemam pojma koji đavo sam kupovao ovo čudo od MSI
 
Vrh Dno