• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Dešavanja u SNS-u

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Poruke
2.839
Broj reagovanja
844
Horoskop
Vodolija
Podržavam @Taca i @šufnudla ! Penzija sa 50 za žene. Moja majka otišla u penziju sa 56 godina i to je, ajde, pristojno. Hvala Bogu još vitalna, vodila brigu o unucima i pto se tiče mlađeg još pomaže. A što kaže jedna moja koleginica, po svoj prilici, nas će unuci voditi na posao "evo bako, ti ovde sediš", nećemo znati da li smo došle ili pošle. O pomoći deci, bar fizičkoj, neće biti ni reči.
Nekada je bio zakon takav da ukoliko so rano počeo da radiš, ideš ranije po osnovu staža. Penzionisale se žene i sa 48 godina. Dobro, možda je rano, ali je bila funkcionalna bar neko vreme u penziji.
I mene to pitanje penzije najviše pogađa. A dodatna tema je i kolika će uopšte ta penzija biti?
 
Vrh Dno