• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Део метеора пао код Апатина?

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
АПАТИН: Сакупљајући дрва код Хермине баре, на око два километра од града, Иштван Кома био је немало изненађен када се проломио прасак, после чега је видео да се ломи грање дрвета, иако не и од чега се то догодило.

meteor.jpg

После написа у медијима о паду метеора у Русији, одлучио је да ствар пријави новинарима, јер се тај догађај збио два дана пре тога.

- Од силине буке, легао сам на земљу гледајући у небо на коме нисам ништа видео. Помислио сам да је неко пуцао из карабина, али никога нисам видео на насипу ни у околини. Свашта ми је прошло кроз главу. Када сам се мало прибрао, приметио сам рупу у земљи испод дрвета и спаљену траву около.

više na str:
http://www.dnevnik.rs/vojvodina/deo-meteora-pao-kod-apatina

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Eto i kod nas nešto iz svemira... Verovatno se čovek i uplašio....

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Ja svaki dan vidim meteore, komete, zvezde...moram da priznam i neke čudne pojave na nebu, ali se ne usuđujem da prijavim da me ne proglase ludim. Ovaj Rtanj ovde ima zaista čudne pojave i privlači nešto. :playful:

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Da, Rtanj je poznat po tome..... ko zna, ko zna????? Nešto ima sigurno....

Vrh Dno