• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Desetogodišnji dečak oduševio žiri Supertalenta

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

jelajelena

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2011.
Broj reagovanja
8
Desetogodišnji dečak oduševio žiri Supertalenta (VIDEO)
[youtube]
Rasturio u brejkdensu, igri koja je popularizovana 20 godina pre nego što se rodio.

Tord Korsvik koji ima samo deset godina oduševio je sudije norveškog Supertalenta pre nedelju dana, a sada je video snimak njegovog nastupa preplavio Internet.
http://www.smedia.rs/zabava/detalji...snji-decak-odusevio-ziri-Supertalenta-(VIDEO)

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Ja sam jako voleo breakdance. I danas oduševljeno gledam prave majstore, a ovaj momčić je to već sada. Fantastičan je.

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Decko je stvarno fenomenalan.. k'o i sudija :laugh: u sivoj majici :ehej:

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
jel da gledam ponovo zbog sudije u sivoj majci? :ehej::laugh::mda:

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Ja sam obrnula krug jos jednom :ehej: .. da utvrdim gradivo :laugh:

beauty

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.10.2010.
Broj reagovanja
14
Ne vredi moram i ja ponovo....znaci, siva majica hm :laugh: ....a decak je meden sav i imam utisak da gledam one filmske efekte, usporene snimke....svidja mi se.

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
klinac je super kakvi pokreti ruku i nogu.... celo njegovo tele se pokreće... ma super je... :ehej::da::laugh:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno